Inseminare (20)
Raspunsuri - Pagina 19
r33a spune:
Hai k la mine mai e putin ...
Vineri pe 23 fac eco. si ramne sa vad cand ma cheama la inseminare (IAS) abia astept poate se prinde . O face sambata inseminarii ? Fac la giulesti ..
Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie
tuchi123 spune:
r33a
Multa bafta,
sa fie cu noroc si ai grija de tine; poate ca dupa 2 sapt.
, ne dai vestea cea mare si
, asteptam cu nerabdare raspunsul tau pozitiv
Tuchi123
zafira spune:
quote:
Originally posted by tuchi123
Buna fetelor!
ZAFIRA, ce ai facut cu inseminarea? da si tu un semn si spune ce i facut. Multa sanatate si sa auzim de bb.
GINAMARIA, tu ce faci, nu mai dai nici un semn; poate ca sunte ti ocupate cu serviciul, eu una sunt in concediu medical ca asa vrea bb.
Va pup p toate si astept vesti de la voi
TUCHI1236 SAPT.+4 zile de la CM
Multumesc mult ptr interesul aratat.
Am spus ce am facut, dar mai pot repeta.
Duminica am facut o IUI, din pacate au fost doar 2 mil de buc, dr a spus ca sunt cam rotunzi.....deci sanse mai mici ca ei sa penetreze.
Am avut niste dureri cumplite, din cauza frici am facut spasm de col si a trebuit sa-mi mai bage si niste foarfeci
Acum iau urogestan (cred, nu prea retin numele si mi-e lene sa verific) si estrofem.
Nu stiu ce sanse am sa raman insarcinata. A doua inseminare, programata ptr ziua de luni nu am putut sa o fac, au fost ff putini sperm.
Pe data de 30.11 dr mi-a spus sa fac un test de sarcina.
Ce este mai rau e ca nu ai cum sa-ti dai seama daca ai ramas sau nu.
lara20 spune:
andre eu iau acum 4 pe zi pentru o saptamana si apoi 2 pe zi pt o luna!vad ca acum nu ma mai doare sper sa nu mai am probleme macar ceva vreme!
r33 succes!!!!!!!!!!
montytaiana spune:
buna seara
ce fac fetele
cam slaba activitatea pe la noi pe aici
zafira si r33a multa bafta si sa se prinda va doresc
in rest ce mai este nou?
eu azi am terminat de luat closty si astept ziua de marti cand merg la eco
in rest munca munca si iar munca
andriushca spune:
buna seara!
da, slaba miscarea, oare de ce? eu tocmai scriam cand a aparut postarea ta, monty! deci mergi odata cu mine la eco. numai ca eu nu stiu inca ora, a spus asistenta ca ma suna. de abia asteptt, n-am mai umblat pe la doctori de 5 luni aproape si sunt curioasa ce mai e pe acolo pe la mine si cum mai sta si sotul. am emotii de parca ar f prima programare la dr sau la inseminare, of!
lara, mersic, tu iei multe, eu luam doar 1 /zi cand imi aduceam aminte si ma mai miram ca n-are efect. imi ziceam ca asa e cu astea naturiste, efecte mai mult in capu nostru si dupa mult timp.
zafira, eu tin pumnii, nu se stie niciodata!
va pupicez!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
montytaiana spune:
andriushca nu cred ca suntemotii
este nerabdarea de a deveni mame
si eu sunt nelinistita si curioasa si nerebdatoare desi am fost ultimile 3 luni consecutiv
poate de data asta iese altceva
sunt asanerabdatoare sa fiu insarcinata si sa avem un bb incat numar zilele si tot mi se pare ca trec greu
o sa fie IAD nr 5
mi-e asa groaza mai am doar un pas si ar urma FIv,
as vrea asa mult sa rezolv pana atunci sa se intample minunea, sa am un puiut
pupici
vdrag spune:
Buna fetele! Iata-ma din nou dar cu noutatea ca am inceput tratamentul de 5 zile cu clomyd. Despre pregnyl, pe care doctorul mi l-a prescris pe aceeasi reteta cu clomydul, nu am idee inca cand va trebui sa il fac! Sincer, ma asteptam sa am ceva reactii la tratament dar ma simt bine! Luni sunt programata la eco si astept ca doctorul sa-mi spuna cand va fi inseminarea. Va pup si pe saptamana viitoare cu noi amanunte! Sa dea Dumnezeu sa auzim de cat mai multe
si 
ugaena spune:
Prezent!
Raspund si eu la apel, luci! Nu prea am cu ce sa ma laud, in schimb o felicit pe andriushca de initiativa si ii tin pumnii stransi de pe acum. Si mie imi place stilul de abordare direct, luci! Pentru ca sunt "berbec"-uta 100%.
Parca ramasesem datoare cu un raspuns legat de un eventual FIV in tara. Nu ne-am gandit la varianta asta deloc, cel mai probabil il vom "savarsi" aici din motive mult prea personale. Sa stiti ca si eu m-am luptat pana si cu "mama zmeilor" ca sa ajung sa fiu cu "jumatatea mea", dar nu regret deloc. Ce ma "macina" e starea de neputinta si neimpacare deplina care au venit "la pachet".
Mai tineti minte ce "rotunda" ma dadeam prin vara? Cred ca mi-a revenit si mie capul pe umeri. Habar n-am ce ma asteapta, dar sper ca anul viitor sa am destula lumina "la mansarda"!!!
Romanitza, ce mai faci? Ai rezolvat problema chistuletelor? Si eu am tot 29 de ani si cand ajung prin clinici de fertilitate toata lumea imi spune ca sunt foarte tanara
.
Abia astept Craciunul si atmosfera lui de sarbatoare. Pregatesc un spectacol cu pustii de la gradinita si asta ma tine ocupata momentan.
Va pup si va doresc multe succese, Adina.