Inseminare (20)
Raspunsuri - Pagina 17
luci.eilm spune:
Miruna, parerea mea e ca se pot face ambele simultan, mai ales ca n-o sa faci o stimulare puternica (ca la FIV). Daca ma intrebi pe mine, parerea mea ca la tine, nu trompele sunt problema
(poti amana HSG pe luna cealalta).. Analizele hormonale sunt ok?
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
andriushca spune:
miruna, de asta am intrebat, ca stiu ca nu ar fi bine sa ramai insarcinata in luna cu HSG si prin urmare de ce ai face stimulare in vederea unei inseminari in aceeasi luna cu HSG.
luci, stiu cand se face HSG, ca si eu am facut! 
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
miruna79 spune:
Sa apara nenorocita asta de menstruatie si totul e bine mi a dat toate planurile peste cap acum as fi fost si cu inseminare facuta.
Lucihormonalele cand au fost facute pe ciclu ovulator au iesit ok si cand au fost pe ciclu anavulator n-au fost bine , problema e ca am cicluri ba ovulatoare ba nu .
Andriusca dr Dracea atunci mi a zis ca nu e nici o problema sa fac inseminare in aceasi luna cu HSg, altii au zis nu nu e bine, asa ca sunt pareri pro si contra.
Va pup fetelor si multumesc de raspunsuri
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
inna30 spune:
Miruna-am inteles ca este o dereglare hormonala...cum stai cu tiroida? de obicei asta face figurine din astea ..sa-ti faci un TSH, T3 SI T4... poate asta este problema ciclurilor tale si daca este asa se rezolva prin tratament
zafira spune:
Bune fetelor,
Duminica am facut o IUI, cu putini sperm (2 mil) nu stiu daca reusim ceva. Am avut niste dureri cumplite. Din cauza fricii si a durerii (valva) am facut spasm de col. A trebuit sa-mi m-ai bage si niste foarfeci si alte alea ptr ca nu putea sa introduca cateterul (cred ca sa se numeste).
a fost cumplit. O zi intreaga am avut usoare sangerari.
A doua inseminare nu am putut sa o fac (prea putini sperm).
Acum astept.................
ginamaria spune:
Cu polidinul nu stiu ce sa zic.....eu una nu as face sincer.......nu stiu de unde se trage treaba asta........
Fetelor am si eu o intrebare:medicul meu a zis ca daca nici de data asta nu e bebelin,nu trebuie sa fac pauza de stimulari desi sunt 3 luni la rand.Zicea ca asta e stimulare usoara si nu are efecte secundare..........la cea de la FIV tre facut pauza.........voi ce stiti?
Daca vrea sa treaca cineva pe prima pagina si la mine IA 2 nereusita,asteptam rezultat IA 3.
Pupici la toata lumea..........
montytaiana spune:
ginamaria eu am citit si pe ovamit si pe closty... ca tr intrerupt tratamentul dupa 3 luni de stimulare consecutiva
citeste si tu
eu zic ca poti sa faci IA dar sa nu mai iei pastilele de stimulare, zici ca le ai luat si gata, nu e de joaca cu pastilele astea
miruna nu face polidin citeste in urma ce a scris lara si ti se face pielea gaina, eu zic sa nu risti
inna30 spune:
mirun- polidinul nu este nici atibiotic nici......e ceva naturist din plante..daca nu ai anexite , raceala la burtica nu are nici un sens sa faci si sa te intepi de pomana.
Iar cu stimularea....e bine da facut pauza pt ca oricum dupa 3 luni de stimulare intrerupte isi mai mentin efectul si luna urmatoare..fetelor treb sa avem grija de corpul nostru , nu sunt sanatoase nici stimularile astea....eu zic ca e bine de facut pauza ..macar 3 luni
mult succes la fetele care fac inseminare sap asta.
Andriusha-mult mult succes la inseminare si sa fie cu ochisori, tin pumnii.
andriushca spune:
fetele, eu cred ca am racit iar. imi tot vine pipi, nu ma ustura, dar am senzatia de pipi. si vad ca tot o tin in scurgeri maronii-negre de cand mi s-a terminat ciclul, un pic, cat sa murdaresc 1 tampon pe zi. (ciclul rosu m-a tinut doar 2 zile jumate aproape 3). azi dimineata ma intepa ceva la burtica jos in dreapta, acum m-a lasat. inca nu-mi dau seama daca sunt racita sau e doar frigul indurat in ultimele zile la birou? (avem incalzire cu soba cu gaz, care se infierbanta greu iar lunea dupa weekend e teroare).
oare in conditiile astea mai pot face inseminare? ce o fi? ca tot vb voi de polidine ....
inna, saru`mana pt. suport!
pup toate fetele!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

fetelor voi vorbiti serios ca vreti sa faceti polidin?nu face rau?????