Inseminare (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

luci, deci nr. scris de mine mai sus e corect, la fel ti-a scris si dma la sub. IAD.

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna
andriushca ce ma bucur ca te-ai hot sa faci IA
il bagi pe sot in cantonament (cu tratament) sa fie gigeii buni?

nr. meu da cred ca e numai pt programari la Marinescu, asa am dedus s-ar putea sa gresesc

Mergi la inceput

monty, da, cantonament, numai ca pana saptamana viitoare nu se mai poate face mare lucru, asa ca e valabil pt. viitor.
pupici

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Ok fetele, multumesc Monty, Andriuschca si Dma.
Deci, Andriuschca, tu te duci la eco la Dacia si-i spui ca vrei inseminarea la Giulesti. Nu se supara? La Giulesti ii mai dai si ei ceva, presupun, sau nu?

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

luci, nu, uite cum a fost ultima oara: eram "client" la Dacia. acolo eram in evidenta, programata la monitorizare, am sunat in Z 1, etc. am fost la o eco acolo si Cezara m-a chemat la urmatoarea (din ziua cu inseminarea) la Giulesti si tot acolo mi-a facut IA. deci a fost ideea ei. probabil si in fctie de data in care cade inseminarea, daca e ea la spital sau nu, samd. dar ma gandesc daca merg la Dacia la eco, sa vb cu Cezara ca IA sa o fac la Giulesti. sa-i zic ca mi-e mai usor sa ajung la Giuli. nici eu nu stiu cum e mai bine... pe de alta parte la Dacia conditiile sunt incomparabile, dar si 5 milioane in loc de 2 + pretul primei ecografii.
si da, la Giuli se mai da ceva (daca vrei)pe langa pretul oficial, la dr., eventual si la biolog.
asa ca tot cam pe acolo se ajunge. deci nu e mai bine la Dacia? (vb din pmdv, ca Dacia e mai aproape de casa si e curat, dupa inseminare stai in patut vreo ora, nu te deranjeaza nimeni, nu e pe banda rulanta ca la Giuli, etc)

din cauza banilor (nu stau prea grozav la acest capitol, mai ales ca m-am hotarat hodoronc-tronc sa fac inseminare luna asta) m-as fi dus direct la Giuli, dar eu sunt deja Z 6 si nu cred ca ma mai programeaza asa in scurt. si am citit pe aici ca nu ar mai face programari? pe urma am vazut ca unele ati reusit sa va programati. in fine m-am gandit la varianta asta, intai la Dacia si pe urma mai vad eu.
tu faci cum crezi.

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna dragele mele
Luci chiar ca nu ti pierzi timpul deloc poate te ajuta Dumnezeu si reusesti si sa nu mai fie nevoie de Fiv
Monty eu nu mai stiu ce sa mai zic alttele le vine ciclu de 2 ori pana imi vine mie odata si iarasi asteptari peste asteptari..
Lara gravi n-am cum sa fiu e o dereglare nenor....
Andriushcabafta multa la urmatoare IA.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Ah am uitat sa va intreb zicea dma de polidin cum se ia cite zile si cite fiole , cred ca la inceputul ciclului nu sunt sigura poate stiti voi.
Si a doua intrebare ; dc sunt stimulata se vede cand voi face HSG sau nu?
Pup toate fetele.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

miruna, multumesc!
si eu stiam de "mitul" asta cu polidinul, ca se fac 3-4 injectii in primele zile ale CM. sincer, cred ca e un babism.
la HSG se vad trompele si cavitatea uterina. ovarele nu. dar ce legatura are? mai bine zis de ce sa faci stimulare daca te-ai hotarat sa faci HSG. sau invers.

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Miruna, Polidin se face 10 fiole, 2/zi (in priza unica, intramuscular) in primele 5 zile de CM.
Andriuschca, Miruna poate sa faca si una si alta. HSG se face in Z6-Z12 de ciclu (stimulat sau nu).

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Ma gandeam sa fac HSG dar in acelasi timp sa fiu cu ciclu stimulat poate reusesc anu asta o inseminare.Dr cu care treb sa fac inseminare asa mi a zis ca iau ovamit in aceeasi luna cu hsg si facem inseminare dar dr care trebuie sa mi faca HSG mi a zis ca nu e bine si de aia am intrebat dc poate cumva sa si dea seama dc sunt stimulata sau nu.

Mergi la inceput