Inseminare (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Montytaiana, merci mult pentru raspuns.
Stiti cumva daca valoarea de 19 a progesteronului in z21 e OK?
Si alta intrebare: are cineva dureri de sani incepand cu ziua ovulatiei? Ca eu mai nou asa am.
Eu nu fac inseminare, dar va intreb pe voi ca nu mai stiu pe unde sa intreb
Va pup
Arina

quote:
Originally posted by montytaiana

quote:
Originally posted by Arina21

Fetelor, am si eu o intrbeare, poate stiti: utrogestanul luat din ziua 16 pana in ziua 26 are efect asupra ovulatiei din luna urmatoare? Eu am facut monitorizare si luna asta am 2 foliculi, cate unul pe fiecare ovar, in ziua 11 aveau 20mm fiecare si endometrul 7mm. Eu ovulez in z14. Pt mine e f buna grosimea endometrului. Plus ca am ramas cu somnolenta de cand am luat utrogestan, as dormi toata ziua. Nu mi s-a intamplat niciodata sa am 2 foliculi maturi si endometru asa bun, mi se pare coincidenta prea mare.
Am inceput sa iau utrogestan luna trecuta si voi continua luna aceasta.

Editez: Am uitat sa spun ca nu fac nici un fel de stimulare, singurul medicament luat a fost utrogestan.

VA multumesc.
Spor la bebei
Arina

stiu ca teoretic nu are nicio legatura dar si eu care cu stimulare nu am avut de fiecare data decat un singur folicul ori pe stangul ori pe dreptul,iar ultima data dupa ce am luat dupa IAD utrogestan am avut mai bine de 4 foliculi dintre care 2 trecuti de 20 mm
poate e doar coincidenta dar se zice ca atunci cand faci stimulare rezultatele sunt din ce in ce mai proaste, sa vedem luna asta cand nu am mai luat utrofgestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

miruna multumesc ca ai modificat in listuza
si hai cu CM sa faci si tu IA anul asta
cred ca asteptarea asta te omoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r33a spune:

Gata fetelor a raspuns pana la urma am sunat de dimineata nu intre 12:30-15:00 cum imi zicea dr. am sunat acum si a raspuns m-a programt vineri pe 23 la eco si urmeaza sa imi zica cand vin la inseminare banuiesc k luni ... sambata nu cred k fac inseminari .. abia astet ... cu teama dar poate poate se prinde ...

Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by luci.eilm

Fetelor care ati facut IA la Giulesti, . Cum se procedeaza in cazul in care doresc o inseminare in decembrie? Vroiam tot la dr. Bucur. Ma programez pentru monitorizare? Tot in Z1, la ce numar, ce trebuie sa zic? Ce acte imi trebuie? Asta ca sa nu am senzatia ca nu fac nimic (pana ma hotarasc eu unde/ cu cine fac FIV).. ma rog, ca rezerva, oricand pot aplica metoda lui Virgo de la IA cu donator (ati citit?).
Pupici tuturor.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

neata fetele si o saptamana cat mai ... calda .....

luci si eu m-am hotarat sa mai incerc o IA luna asta . pt programari la Giulesti suni la nr.3161277.
nustiu exact cum se procedeaza, ca eu ultima am facut-o la Giulesti dar venita prin Cezara de la ea de la cabinet. de fapt o combinatie, monitorizarea am facut-o la Dacia si ultima eco din ziua cu IA + IA la Giulesti
asa ca si eu am dilema asta. oare trb sa sun sa vb cu Cezara in prealabil sau sun direct la Giuli si ma programez la monitorizare si IA si specific ca vreau cu Cezara?
pupici

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

revin
m-am programat la Dacia (Ani) pt. data de 27 nov. (de maine intr-o saptamana). voi ziua Z 14 si vedem unde sa va face inseminarea: Giulesti sau Dacia. voi face pe ciclu natural, fiind prea tarziu pt. stimulare. mi-a zis Ani ca daca e sa fie, va fi si fara stimulare. luna urmatoare de va fi, vom incerca cu stimulare.

luci, eu cred ca daca te programezi la Dacia poti sa vb cu Bucur ca IA sa o faci la Giuli.

va pupic!

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

DMA CUMNATA MEA A FACUT POLIDIN INAINTE DE SARCINA.........LA 4 LUNI A TREBIUT SA AVORTEZE,II LIPSEAU COPILULUI O MANUTA SI MAI MULTE..............ASA CA NU TE SFATUIESC SA INCERCI!!!!!!!!!!!!!DOAMNE FERESTE SI INTR-ADEVAR POLIDINUL ITI ADUCE O SARCINA MAI USOR I-A SPUS SI DOCTORUL,PT CA EA A FACUT TRILU LILU IN ZIUA 7 DE LA CICLU SI A RAMAS GRAVIDA!

Mergi la inceput

bravo andree!!!!!!!!!ma bucur ca nu ai renuntat si cine stiesi nu uita de baia dupa 10 ore!te pup si succes!mergi si ia MACA de la naturise dar azi ovulezi de la el!eu am luat si avea efect!nu stiu de ce nu mai iau .......de nesi!
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Miruna, cred ca trebuie sa vorbesti cu dr. Dracea despre problema asta.
Andriuschca, vezi ca mi-a raspuns si Monty pe pagina IAD.
Lara, nu ai inteles. Baia se face la 10 ore dupa un contact sexual PROTEJAT. Inseminarea echivaleaza cu un contact neprotejat.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

lara
luci, da, citisem. eu am alt nr. de la Giulesti pt IA. poate nu mai e bun?
oricum, m-am programat pana una alta la Dacia. mai vedem pe urma.

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

luci am inteles foarte clar,am zis si eu asa ca sa o inveselesc pe andre!

Mergi la inceput