sarcina oprita in evolutie?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna seara fetelor,
Mai este cineva pe aici, ca eu de ieri sunt tare bucuroasa... ca de...sunt iar cu bebe acolo. Am de asteptat 10 zile si am sa va dau iar vesti, sper sa fie din ce in ce mai bune.
Imi doresc din suflet sa nu treaca nimeni prin ce am trecut si mai trec inca eu.
Pupicila toate care trec pe aici!
Tuchi123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zafira spune:

Tuchi draga mea, ma bucur tare mult ptr tine.
In situatia ta a fost si prietena mea. Ea avea sarcina gemelara si unul dintre embrioni a incetat iar celalalt nu se dezvolta. Cu multa rabdare, desi ne-o pierdem, a mers la mai multi dr, a facut eco 4d si acum are un baietel frumos si sanatos. A nascut acum 12 zile (le-am numarat)
Sa ne dai mereu vesti.
te puuuuuuuuuuup

Mergi la inceput

Merci Zafira draga mea, tu esti bine sper si mergi inainte, nu mai stiu nimic de tine, poate-mi impartasesti cate ceva, imi cer scuze dar nu mai sunt la curent, poate din cauza problemelor care m-au cam rapus in ultima vreme.
Astept vesti de la tine si-ti multumesc inca o data pt. grija.
Tuchi123

Mergi la inceput

Eu sunt optimista, asa ca ma pregatesc de ...FIV.
Alta sansa nu am.
De fapt de la inceput dr mi-a spus ca nu am sanse cu inseminarea.
Spermograma dezastruoasa
Ai grija de tine, incearca sa te relaxezi.

Mergi la inceput

A, este perfect.Cand faci fiv-ul si daca nu sunt indiscreta, la cine?
Eu am facut inseminarea la Medsana Prof. Ancar care este si medicul meu curant, lucram in acelasi spital.
Ma bucur ca faci fiv, sunt tare curioasa cum se desfasoara intreaga operatiune, este fiv simplu sau fiv+icsi?
Te pup si eu
Tuchi123

Mergi la inceput

Buna seara si la multi ani de Sf. Nicolae.
Am constatat cu stupoare ca s-au pierdut multe sarcini, este oare chiar atat de greu sa pastrezi o sarcina? Dumnezeu stie de ce ne pedepseste si-mi doresc din suflet sa o faca din ce in ce mai rar.
Va doresc tuturor fetelor numai bine

Mergi la inceput

Draga Tuchi,
Deocamdata al luat hotararea de a face o pauza de 2, 3 sau 4 luni.
Fiv trebuia sa fac cu Miciner, dar ma mai gandesc.
Acum cateva zile am sunat-o ptr o programare, sa i-mi mai explice si mie despre ce am de facut. Ce crezi ca mi-a spus: pai nu ti-am zis ce ai de facut? dupa ce faci crioconservare si mai ai de luat 2, 3 anticonceptionale ma suni si vedem atunci........
Asa ca mai bine stau eu linistita cateva luni ptr ca o luasem razna si eu si sotul, dupa care vad la cine ma duc.
Cineva mi-a recomandat-o pe Dracea, altcineva sa merg la Med N L . vad eu ce fac.
Tu ce ai mai facut?

Mergi la inceput

Buna ZAFIRA,
Eu ce sa fac, astept data de 13.dec. sa merg din nou la medicul meu sa vedem ce mai zice, pana atunci stau cuminte acasa.
Sincera sa fiu, nu am auzit de nici unul din medicii de care ai pomenit, de ce nu mergi la cineva f. cunoscut,sau de care ai mai auzit ca i-ar fi iesit din prima sau asa...
Am si eu o prietena(prietena mea), care are 37 de ani si nu are bebe din acelasi motiv ca si tine, spermograma vai mama ei si am indrumat-o personal la dr. Ancar sau Marinescu, de ce nu si Cocei care sunt renumiti.
Multa sanatate si sper sa ne mai auzim.

Mergi la inceput

Buna seara!
Mai intra cineva pe acest subiect? Bag seama ca nu.
Eu am fost la eco azi si mi-am vazut bebelusul, sunt tare fericita ca este bine.
Ma duc iar pese inca 10 zile, va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Tuchi , ai vazut ca pana la urma totul e in regula cu sarcina ta ?

Ai dreptate , e foarte greu in ziua de azi sa duci o sarcina la termen , dovada sunt chiar fetele care , din pacate , trec prin crunta experienta a unui avort .

Acum cu Dumnezeu inainte , ai grija de tine si de bebe , alimenteaza-te corect si nu te stressa degeaba . O sa fie totul bine .

Bafta maxima si fuga-fuga la odisee !

Mergi la inceput