sarcina oprita in evolutie?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

quote:
Originally posted by tuchi123

Weeks from the Last Mentral Period (LMP) Amount of hCG in mIU/ml
3 5 - 50
4 3 - 426
5 19 - 7,340
6 1,080 - 56,500
7-8 7,650 - 229,000
9-12 25,700 - 288,000
13-16 13,300 - 254,000
17-24 4,060 - 165,400
25 - 40 3,640 - 117,000
Ce ma bucur ca am gasit valorile normale (oarecum)ale beta hCG-ului si ma incadrez si eu pe aici.
Sper ca sunte ti bine si va astept cu narebdare.
Apropos! Nu stiu ce sa mai fac cu ceasta constipare, am scaun doar cu supozitor cu glicerina.
Va pup!
7+

Source: Baby University

Ma bucur sa aud asta.
Cat despre constipatie...bea multe lichide si incearca sa mananci fructe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna seara dragelor,
Maine ma duc la ECO si sunt tare nerabdatoare sa vad ce face bebelusul meu la mami in burtica! Doamne ajuta sa fie bine!
Va pup si va astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

tuchi 123, cum a fost la eco?

Ada 4+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Tuchi, hai tine-ne la curent! Poate te gandesti sa ii zici Andrei sau Andreea daca il vezi azi prima data! Doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Se pare ca nu este deloc; sacul este gol, nu are structura embrionra si mi-a zis sa revin la ECO peste 7-10 zile, dar nu vad de ce.
Sunt distrusa, l-am obtinut prin inseminare intrauterina din prima-bucuria a fost enorma ca apoi sa-mi dau seama ca o minune tine 3 zile...
Va doresc sa aveti parte numai de bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Of tuchi, si eu alaturi de tine, iti inteleg durerea. Plangi acuma seara sa te descarci si maine te rog sa o iei de la capat,stiu si eu...... mai mergi la un medic sa vezi ce spune.

Ada 5+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Offfff Tuchi! Mergi te rog la un al doilea medic, si la alt ecograf neaparat luni....asta daca nu se poate chiar maine...
Ce rost are sa astepti inca 7 zile, chiar asa!!!
Ce fel eco ti-a facut ...intravaginala???

Suntem alaturi de tine .
Miha

http://tt.lilypie.com/LfsYp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor,
Am vesti proaspete si se pare ca sunt bune. De ce spun ca se pare, deoarece nu stiu ce sa mai cred. Am fost dupa cum va spuneam vineri, la o doctorita no name, pt. a-mi face o ecografie deoarece simteam ca ceva nu este in regula si beta hGC-ul este prea mic, etc. Ei bine, azi s-au implinit cele 10 zeile de la ultima intevedere cu medicul meu curant, respectiv ce-l care mi-a facut si inseminarea si surpriza...la ecografia pe care mi-a facut-o el se vedea bebe si se mai vedea ceva,cordul bebelusului meu. Ce sa fac eu acum, pe cine sa cred; daca ar fi sa ma iau dupa simptome si analize, are doctorita dreptate, daca este sa ma iau dupa experienta si timpul care s-a scurs de la inseminare, are medicul meu dreptate.
Sa trag concluzia de aici ca - medcii te fac bine dar, tot medicii te omoara.
Ei bine, pana una alta, nu-mi ramane de facut decat sa astept pt.ca timpul le rezolva pe toate.
Tuchi123 deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Tuchi,e o veste excelenta!!!! Daca se vedea si inimioara cu atat mai bine. Difera ecografurile, iar dr. curant are unul mai performant. Probabil celalalt dr nu a vazut bb si avand in vedere varsta sarcinii a zis ca nu e sacul gol.
Tare, tare ma bucur. Sa dea DD sa mearga bine de acum incolo si sa ai o sarcina frumoasa fara emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna, mai mergi la un doctor! daca inimioara s-a putut auzi, inseamna ca totul este ok. Stai linistita si mai du-te la o ecografie.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput