sarcina oprita in evolutie?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

buna seara,

am dat buzna aici la voi si am citit ce ati scris. Nu m-am putut abtine draga tuchi sa nu iti scriu. Te inteleg perfect si eu sunt la fel de panicoasa si am fost cat am fost gravida. Eu am avut o sarcina pierduta in evolutie, dar care pt mine a fost o tragedie. Am ramas insarcinata la prima incercare, dar cand mi s-a spus ca s-a oprit din evolutie, am zis ca nu e adev. La doi ani dupa nefericita intamplare, am decis sa incerc din nou si am ramas iar insarcinata (recunosc ca la fel de repede). Bineinteles ca dupa cateva sapt. aceleasi scurgeri maronii ca si prima data. Datorita unui doctor minunat, am reusit sa trec cu bine peste tot si acum am un bebe de 1 an si 2 luni. Ceea ce am vrut sa subliniez este ca: nu mi-a fost rau, nu m-au durut sanii (decat un pic tensionatzi), am putut sa mananc aproape orice, nu-mi era greatza de nimic. Nu-ti spun cat m-am stresat, nu-ti spun cat am plans, prin cate am trecut, daca ceva nu era in regula simteam ca innebunesc...toata sarcina asa am fost. Ma rugam zilnic la D-zeu, vb zilnic cu bebitza si ii reaminteam cat de mult il iubim, cat de mult il dorim. Il mangaiam...mi-l imaginam in toate felurile posibile. Am facut tot ce s-a putut ca aceasta sarcina sa fie bine...si a fost! Te rog, sa ai incredere in tine, in Dumnezeu si nu in ultimul rand in mogaldeatza mica din burtica ta. Trebuie sa fi tu puternica pt ca asa va fi si el. Trebuie sa crezi ca va fi bine si asa va fi.
Copilul meu este unul reusit, este un copil vesel si cuminte, un DAR de la Dumnezeu, este minunea care ne-a dat sens vietii. Asa va fi si pt tine si pt. toate fetele care isi doresc asta, dar trebuie sa incepeti de acum sa-i dati sens acestei minuni. Nu vreau sa dau sfaturi, numai ca am fost impresionata de voi si acest subiect ma "misca".
Sunt convinsa ca va fi bine si trebuie doar sa crezi : in el si in tine!!!!
Va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

MIHA 74, merci, am sa ma vad cu dr. peste cca. 1 sapt. Crezi ca are activitate cardiaca bb. acum la 5 sapt. de la inseminare?
Multa sanatate si astept un raspuns.
CATA adr,
Draga mea, m-a miscat povestea ta, iar in ceea ce priveste baietelul tau, este f. reusit. Sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta cu el alaturi de ceilalti dragi tie. Multumesc mult pt. cuvintele tale si sper din tot sufletul ca acest copil ce-l port in pantece, sa fie sanatos si sa stea la mami in burtica pana la sf. perioadei de sarcina.
Iti multumesc inca o data si va doeresc multa, multa sanatate si fiti fericiti.
Tuchi123 7 sapt.+1zi de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

tuchi, cu siguranta are activitate cardiaca la aceasta varsta. De abia astept sa ne spui cum i-ai auzit inimioara si ca te-ai linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

tuchi,in primul rand felicitari pt bebe! in al 2 lea rand rushinica pt stres!!! tu chiar vrei sa te doara sanii si sa dai la boboci? las' ca ai timp!
la prima sarcina ma dureau sanii de muream si vomitam de nu mai puteam, in schimb, nu am avut alte probleme.
acum, nu m-au durut sanii prea tare, doar ca s-au marit, greturi rezonabile pana la 12 sapt. cand au diparut total, dar au revenit in forta pe la 17 sapt.:))) apoi iar au trecut.
vezi, ca stresul este cel de care trebuie tu sa te temi!!! calmeaza-te! esti responsabila acum de confortul bebelusului.zici ca nu ai simptome de gravida? haida de! emotivitatea de care povestesti este chiar una din stari, stai sa vezi cand te apuca nervii cum va fi:))) pazea!
cat despre calcului varstei sarcinii, se face de la prima zi a ultimei menstruatii, aia de care te intreaba dr. la fiecare ctrl:).
uite, la odiseea mamicilor de martie aprilie am postat eu niste informatii.lunile sunt in ordine aiurita, pt ca am postat initial pt momentul in care ne aflam noi, acolo, dar daca ai rabdare sa citesti, vei gasi toate lunile.
uite link:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111676&whichpage=5

vezi ca am postat de la pg.5 la pg.9.

haide fii serioasa si cuminte si lasa-l pe bebe sa-si faca treaba in liniste!

alexutza 4 ani si 20 +
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Cum spune si Ariel...nu mai stresa!
Cu siguranta ii vei vedea inimioara peste o saptamina. Sa ne tii la curent.

Miha

http://tt.lilypie.com/ZEnyp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Abia astept vestile tuchi, si inca odata bine ca nu ai greturi daca ai sti cat ma chinuie pe mine si ce rau e..........
Ai grija de bebic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Dap! Si eu astept vesti cu nerabdare!

Mergi la inceput

Va pup!
Vesti nu am inca deoarece nu a venit timpul sa ma duc la dr. dar imediat ce am vesti am sa va anunt.
Aveti grija de voi si ne mai auzim imediat ce va faceti vazute.
Pupici din nou
Tuchi1237+2 zile de la CM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

felicitari ptr sarcina, greturile apar cam dupa 7 saptamini. doar din faptul ca nu te dor sinii nu poti pune un diagnostic.repeta testele, mergi la medic, si-ti tin pumnii sa fie bine! si eu am pierdut o sarcina la 3 luni si nu am avut NICI un semn, nici singerari, nici dureri, NIMIC, numa bine si ai grija de tine

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Weeks from the Last Mentral Period (LMP) Amount of hCG in mIU/ml
3 5 - 50
4 3 - 426
5 19 - 7,340
6 1,080 - 56,500
7-8 7,650 - 229,000
9-12 25,700 - 288,000
13-16 13,300 - 254,000
17-24 4,060 - 165,400
25 - 40 3,640 - 117,000
Ce ma bucur ca am gasit valorile normale (oarecum)ale beta hCG-ului si ma incadrez si eu pe aici.
Sper ca sunte ti bine si va astept cu narebdare.
Apropos! Nu stiu ce sa mai fac cu ceasta constipare, am scaun doar cu supozitor cu glicerina.
Va pup!
7+

Source: Baby University

Mergi la inceput