sarcina oprita in evolutie?
Raspunsuri - Pagina 4
Ada_S spune:
Tuchi stai linistita, totul o sa fie bine, te vor ajuta si vitaminele prenatale.
Greturi ai?
tuchi123 spune:
Nu ADA S, nu am nici greturi, nici miros deosebit, nu mi-e somn, nu am nimic din ceare o graviduta, numi durere de sani care ma lasa, ma ia,ma lasa, ma ia, nici eu nu stiu ce sa mai cred.
Va pup
Tuchi123
kitzy spune:
Nici mie nu mi-a fost somn in primele luni si greata a aparut abia din sapt a 8-a si la mirosuri n-am avut treaba si n-am nici acuma.
18+ cu posibil 
tuchi123 spune:
KITZY, ma bucur sa aud ca n-ai avut simptome, dar sanii te-au durut mereu? sunt fanatica, nu sunt normala dar imi este frica, mai ales ca citesc pe forum tot felul de intamplari nefericite si asta ma omoar; sper sa fie bine si sa ma panichez aiurea.
Multumesc pt. cuvinte si sanatate multa tie si bb-ului tau.
Tuchi 123
6+6zile de la UM
Moniland spune:
tuchi, hai sa-mi spun si eu parerea
. La o sarcina mica de ~ 4 spatamani e normal sa se dubleze valoare. Dar la o sarcina de 6 saptamani eu cred ca nu mai e cazul sa-si dubleze valoarea la 48 ore ca atunci unde ar ajunge?
Important e ca a crescut. De abia astept sa te duci la eco si sa ne zici ca-i bate inimioara. Bafta!
tuchi123 spune:
Draga mea MONILAND, merci pt. tot insa ceea ce vreau sa subliniez, este faptul ca
de la inseminare am exact 5 saptamani pe 24.11.2007, ceea ce inseamna ca nu este f. mic, na bine, zic si eu caci habar nu am fiind primul copil obtinut destul de greu si la o varsta oarecare...oricum, multumesc si astept cat mai multe sfaturi si impresii pe care sa le mpatasim impreuna sa putem trece mai usor peste probleme si Dumnezeu sa fie cu noi toate.
Va pup si va astept
Tuchi123
Ada_S spune:
Tuchi, esti norocoasa ca nu ai greturi, eu inca nu am decat un test de sarcina slab pozitiv si de 5 zile nu mai pot de rau, azi noapte nu am dormit nimic.Alt simtom ar fi nasul infundat, care m-a chinuit si cu baiatul.Cat am avut burtica cu baiatul nu mi-a fost rau asa de repede decat pe la 9-10 saptamani, in schimb sanii m-au durut de numa, acum nimic. In concluzie nici o sarcina nu seamana cu alta, se intampla des sa fie aceste simtome dar nu e o lege.
Te pup si asteptam vesti de la eco.Eu mai astept o sapt.
NU TE MAI STRESA!!!!e f important
tuchi123 spune:
Buna seara, dupa cum am spus, azi am fost sa-mi fac un nou Beta hCG = 12953, ei bine orice ar fi, mie tot mic mi se pare dar, cu toate asta, sunt incadrata in valorile normale; poate eu nu mai sunt nomala. Bebele sper din tot sufletul sa fie bine si Dumnezeu sa ne ajute pe toate
Va pup 
Tuchi123
7 sapt. de la UM
miha74 spune:
E foarte bine! FELICIATRI

Bucura-te de momentele fara greturi! Din nou iti spun, la prima sarcina nici nu am stiut ca sunt gravida, adica nici un simptom, la a doua sarcina....am fost bolnava!
Cand il vezi pe nenea dr?? Ar trebui sa vezi ceva la eco acum!
Miha
http://tt.lilypie.com/ZEnyp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)