sarcina oprita in evolutie?
Raspunsuri - Pagina 3
virgo spune:
Tuchi, eu vin cu
la tine !
Simptomele sarcinii sunt atat de diferite de la femeie la femeie , nu te poti baza pe asta ca sa-ti dai seama daca totul e in regula !
Si eu am o sarcina fara simptome , in timp ce fetele de la odisee imbratisau in fiecare zi buda , eu n-aveam nici pe naiba ! Sanii m-au durut asa din cand in cand , erau zile in care erau chiar mai putin voluminosi si mai usori .
Ramane cum am stabilit , daca nu sangerezi si daca nu ai dureri mari nu are nici un sens sa te iongrijorezi . Bebe e bine-mersi .
tuchi123 spune:
VIRGO, merci.
Incerc sa fiu mai optimista, ma mai linisteste si sotul care, cred ca deja a albit de tot din cauza temerilor mele si nervilor mei plangaciosi.
O seara buna si ai grija de bb. tau
psj spune:
nu inteleg de ce lipsa durerilor de sani sau a greturilor e asa mare drama. pe mine nu m-au durut deloc, n-am avut niciun simptom, nici nu visam macar ca sunt insarcinata daca era sa ma iau dupa astea. eu zic sa pleci de la premiza ca esti insarcinata clar, ca nu e nicio problema deci trebuie sa ai mare grija cu stresul asta pentru ca un nivel mare de stress influenteaza hormonii, progesteronul de ex. si nu cred ca vrei asta.
din mesajele tale pari foarte agitata si nu cred ca-ti faci un serviciu nici tie nici bebelusului.
kitzy spune:
Tuchi felicitari mamico!!! Te inteleg ca-ti faci griji, asa eram si eu, dar numai il stresezi debeaba pe bb. Daca nu te deranjeaza nimic, inseamna ca sarcina decurge normal. Cat priveste simptomele, multe fete n-au absolut nimica, si eu ma numar printre cele ceva mai norocoase, mi-a fost doar greata, varsaturi n-am prea avut. Bucurata-te!!!
17+ cu posibil 
tuchi123 spune:
Buna fetelor!
ALINUSHCA, merci de intrebare.
Ieri amfost la medicul meu si m-a suprat tare. Mi-a citit analizele, mi-a spus ca sunt bune si ca ne vedem peste 10 zile cu Beta hCG-ul sa vada cum mai este deoarece, mie mi s-a parut mic si de data asta (cu riscul de a ma repeta, la exact 4 sap. de la inseminare Beta hCG= 7836) la modul la care el tr. sa se dubleze la 2 zile, iar eu l-am facut la 5 zile? Doamne ajuta-ne pe toate sa fie bine cu bb.
Va pup pe toate si va astept
6+4 zile de la UM
Cocolyso spune:
Tuchi, cu riscul de a te supara si eu, dar sper ca nu, parerea mea e sa linistesti, ca stresul face rau la bebe si tie si sotului tau.
Sa te concentrezi la lucrul frumos care ti s-a intamplat.
Ti=au dat exemple si fetele ( fiecare organism reactioneaza in felul lui, exista fete care daca nu aveau burtica nici nu simteau ca sunt insarcinate), te-a linistitit si doctorul si tu tot cauti nod in papura.
Daca nu ai incredere in nimeni, du-te la inca 10 medici si vezi ce iti spun si ei.Poate pana la urma te linistesti si nu mai cauti pb acolo unde nu sunt.
In loc sa te bucuri impreuna cu sotul tot cauti cai verzi pe pereti cand afara e soare si frumos si o viata noua clipeste in burtica ta.
http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006
tuchi123 spune:
Buna fetelor!
Vad ca nu mai vizitati acest subiect si chiar am nevoie de voi dar, asta este...poate alta data.
Fiti fericite si mult noroc cu bb. pe vostri.
Va pup si sa auzim de bine
6+5 zile de la UM
andriushca spune:
tuchi, cum mai esti? sper ca evolueaza bine sarcina, da?
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
tuchi123 spune:
Buna ANDRIUSHCA,
Multumesc de intrebare, da, cred ca da, sper dintoata inima sa fie bine aici la mami in burtica si sa stea cuminte inca 8 luni de aici incolo; tu sper sa fi bine si astept vesti in continuare de la voi toate.
Va pup
Tuchi123
6+5 zile de la UM