sarcina oprita in evolutie?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna seara feetlor,
Cu durere in suflet tr. sa va spun ca gata, s-a terminat, tr. sa fiu scoasa de pe lista cu viitoare mamici caci nu mai are sens.
Azi am fost la dr. Cocei, al 4-lea medic care ma vede si din cei patru, trei mi-au spus si am vazut si eu cu proprii ochi ca intr-adevar nu este bebe acolo, este sacul gestational cu sac amniotic fara structura embrionara; deci, in cazul in care intrerup tratamentul s-ar putea sa elimin "sarcina" spontan, daca nu, tr. sa fac un ciuretaj si asta este. Analizele intotdeauna mi-au aratat ca ceva nu este in regula. Ceea ce parea sa fie srcina, respectiv embrion, se numesc de fapt arctefacte (o problema nu de interpretare neaparat ci, gelul care este pus nu stiu cum si se vede anapoda, etc. nu cunosc amanunte in sensul asta dar ceva asa);Dg: SARCINA CU OU CLAR.
De acum tr. sa treaca minim 3 luni pt. a nu avea pe viitor probleme cu o alta eventuala sarcina.
In fine, pt. a nu va mai plictisi cu problema mea, deloc placuta, am sa inchei aici si va doresc din suflet sarcini sanatoase in primul rand si multe bucurii de aici inainte, sa fiti iubite.
Asta nu inseamna ca n-am sa mai dau pe forum, dar ceva mai rar.
Va pup si numai bine!
Tuchi123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Tuchi imi pare nespus de rau! Din pacate stiu ce simti...Incearca sa te linistesti si sa reiei lupta...Sanatate multa iti doresc!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Draga Tuchi,

am trait alaturi de tine emotia, cand am citit alaltaieri ca totul este bine...si astazi ce vad?
Imi pare tare rau....si iti doresc tot curajul din lume si sa nu pierzi speranta ca bb va veni si la tine.

Numai bine si sanatate maxima,
Miha

http://tt.lilypie.com/LfsYp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Buna seara,
Vestea este ca maine tr. sa ma duc sa fac chiuretajul si gata, nu mai sunt viitoare mamica, asta asa ca de Craciun, un cadou mai frumos nici ca se putea, poate asa vrea Dumnezeu...
Sanatate maxima tuturor si Craciun fericit!

Mergi la inceput

Buna dimineta fetelor,
Revin pe forum dupa o lunga perioada deoarece acum 3 luni am avut o sarcina oprita in evolutie in urma unei IUI si a trebuit sa ma refac dupa care, de curand, mai precis pe 27 martie am repetat IUI si sunt tare nerabdatoare de rezultat cu toate ca am dubii in ceea ce priveste aceasta sarcina caci iata ce rezultate am avut inainte de inseminare: UM=15.03.2008; prima zi de stimulare ovariana 17.03.2008 cu menopur o zi clostilbegyt o zi si tot asa pana inclusiv ziua a 11-a de UM respectiv 25.03.2008, urmata de pregnyl in ziua a 12-a ca apoi, in ziua a 13-a de UM IUI.Ideea este ca in ziua a 6-a de UM respectiv a 4-a zi de stimulare am avut E=8,3mm; OS folicul de 11mm, OD folicl de 11/7,1mm. La urmatoarea eco in ziua a 12-a de UM, respectiv a 10-a de stimulare am vut E=9,4mm; OD folicul de 18'22mm si OS 2 foliculi mici. Ei bine de ce sunt eu asa de sceptica vis a vis de aceasta eventuaa sarcina, pt. ca exact la OD unde era foliculul dominant eu am trompa rezecata (am avut o extra uterina acum 9 ani)deci OS unde exista trompa avea 2 foliculi mici deci?!
S-a mai intalnit cineva cu sa ceva si totusi a aparut o sarcina?
Va rog din suflet sa-mi dati si mie un raspuns caci mor de curiozitate si parca trece timpul in reluare.
Multumesc

Mergi la inceput

Intrebare: Am facut trei luni pregnyl 10.000ui, pentru declansarea ovulatie, si in doua din luni am facut test de sarcina in zilele 8-9-a si a iesti negativ, luna acesta sunt in ziua a 13-a de la pregnyl si cred a 11-a de la ovulatie si am un test barza cu doua liniute.
1-Este posibil sa fie sarcina sau e un test fals pozitiv?
2-Cat timp se mentine pregnylul in organism?
3-Este influientat si de regimul alimentar?
Intreb si acest lucru pentru ca eu am un regim mai stric mai mult vegetarian si in ultima saptamana nu l-am prea respectat.
Multumesc pentru timpul acordat, si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra mai ales ca sunt o aspiranta la rolul de mamica cam in varsta -37ani
Irina
Raspuns: 1. e posibil sa fie sarcina. 2. in mod normal este metabolizat complet in 4 zile. 3. nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Iubita, eu am patit-o, am avut test pozitiv si dupa ce mi-a venit ciclul de la pregnyl, cred ca nu s-a metabolizat complet...
De ce nu te duci la IDS Bucuresti sa iti faci un BHCG din sange la urgenta. Acolo se vede clar daca e sarcina sau nu!

Succes
Felix

Mergi la inceput

Felix76,
Draga mea multumesc pt. indrumare, am facut Bhcg-ul ieri si azi am raspunsul insa, daca citesti un pic mai sus, am copiat o intrebare si raspunsul Dr. Tutunaru la intrebarea: In cat timp se metabolizeaza pregnyl-ul din orgnism si raspunsul era ca-in 4 zile s-ar metaboliza complet, de obicei ce-i drept.
Eu una iti dai seama ca ma agat de orice raspuns care mi se pare in favoarea mea.
Multumesc inca o data si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Eu pe forum pe aici am citit ca pregnylul s-ar metaboliza cam 1000UI pe zi, dar astii si tu cum e, fiecarea cu metabolismul lui. La mine a avut doua liniute dar sigur a fost de la pregnyl ca bebe nu a fost!

M-as bucura pt tine daca ar fi de la bebe si nu de la hormon!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

buna fetelor!
voiam sa va zic ca si eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 7S pentru care am facut chiuretaj saptamana trecuta joi!
a fost prima mea sarcina, obtinuta natural la aproximativ 7 luni dupa intreruperea AC, dar care din pacate a avut finalitatea pe care v-am zis-o...ideea este ca eu am avut ceva simptome de sarcina la inceput (oboseala, somn mult, sani tensionati), care s-au stopat mai apoi....insa atunci cand am aflat ca s-a oprit in evolutie nu am avut nicio sangerare, nimic care sa ma puna pe ganduri....poate doar stressul si intuitia mea care imi spunea ca ceva nu e in regula!

va pup pe toate si sper sa nu treceti prin asa ceva niciodata!

Mergi la inceput