Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 45

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata
la mine nimic nou sub soare ...nu stiu care soare dar ma rog
intrebarea zilei : cum se depisteaza sindromul ovarelor polichistice ...sau care este simptomatologia ?

pupici pentru toate si sa aveti o zi faina

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by georgia_c

m'neata
la mine nimic nou sub soare ...nu stiu care soare dar ma rog
intrebarea zilei : cum se depisteaza sindromul ovarelor polichistice ...sau care este simptomatologia ?

pupici pentru toate si sa aveti o zi faina

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim

Albert Einstein

Georgia, mai jos un link care te va lamuri despre ovarele polichistice:
sfatulmedicului. ro/articole/Obstetrica-ginecologie/Sindromul_ovarului_polichistic_697.htm
fara pauza inainte de .ro

Era si un subiect pe forum despre asta.
Dar de ce te gandesti tu la prostioare?

Mititica sanatate multa!

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

quote:
Originally posted by ira79

salutare fetele

am facut laparo cu tutunaru pe 5 noiembrie, rezultatul : trompe ok, uter ok, mici leziuni de endometrioza la nivelul peritoneului vezico uterin si pe ovarul drept.
Interventia a fost usoara, la 8 am iesit din operatie si pe la 12 si ceva am plecat din spital.

Neata fetele mele,

Eu nu am vesti prea bune, dar sa fiu sincera nici nu credeam ca o sa am vreo surpriza extraordinara. Azi sunt z3, asa ca astept cu emotie laparoscopia din decembrie.
ira, ai un rezultat bun si spor la iubit in perioada urmatoare, acum "ca e instalatia aerisita", vb dr.T. As vrea sa te intreb cate ceva, pentru ca am ceva emotii legate atat de operatie, cat si de rezultat. Ai putea sa iti activezi PM?
Sanatate maxima si spor la treaba !
Pup toate tutunicile si sa auzim numai de bine !

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Magdita imi pare rau,sper ca la laparo se va rezolva problema si apoi va aparea bebe cat mai curand,2008 va fi un an norocos,presimt eu!Sa nu iti fie frica de operatie,nu vei simti nimic,citeste cu atentie "ghidul" de pe prima pagina si daca ai nelamuriri intreaba-ne si te vom ajuta.Cel mai important e "vedictul" dat de T.
Iyoana

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora, am si eu o intrebare si stiu ca tu poti sa imi raspunzi. Am o prietena care a facut ET exact acum doua saptamani marti. Azi ar fi trebuit sa faca beta hgc insa nu poate ajunge la Bucuresti. Crezi ca daca face azi testul de urina, e concludent?
Multumesc si te pup.

magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Merdan, Kora, Ioana Si pe mine ma intereseaza vesti de spre FIV, noua clinica, preturi; daca aflati ceva noutati trimiteti si la mine un PM. (o paranteza: ma sperii cand vad cat de greu este si sa iti procuri tratamentul, ca dispar medicamente...). Multumesc !!!.
Ira, e bun rezultatul de la laparo. Spor la treaba!
Magdita, iti doresc sa vii cu un diagnostic bun! Interventia este usoara!
Georgia, Rocsy Vrem vesti bune! E cam timpul sa se mai anunte o gravidutza.
Nu credeti dragelor?!
Daca intereseaza si pe alte fete,am vorbit cu dr T despre existenta vreunei legaturi in tratamentul cu diphe de 3 luni si FIV. Mi-a spus sa vin oricand dupa ce vine CM. Nu este o trecere intre cele 2.
Dar la mine nici urma de CM, am in continuare bufeuri (mai rare ce-i adevarat). Dar nu imi pare rau, fiindca asa ma gandesc ca sansele sa dispara focarele de endo sunt si mai mari, si in plus nu as incepe procedura FIV acum la sf de an. Astept 2008 care sper sa fie norocos.

In alta ordine de idei, eu de vreo 3 zile, cutreier prin magazine de copii pentru cumparaturile pentru botez. Sunt atat de multe lucrusoare dragalase, de nu stii ce sa alegi... Eu sunt si mai mocaita cand e vorba de ales, de-l innebunesc pe-al meu sot..
De abia astept sa fiu nasica.

Mergi la inceput

Magdita poate sa faca un test de urina,dar daca iese negativ nu e 100% sigur,tot bhcg-ul e hotarator,insa eu zic sa faca testul poate ies doua liniute.Unde a facut si cu cine?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Koramersi mult. Cu dr. nostru si dna.dr. Matei.

magdita

Mergi la inceput

Magdita wow sa ne spui si noua rezultatul!Ii doresc bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora, si eu ii tin pumnii si sa fie cu ochisori, mai ales ca e al doilea FIV pentru ea.

magdita

Mergi la inceput