Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 45

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Iyoana, de fata saritoare ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Fetelor nu am reusit sa vorbesc cu d-na Matei aseara.De cateva ori era ocupat, de cateva ori nu mi-a raspuns si apoi n-am mai incercat ca se facuse 20.30 si m-am gandit ca deranjez.Nici la Tutu n-am mai sunat ca pana nu vorbesc cu Matei sa vad daca analizele-mi vor fi valabile nu vad rostul.Asa ca nu prea am vesti.
magdita asteptam cu interes vesti despre prietena ta.In legatura cu laparo daca dupa ce citesti link-ul de pe prima pagina mai ai nelamuriri, intreba-ne si-ti vom raspunde.Oricum interventia(ca nici n-o pot numi operatie) e superusoara, eu am plecat acasa in aceeasi zi in care mi s-a facut laparo.
giorgia la subiectul PCOS vei afla mai multe despre sindromul ovarelor polichistice.Eu sufar de asa ceva, dar fetele de acolo au vorbit mult pe acest subiect si sunt muult mai explicite decat mine.
In linii mari simptomatologia ar fi: ovare cu aspect polichistic,anovulatie implicit infertilitate ,androgenism cu toate manifestarile ei sau doar partial, obezitate( sau nu), ca analize de z.2-3 raportul LH/FSH>1, uneori diabet, etc. Nu e nevoie sa posezi toata simptomatologia ca sa ai si invers chiar daca prezinti anumite manifestari din cele relatate mai sus nu e neaparat ca si ai sindromul.Nu este un diagnostic usor de stabilit, in timp si cu rabdare un medic bun poate depista PCOS.
machus cu tine in ceea ce priveste achizitionarea medicamentelor, desi eu am fost partial norocoasa, adica mi-am luat relativ repede gonalul ma lupt cu farmacistele de la mine din oras sa-mi aduca Dipherelinul.Si pe langa ca dispar mai sunt si al naibii de piperate.Sa ne spui cum a fost la botez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Machus sa-ti traiasca finutul si sa fiti sanatosi! Parca finut ai, nu? Bafta multa cand te vei hotari sa faci FIV, poate ne facem gasca de inaugurare a noii clinici.
Eu, tu, Kora, Merdan, Maria08...
Si ca sa-i purtam noroc dr. nostru, vom ramane toate gravi odata! Ce ziceti?

Georgia, Rocsy vrem vesti bune de la voi, fetelor!!!!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Kora, merdan, machus multumesc pentru incurajari. Eu citesc acum subiectul laparoscopie, inclusiv capitolele vechi. Imi place sa fiu informata... Insa ma interesau aspectele despre care nu se vorbeste....
Astept informatii pe PM de la fetele care sunt in tema si au informatii recente legate de aspectele materiale ale procedurii si nu numai.
Din pacate testul de urina al prietenei mele e negativ, insa o sa mai faca unul maine dimineata. Sper din tot sufletul sa se pozitiveze.Doamne ajuta !

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

machusiyoana
nu-mi pun prea mari sperante ...astept ... incerc sa-mi fac de treaba sa treaca zilele mai repede ...

multam fain fetele pentru informatiile cu PCOS

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Iyoana, total de acord .
Da, este finut. Vom face si vom povesti!!!
pentru tutunici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Fetele, mesaj de la ellis:

"S-a nascut Alessia Maria, 20.11, ora 10.15, 50 cm, 2900 gr. Suntem bine amandoua."

Va pup.

Anca de bebe Elena

poze

Mergi la inceput

ellis sa va triasca printesa , sa va aduca numai bucurii ....

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Intru si eu sa spun FELICITARI ELLIS, mai ales ca mi-a atras atentia numele. Pe fetita ta o cheama exact ca pe fetita mea?
Alessiuta mea cu certificat de nastere si CNP cu tot.

Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea, iar tie recuperare rapida si sa treci cu bine de greutatea primelor saptamani, sa vezi ce frumos e totul dupa aceea!

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor imi sta gandul la testul ala pe care l-am cumparat. nu stiu ce sa fac. ma duc sa il fac cred. am o presimtire ca nu va fi pozitiv dar hai ca incerc sa vedem ce iese.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput