Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 45
Raspunsuri - Pagina 14
KoraPop spune:
Merdan sun-o astazi pe d-na Matei pt ca maine pleaca din tara cateva zile!!!!
Fetelor ladyxe a avut azi ET si are 4 embrioni in burtica!Ladyxe Doamne ajuta!!!!!Iti tin pumnii stransi!
Kora
CARPE DIEM!
Iyoana spune:
Merdan daca ai vesti despre ce si cum FIV, clinica dr T etc..., te rog frumos sa-mi spui si mie!
Ladyxe bravo!! 9 luni de acum inainte sa stea la tine in burtica!! 

Iti tin pumnii!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

ira79 spune:
salutare fetele
am facut laparo cu tutunaru pe 5 noiembrie, rezultatul : trompe ok, uter ok, mici leziuni de endometrioza la nivelul peritoneului vezico uterin si pe ovarul drept.
Interventia a fost usoara, la 8 am iesit din operatie si pe la 12 si ceva am plecat din spital.
bebekom spune:
Georgia_c, Iyoana, multumesc fetelor! Am vb astazi cu Tutu si m-am lamurit. Nu stiu de ce, ramasesem cu impresia ca la sfarsitul lunii va pleca, insa nu e asa.
Draga Iyoana, pun la cale inca o inseminare; luna trecuta am mai facut una - nereusita, insa vreau sa incerc si luna asta. Deja m-am programat pt monitorizare. Daca nu...., o sa te bombardez cu intrebari ( pe tine si pe fete )pt ca ma voi indrepta spre FIV. Apropos, stiu ca sotul tau a facut biopsie, nu se poate face in acelasi timp cu FIV-ul? Te intreb pt ca si in cazul nostru problema e tot la sot. Multumesc anticipat si va doresc multa,multa bafta! Sa dea DD sa reusiti!
mmc_nd, ysa, maria08, Kora.....

Kora, tare mult te admir pentru puterea de care dai dovada. Sa-ti ajute Dumnezeu!
Pupici tuturor!
merdan spune:
Mersi pt. pont Kora.Iti spun maine ce mi-a zis d-na Matei.
Sigur ca spun tot ce stiu Iyoana, numai sa aflu ce si cum si vin cu raportul.Poate ne intalnim din nou pe la monitorizari FIV la clinica noua si poate daca schimbam locul schimbam norocul.
Ira sa-ti fie de bine cu Laparo.Eu zic ca problemele tale nu sunt prea mari, asa ca da-i bataie si cine stie sfarsitul anului ce surpriza iti aduce.
mmc_nd spune:
bebekom,
draga mea, am tot vrut sa te sun, insa... n-am indraznit sa te intreb de rezultat. Iti tin pumnii pentru luna aceasta, ma voi ruga pentru tine in mod special. 
maria08 spune:
Buna!
Ladyxe: Tinem pumnii sa fie totul bine!! Doamne Ajuta sa vii cu vestea cea mare!!
Kora:
Ma bucur ca esti bine....tu nu poti fi decat o luptatoare!!!
Nici eu nu mai sunt in categoria celor optimiste....nu stiu....trec printr-o perioada destul de aiurea, parca nimic nu iese asa cum ar trebui.....nu prea mai am sperante in ceea ce priveste un bb.....nici macar nu am facut programare pentru FIV......sper sa-mi treaca repede.....
Numai bine tuturor!!!!
KoraPop spune:
bebekom bafta multa la inseminare,tare as vrea sa reusesti si sa nu ajungi la FIV,dar daca va fi sa ajungi si acolo ,asta este,trebuie sa lupti pana vei izbandi.Deocamdata gandeste pozitiv in timpul inseminarii si fii optimista!
Maria te rog eu ridica sus capul si nu te lasa inffluentata de esecul meu,timpul trece in defavoarea noastra,programeaza-te cat mai repede pentru FIV daca acesta e drumul pe care l-ai ales si spera in sansa ta.Te
!
Fetelor daca are cineva nevoie de un vaccin antigripal sa imi dea PM.Nu se face in timpul sarcinii dupa cate stiu,deci intreb fetele care nu sunt sigur insarcinate.
Kora
CARPE DIEM!
rocsy2007 spune:
Fetelor eu mi-am cumparat un test de sarcina. inca nu a trecut ziua cand ar trebui sa vina rusii dar azi am trecut pe langa farmacie si pur si simplu am intrat si mi-am luat. nu stiu de ce. de f mult timp nu mi-am mai cumparat un test. sper sa imi foloseasca . nu il fac deocamdata. CM ar trebui sa vina pe 22 deci mai astept.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
mititica spune:
Va pup din nou.
Va intrebasem de dna dr homeopat Vladutu (Ivanuta).
Zenobia, multumesc de incurajari.
Psj, am fost la endocrinolog. Nu am sindromul ovarelor polichistice, asa cum mi-a confirmat si dnul T.
In aceasta dimineata mi-a venit menstruatia. Acum vreo 13-14 ani a venit neprovocata, de atunci - ioc (doar cu progesteron sau anticonceptionale). Deci dupa numai 5 zile de tratament, bulinutele dnei Vladutu dau deja rezultate... Sunt super incantata si sper sa nu fie doar o coincidenta, dar nu prea are cum...
Sa vedem luna viitoare cum va fi. Dar se pare ca sunt pe drumul cel bun, oricum.
Va pup dulce.