Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 45

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mititica spune:

Va pup fetele.
Ma bag si eu in seama pe-aici, cu speranta ca poate fac si eu rost de o incurajare, ceva...
Am fost marti pt prima oara la dnul T. De cand ma stiu am menstruatie neregulata, iar dupa 11 ani de anticonceptionale nu prea mai am deloc (fara progesteron nu vine nicicum). Am si ovare polichistice.
Nu imi doresc (inca) un bebe, ci doar o menstruatie cat de cat regulata.
Dnul T. m-a trimis la homeopat, la dna Vladutu (Ivanuta). Ce rezultate ati obtinut cu dna homeopat?
Multumesc mult si scuze de deranj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Mititica, nu-ti face probleme, eu am fost la dna dr homeopat si mi-a reglat fff bine ovulatia. Se pricepe fff bine la probleme de genul asta. Bafta!

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

buna fetelor. eu mai am putin pana la asa zisa testare. de fapt nu voi face nici un fel de testare psana nu imi intarzie si pana nu simt eu ceva. nu am nici un fel de simptome. nici de ciclu nici de sarcina. de obicei ma durea burtica inainte cu cateva zile de ciclu si saniii. si nimic. ma gandesc ca poate o fi de la stimulare. stiti cumva de la stimulare poate intarzia CM.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Buna, fetelor!
Inainte de toate va pup pe toate si va tin pumnii sa iesiti invingatoare in incercarea de a avea un bebe!
Nu am mai scris pt ca aici tr sa scrie pacientele optimiste, iar eu... V-am citit insa frecvent si am fost/sunt alaturi de voi.
Si acum o intrebare: stie cineva daca Tutu sau Matei sunt plecati la sfarsitul acestei luni?
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

mititica, ai fost la endocrinolog? e bine sa stii daca nu ai cumva sindromul ovarelor polichistice(e diferit de ovare polichistice) care necesita un tratament mai special.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata
nici mie nu mi-a venit inca cm , insa temperatura bazala e undeva la 37grade, si asa era de fiecare data inainte de cm ..asa ca nu prea cred ca e sarcina

bebekom, nu te pot ajuta , insa iti sugerez sa suni la cabinet la tutu sa o intrebi pe asistenta ...si macar afli daca tutu pleaca sau nu ... si poate nu e o idee rea sa suni la ids sa ceri informatii despre programul dr matei ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Neata fetele!

Bebekom sper sa-ti revina optimismul . Nu stiu nimic de dr. M sau T, daca pleca sau nu, dar tu pui ceva la cale, daca intrebi de ei?

Merdan, Ysa ce vesti ne dati de la FIV cu dr. T?

Rocsy succes maxim!

Pup toate tutunicile si va doresc o zi frumoasa!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Buna fetele!
Felix bine ai venit la pacientele optimiste sper sa treci cat mai repede la pacientele gravi ale dr.T
Mititica eu n-am fost la dr.Vladutu dar am fost la mine in oras la alt homeopat si am reusit sa reglez cat de cat ovulatia, adica nu stiu daca e de calitate(ovulatia) dar macar menstruatia vine neprovocata ceea ce la mine nu se intampla niciodata.Eu zic ca un tratament homeopat nu are ce sa strice, daca te regleaza bine daca nu macar nu are efecte secundare nedorite.
Rocsy,Giorgia pana nu vedeti rosu, mai exista sanse.Tin pumnii!
Iyoana fata grijulie.Despre mine ce sa zic trebuia sa incep inhibarea cu Diphe pe 23nov., dar ma bate gandul sa vorbesc cu Matei sa-l aman pt. dec.-ian. sa nu se suprapuna ET-ul cu sarbatorile de iarna si in plus parca m-as baga si eu la clinica cea noua(poate va fi cu noroc).Nu stiu inca ce voi face vreau sa vorbesc mai intai cu Matei sa vad daca vor mai fi valabile analizele pana in dec.-ian.Sper sa nu se supere pe mine ca dehhh sunt balanta cumpanesc mult pana iau o hotarare.

In ciuda vremii de afara, va doresc tuturor o saptamana senina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Merdan cred ca e o idee buna sa amani pana prin ianuarie cand T va deschide clinica.Intereseaza-te insa daca preturile raman valabile pt ca am auzit ca de la anu' multe clinici vor scumpi tarifele.Intreaba si unde se va face laboratorul si daca se va putea face ET cu blastocisti si cat ar costa.Daca afli aceste amanunte te rog sa imi spui si mie.Bafta multa si alegerea cea mai buna!

Succes tutunicilor!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Kora te incerc maine seara sa sun mai intai la Matei si apoi la Tutu, nadajduiesc ca-mi vor spune ce si cum si poate chiar preturi ca n-as vrea sa risc nici preturi prea mari, ca dupa atata gonal bugetul alocat acestui FIV e la limita-limitelor.Apropo vad ca se tot vorbeste de o clinica Medlife care ar avea ca pret FIV simplu 3200 Ron - mi se pare ca este un trend de scadere a preturilor pt. FIV si poate Tutu se va alatura trendului-vom vedea oricum te tin la curent cu ce-mi vor spune la telefon, ca nu fac un drum la Bucuresti pe vremea asta doar pt. a pune niste intrebari.

Mergi la inceput