Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 45

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Felix bine ai veni pe si printre noi!

Dr. T isi face timp si te cheama atat in zilele in care are program la cabinet, cat si in celelalte zile, la spital.
Deci daca "pici" intr-o sambata sau duminica te va chema dimineata la spital.

Succes mult si sa auzim de bebe!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kora: Nu am postat pana acum.....nu-mi gasesc cuvintele....imi pare tare rau!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

salve ....
intrebarea zilei ...ca poate credeati ca ati scapat de mine :care sunt de fapt efectele ( sper eu benefice ) utrogestan-ul

am o nelamurire , vadita , referitoare la articolul din link-ul de mai jos (e scris de tutu)
http://www.eva.ro/sanatate/articol167.html

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna fetelor,

Din cate am citit eu pe site-ul dr. Tutunaru, se da utrogestan (progesteron natural obtinut din urina de femeie gravida) pentru sustinerea sarcinii, alaturi de aspenter si magneziu. Utrogestanul este recomandat sa fie administrat vaginal ca sa ocoleasca ficatul si sa ajunga direct in zona unde este atat de necesar. Oricum, utrogestanul se administreaza pana in saptamana a 12-a de sarcina deoarece placenta, dupa aceasta varsta, secreta cantitati mari de progesteron.
Nu cred ca utrogestanul are legatura cu talasemia in articolul de pe site.

V-am pupat,

Felix76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Kora,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Salutare fetele!

Nu prea am mai avut timp de net pt ca bebelina ma cam solicita, asa ca sper ca sunteti bine si sanatoase.

Noi suntem bine si am intrat doar sa va salutam si sa va aratam cateva poze cu noi. Vom reveni eventual cu povestea nasterii.

Va pupam.

Anca de bebe Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ancuta , sa-ti traiasca printesa , e o scumpa , si ce cercelusi are ... m-a dat gata .. hai ca de la tine am preluat io stafeta ... daca in 1 an raman graviduta , chiar ca sunt multumita ..

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

quote:
Originally posted by georgia_c

salve ....
intrebarea zilei ...ca poate credeati ca ati scapat de mine :care sunt de fapt efectele ( sper eu benefice ) utrogestan-ul

am o nelamurire , vadita , referitoare la articolul din link-ul de mai jos (e scris de tutu)
http://www.eva.ro/sanatate/articol167.html

Albert Einstein

ciudat mie de fiecare data mi-a prescris utrogestan. poate e o greseala si nu a scris T.
Fetelor cu parere de rau va anunt ca am simptoome de ciclu. ma doare burtica.asta e...mergem mai departe

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Anca, ce fetita frumushica ai, o scumpete! Sa-ti traiasca,sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

FETE DRAGI!
Nu am mai intrat de mult pe forum, fiind cam ocupata. Dar trebuie sa revin cu precizarea ca la numele meu, danielac sunt niste mentiuni eronate la inceputul capitolului. Dumnezeu m-a ferit de sarcini oprite din evolutie. Eu nu am avut nici o sarcina niciodata. Am facut laparo in mai, totul este Ok, spermograma OK, analize hormonale Ok, numai bebe nu vine. Varsta 31 de ani. Cam atata... in rest iimi caut cu greu timp sa ajung la Dl DR. Tutunaru pentru a discuta de variate metode de fertilizare, costuri si cat te indisponibilieaza. La disponibilitate stau foarte prost. Daca trebuie stat in pat cate vaziel mai e cum mai e, dar daca e mai mult nu ma vad bine.

Va pup dulce!

Daniel

Mergi la inceput