Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 45

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

sunt off topic .. sper sa nu se supere nimeni
insa , pentru ca toate sunteti pacientele dr tutu , poate a mers cineva la dr vladutu (homeopata)... io am niste noduli pe glanda tiroida , tot trage drita endocrinolog de mine sa ma opereze , si vroiam sa stiu daca ati avut ceva rezultate la diverse afectiuni cu ajutorul dr vladutu ..ca altfel cred ca in ianuarie nu scap de bisturiu ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Va pup si eu pe toate.Si Kora jos palaria fata optimista!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Sa inteleg ca toata lumea are treaba? , e atunci spor la treaba,sa fie cu reusite.
Dar hai pe pagina 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Veret tu cand ai zis ca incepi?Acum sunt in focuri Merdan si Ladyxe (mai are putin pana la punctie).
Ysa tu unde esti,ce mai faci,pe cand startul?
Rocsy,Georgia voi in curand trebuie sa ne dati vesti mari!Bafta fetelor!
Iyoana mai e putin pana la marea incercare!Sa va ajute DD,sunt sigura ca va fi bine!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

eu mai am 5 zile si sa stiti ca nu prea ma doare burta...dar nici sanii. de obicei ma dureau inainte cu o saptamana.vedem noi. daca nu e acum tot trebuie sa fie

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Kora jos palaria, draga mea!
E bine sa ramai optimista, acum trebuie sa te linistesti un pic pentru a relua lupta! Doamne ajuta!
Noi mai avem un pic hop de trecut (analize sot) si apoi planificam biopsia cu dna dr Matei.

Va pup si va doresc o zi cu soare!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

georgia as dori sa vrb si eu cu tine legat de noduli tiroidieni, dar nu stiu unde sa o fac ptr. ca nu ai activat PM, iar aici nu vreau sa schimb subiectul subiectului:) (mama ce exprimare de 2 lei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Kora

Valentina 35+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 23 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

elaa, am activat PM-ul ...
kora , nu sper io prea tare , ca sa nu fie dezamagirea prea mare

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna fetelor,

Vreau si eu in clubul pacientelor optimiste si mai ales GRAVI ale Dr. Tutunaru. Am facut prima monitorizare prin iunie si se pare ca ovulez. Sotul are ceva probleme dar le rezolvam noi cumva.
Am intrerupt monitorizarile un timp pt ca am avut niste examene de dat iar luna aceasta reiau operatiunea BEBE. Mi-am facut programere pt monitorizare din 23 nov( e vineri) dar Ramona - asistenta foarte "draguta" si "simpatica" a Dr. Tutu ma chema pe 22. Da ce, eu ovulez cand vrea ea? M-am ratoit putin la ea si a acceptat sa vin vineri (eu nu sunt din Bucuresti si vineri era a 12 zi, eu am ciclu de 30-32 zile). M-a programat la 19:10. Daca ma duc mai devreme oare se supara Tutu?

Dr. nostru si-a facut timp pt noi monitorizatele si in alte zile? Stiam ca are program doar lunea, miercurea si vinerea.

Va pup si sa auzim de cati mai multi bebei in luna cadourilor!

Felix

Mergi la inceput