Casnicute sexy (145)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Asa da, dar ia sa bagi si o poza cu feliuta, asa ca sa ne lingem pe dej'te .

si da si data de nastere ca sa te treaca Monica in catalog, ca ai trecut testul la sexoase

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Soni, le fac , clatite si umplutura o fac din branza dulce de vaca, cu oua, zahar, vanile, le umplu clatitele le indoi in patru , apoi le asez in vas yena , pun deasupra smatana frecata cu zahar si vanile.Asta e comanda si tre sa ma execut!!!Dar pana acum nu am facut inca nimic ca a facut Dan un frison de toata frumusetea...A transpirat azi tare de tot, l-am tot schimbat, de sus pana josde cateva ori.Am compozitia pentru clatite facuta, am asteptat sa se linisteasca Dan si apoi merg la bcucatarie sa le fac .Vrea Dan si peste prajit cu mujdei de usturoi .
Stau acum la calculator ca sa nu il deranjez ca poate atipeste nitel, intru in dormitor doar ca sa bag in soba
Liana , nu zici nimic?
Miky , ce face catelul?
M-a luat o durere de cap...asa patesc de cate ori e vreo problema...offfffffffff sa-i zic ceva la viata???

Doina Bita

Mergi la inceput

Mama cum arata !!!Soni baga reteta, ca ling monitorul!!!

Doina Bita

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Liana , no zi ceva!!!Doar?

Doina Bita

Mergi la inceput

Mi s-a linistit baiatul, a adormit.Merg sa ii fac ce are pofta. Revin putin mai tarziu.

Doina Bita

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/photo/2004240250080132939zSpOCV

pentru voi, calde si motate

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Doina sanatate multa lui Dan

Monicaaaaaaaaaaaaa
Lianaaaaaaaaaaaaaaa
Cuscraaaaaaaaaaaaaaa
Gabitzaaaaaaaaaaaaaaa

va vad...

Mergi la inceput

Danelutza!sarumana!!!sa nu dai...ca doareeeeeeeeeeeeeee!!!Dan a adormit!nu mai are frison, stau cu urechea ciulita sa ma strige sa il dezvelesc.E mama la mine si s-a apucat de clatite.Eu o sa prajesc pestele, cand se trezeste Dan sa fie comanda gata.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cuscra,iaca am aparut daca tot zici ca ma vezi... Rascoleam un pic culinarul si i-am dat de treaba Monicai.

Am vorbit azi cu dr la telefon.Joi merg la control.Cel mai probabil peste 2 saptamani ma voi intalni cu bubulina mica. Chiar aseara ma napadisera niste ganduri si ma gandeam ca daca si ea va vrea sa vina cum a venit Robert,intalnirea va fi saptamana viitoare. Ufff...m-au invadat niste emotii.M-a luat cu tremurici.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput