Casnicute sexy (145)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

miha reteta de papanasi please....

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna sexoaselor!
Soni , ce bine arata curcanul!!!mai am nitel si ling monitorul!!!totttttttttttt!!!
Saru'mana de cafea , fetelor!Eu am fost putin in oras sa duc un plic la posta.Mancare mai am , asa ca daca tot e soare afara...dar frig, o sa mai fac putina ordine in curte.
Biancaaaaaaaaaaa!!!!te sun si nu raspunzi!!!
Liana, ce faci???
Miha , ce face burtica?
Georgi!!!!!!!!!!!!!
Monica , ai facut papanasi?
Eu fac pe seara niste clatite si le umplu cu branza dulce cu ou , zahar, vanilie si le pun la cuptor.Sper sa nu ma ia lenea pana pe seara.
Va puppppppppppp!!!merg sa continui activitatile in curte.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by slimatei

miha reteta de papanasi please....

Stefania uite aici ii povesteam si Monicai despre reteta:

quote:

Monica,am facut reteta www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7698&hl=papanasi" target="_blank">asta.Eu am mai adaugat zahar in compozitie,ca-i voiam dulci-dulci. Is f buni,cu toate ca nu-s ceea ce aveam eu in cap...Astia seamana mai mult cu gogosile,ceea ce voiam eu era ceva mai...branzos si mai moale.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

mey daca aveam baiat poate-mi dadea si mie don'shoara Isabella un suculetz
Ce-am auzit?Ca cica in seara asta se lasa post si nu maine seara ca-i miercuri???Voi stiti ceva?Mi-a zis o vecina ca l-a auzit pe Patriarh spunand asta....Nu ca as astepota pe cineva pe la mine.Finii mei sunt suparati pe mine
Pupare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Danelutza facui poza pe masa da ---tuna afara! hihi

Da asta va place???http://www.dropshots.com/soni53pasta de foietaj cu carne si brinza! N-am taiat-o ca mi-era frica sa nu da-ti buzna si sa ramin fara pt---shefu!!!
Georgi ce-i ala post?? (emoticon de se scarpina in cap?)

Lianooooo n-ai nevoie de o ---bona!?? fac mincare, spal , si plec la plimbare cind tu faci cupii! Mai vede si omu lumea!

Doina, ce clatite cu brinza bre! Ala e felu unu pe aici! Fa-le bre cu miere si nuci! Le crèpes! Alla francaise! Moamaaaaaaa , ce poligloata sint! Si daca scoatem pe "poli" -----ce ramine? hihih
Fetelor eu va pup pe tate ca nu a cunosc inca da am vazt o marie "soldoveanca " si cu buticutzaaaaaaaa!!! Ce e?? Hai ca mai vin!
Mai ziceti si voi ceva despre voi sau intrebati sa intru in ritm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Merg la clinica.
Revin

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Danelutza
Pentru tine http://family.webshots.com/photo/2087882730080132939mpYweE de la nor'ta

Draguta de ea...s-a trezit asa de dimineata sa ma serveasca cu un suculet? O pup dulce!

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgi75

[font=Comic Sans MS][navy]mey daca aveam baiat poate-mi dadea si mie don'shoara Isabella un suculetz

Eu zic sa te dai la feciorul Monicai sau mai bine spus sa dai fata dupa feciorul ei , ai vazut ce stie mamasa sa bucatareasca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by soni
Da asta va place??? http://www.dropshots.com/soni53pasta de foietaj cu carne si brinza! N-am taiat-o ca mi-era frica sa nu da-ti buzna si sa ramin fara pt---shefu!!!

Eu nu vad nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Daneltza scuse am gresit eu punind cuvint pasta linga link!

http://www.dropshots.com/soni53

Mergi la inceput