Casnicute sexy (145)
Raspunsuri - Pagina 17
Danelutza spune:
Mai fetelor, azi e lasatul secului, v-am chemat si va servesc cu trigoane cu brinzica, dar vad ca nu sinteti amatoare
, ma duc sa le infulec eu ca sa ma mai ingras o tira 

monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor,
bey miha e de vina ca nu am aparut pana acum
mi-a dat un link si salivez pe-acolo
(sunt retete arabesti)
multam miha 
danelutza
vazui si sucul de la issa, vazui si ca vrei sa ma-ncuscresti cu olteanca
si trigoanele 
siplacinta de la soni 

bune toate am servit din toate cate putin ![]()
astept si-o clatita de la Doina
si sanatate lui Dan
miki, ce-ai facut la dr cu mister? 
miha 2 saptamani???wow...mai e putintel de tot abia asteptsi eu sa-ti vad bubulina 
Liano,
ce faci?
draga uitai sa va zic ca-s
ma tunsei scurt ca un pui
astept stilistul meu personal sa vina de la dentist si sa ma shamponeze
ca sa fiu si mai sexy ![]()
azi am facut niste mancarici arabesti da n-am mai facut nimik dulce...poate mai tarziu ![]()
va pup si sunt in zona
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
gabitz78 spune:
danelutza - am venit! ce mi-ai pregatit bun???![]()

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
alexa si mami spune:
saluty gagici!
sa nu ma stergeti de pe lista, io sunt aici va
pe toate, dar sunt f f f ocupata cu alergatura pt casa. gata de ieri suntem "propretari". nu am gasit cu 4 camere, doar 3, dar macar am scapat de ultimul etaj, asta e la 2.
miha, nu e zi in care sa nu ma gindesc la tine
vreau su eu un sms, sa stiu ca sunteti ok, tu si bblina, peste 2 sapt sau cind "o vrea muschiu' ei"
sper sa nu va suparati pe mine, dar nu am timp sa spun pt fiecare cite ceva, decit
-ici cu lipici la toata gasca.
monica-elizabet spune:
alinutza, sa-l stapaniti sanatosi
si spor la trebushca, sa terminati repede si sa te linistesti.
Daneluta, ma bagasi nitel in ceata...eu nu am un calendar ortodox dar m-am uitat pe un calendar pe net si acolo scrie ca de joi incepe postul...fetelor voi cum stiti?
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
Danelutza spune:
Monica eu am calendar ortodox, scrie ca azi e lasatul secului, iar miine inceputul postului. Dar stii cum se spune din batrini, ca miine se maninca ce a mai ramas de astazi, adica vreo trei triunghiuri cu brinza pe care le am eu ![]()
Alina sa stapiniti sanatosi apartamentul, sa faci poze cind e gata mobilat. De pe lista nu te stergem, ca sint alte fete inaintea ta, de care nu am mai auzit de secole ![]()
Cuscra disparusi, sa spui repejor cind te duci la spital, dai un beep pe numarul meu, adica celulita sotului, iote ca-l scriu aici ca sigur nu-i reclama
0041792300733
. Eu zic ca domnisoara, care nu stiu sigur cum se va chema pina la urma, va veni de ziua lui Robert, asa va fi sarbatoare dubla. ![]()
Doina arunci si la mine o clatita ? 
soni spune:
Asheaaaaaaaaa!!! De unde sa mai pun feliute ca trecura hunii pe colea!!!
Breeeeeeee, mai rau ca talebaniii! Las'ca fac alta!
Ah, eu am intrebat de post si daca tot nimeni n-a raspuns si fac practica cu "chestia aia" de poze , ma duc sa mai pui una ....de post!
Dpa vin-----sa iau suturi! E cumva polizie gastronomica su de post pe aici??![]()
doinabita spune:
Danelutza, arunci si mai multe clatite!!!pentru toate fetele!!pacat ca nu am aparat 

va servesc si cu peste prajit cu mujdei de usturoi si de beut, bere!!!

iar pentru gravidut suculet 

Doina Bita
alexa si mami spune:
multumesc mult de urari gagici
abia astept si eu sa-l vad renovat.
legat de post, azi se lasa sec, miine e prima zi de post. normal, postul incepea pe 15 nov, dar tinind cont ca miine e miercuri si oricum era post, anul asta incepe postul de miine. sper ca ati inteles.
miha, n-am citi nik din urma, voi ce faceti cu mutatul?
se termina desenele lu' fii'mea,
toate, noapte buna, somnic pufos!