FIV in Ungaria 26
Raspunsuri - Pagina 18
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Pussi ce putin mai e, de maine o sa iti tii fetitele in brate!
Incep si eu cu galeria de pe acum! 

Iti doresc nastere usoara, refacere rapida si bebeluse sanatoase!
Abia astept vesti despre voi!

Andicu
multumim pentru vestile despre Pussi!
Cris iti doresc drum bun maine si abia astept sa ne spui cum a fost la echo!
pe burtik
Steliana multumesc pt raspuns!
Insa m-am gandit ca daca dr. Zadori nu-mi recomanda laparo, nu ma voi duce de buna voie sa fac nimic, pentru ca nu am incredere in dr. de la noi.
Intre timp, mi-a incoltit o idee ca poate din cauza ca trebuie sa facem icsi si embrionii se dezv mai greu si au fragmentatii, poate din cauza asta nu reusim si m-am cam demoralizat. Am aflat ca la o clinica din Buc se face ET cu blastocisti si parca iar m-am razgandit, as incerca acolo, cred ca o sa facem un drum sa ne interesam.
Sau daca nu, sa-i propun lui Zadori sa facem fiv simplu, ca spermograma nu e chiar asa de proasta, s-or gasi cativa "voinici" sa fecundeze ovocitele.
Va
pe toate si va doresc o duminica frumoasa!
Ioana
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!
adaca spune:

FETEOR IN WEEKENDUL ASTA NU ATI FOST ASA ACTIVE.
PUSSI 

pentru tine si tustele tale. 

Imediat treci pe lista de mamici. 

Sa nu iti fie frica, suntem langa tine.
CRISIS vad ca nu mai ai rabdare sa-i vezi inimioara batand lui bebe tau. Mai ai un pic si nenea Zadori te linisteste. Drum bun spre Szeged, pupici si pentru olteanca-unguroaica LIANA.

LENY, BORZASIMO, MIHA2004, TIA si toate fetele 

Ade
35 s
RARES+DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
Mi-Ka spune:
PUSSI, venim si noi cu galeria 

Nastere usoara si doua tustulici sanatoase si papacioase!!!
De maine treci si tu in categoria "pupatoare de bucute" 
Te pupam si o sa ne gandim maine la tine toata ziua 

_
Printesa noastra,Alexia
tushi spune:
Buna la toate fetele,sunt si eu noua printre voi dar va cunosc pe fiecare de ceva timp(de la verisoara mea CRIS)-in sfarsit am reusit sa imi fac si eu cont...povestea mea nu se incadreaza deocamdata la FIV dar fiindca pe voi va"cunosc" mai bine si am urmarit povestea voastra vreau sa ma alatur voua cu incurajari si tot ce imi sta in putinta.In primul rand felicitari ptCRIS,PUSSI SI TOATE GRAVIDUTELE si pt celelalte"SUCCESUL ESTE A CELOR CE INSISTA".Cazul meu este unul de amenoree secundara care dupa ce spune dr se rezolva usor cu stimulare,acum sa vedem....deocamdata am terminat cu analizele si pe 3 Dec mergem la rezultate si incepem procedurile pertinente.Nu vreau sa va plictisesc cu amanunte dezolante in tot cazul,vreau doar sa stiti ca va admir,ca sunt alaturi de voi si va doresc tuturor acelasi lucru pe care mi-l doresc si eu - un ingeras in viata noastra.
LIANA esti un exemplu de urmat
si pt toate fetele

internet spune:
Pussi nastere usoara 

. 

Adela urmezi tu .

Mihaelate-ai intors de la capitala? 
Olteanco unde ai disparut?? ti-au luat ungurii netul???
Cris dupa calculatorul tau Daria e baiat 

. Sper sa va dea DD ce va doriti. Va pupam 

Chiara sa stai cuminte 

Va pupam pe toate 

Tia si Daria 
www.flickr.com/photos/12598413@N07/?saved=1" target="_blank">Poze
Liana30 spune:
tushioauuuu bun venit pe
si bun venit aci la noi
io iti doresc sa nu ai nevoie de FIV si sa devii cat mai repede gravidutza..
legaturilorrrrrrr

sotzul lu pussi stiu ca cetesti pe.aci sa nu uiti sa trimiti la olteancaa sms sa stie si ea ce fac fetele..baftaaa taticuleeee..hai ca va fi usor..
va pupp pe toatee..nu abuzez ca net nu am si acu sunt pe unu de imprumut..sper sa ne mai auzium..va puppp
Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!! ![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
Putin cu putin se aduna marea...
miha2004 spune:
Buna seara tuturor.
Internet da m-am intors din Bucuresti de dimineata si am plecat la Timisoara la medic, asa ca o sa va povestesc.
Am facut un ecograf la care mi s-a masurat endometrul si era ca deobicei mic, 6,8 in ziua 15 a cm , era secretoriu si zice ca ar fi fost cam 7,5 in ziua 12 si iau si cyclo-progynova, degeaba dupa cum vedeti. Imi facu si doppler si este bine vascularizat.
Am cerut si copie dupa monitorizorile de la cele 2 fiv-uri si nu imi dadu, dar imi scrisa pe o foaie pe scurt cu ce s-a facut tratamentul, cate ovocite s-au obtinut si cati embtioni.
Tot comentand noi dosarul am aflat cu surprindere ca la fiv 2 in iunie am facut cu jumatate de embrioni icsi desi spermograma sotului a iesit bine, 192 mil cu mobilitate mare, motilitate buna si fara malformatii la 90%. Nu stiu de ce ne-a facut si icsi si culmea e ca noi am platit fiv normal, diferenta dintre normal si icsi fiind de 500 euro.
In concluzie, nu stie de ce nu-mi creste endometrul nici cu tratament si nu o sa mai incerc acolo niciodata.
Sper ca nu v-am plictisit si ca am fost cat de cat coerenta dar sunt foarte obosita asa ca o sa merg la culcare.
Noapte buna tuturor 
crisis81 spune:
miha2004 am inteles ca unele tratamente care stimuleaza ovulatia inhiba dezvoltarea endometrului. De aceea la unguri iti face analize si eco din doua in doua zile, ca sa se pastreze o proportie buna intre cresterea foliculilor si cresterea endometrului.
sandica tu? incotro?
Lianoooooo marti ne vedem ![]()

tushideci uite asa eram 

cand am vazut ce nume ti-ai ales. "Tushi" o striga nepotu' care are doi ani si o minte foarte ascutita. Bine te-am gasit p'aci. Ai sa vezi ca nu esti singura care scrie aici si nu face FIV la unguri.
adaca, Ioana, dariaioanaxx intr-adevar nu mai am rabdare. Ma
sa fie totul bine cu
meu.
pussi nastere usoara! Asteptam vestile bune!!!

pentru mamici, burtici si viitoare burtici!
PS: Va place noul meu ticker?
Cristina
5+ 
Uite cum creste bebele
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
POZELE NOASTRE TOATE
dariaioanaxx spune:
Cris - gandeste pozitiv si totul va fi bine !
Pussi - iti tin pumnii sa fie totul OK !

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !