FIV in Ungaria 26

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

BUNA!

CRIS-Tin sa-ti multumesc pentu modificare acum e bine sper ca nu te-ai suparat.
Chiara-DD.e alaturi de tine nu te mai ingrijora ca iti face rau atat tie cat si la te
ADACA-te sustin,abia astept sa vii luna viitoare la tm.Vaadica pe tot familionu
SIMO,LIANA si celelalte fete va si va invit la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

buna dimineata!!!

chiara: doamne ce bucurie mi-ai facut aseara cand am citit... nu-mi venea sa cred. la primul fiv am fost colege de perioada, sa zic asa, si m-am gandit mult la tine si ca nu ai scris demult.tu intre timp ai tacut si ai facut si din fericire a iesti foarte bine. te felicit, iti doresc multa sanatate si sa treca repede aseara am lacrimat oleaca dar mi s-a luat curentul(!!!!)si nu am putut sa-ti scriu. doamne asjuta sa fii bine si nu te stresa prea tare si stai in patuc!!

cris81 si popica : pupici si stati cuminiti sa creasca bebicii mari si sanatosi!!!

va pup pe toate, si abia astept alte vesti bune ca m-am obisnuit asa :)))

eu sunt bine, astept pana in ianuarie pentru implant, pentru ca decembrie e o luna foarte agitata. desi citind faptele de arme ale lui chiara, ma bate gandul de actionat ,mai rapid.

apropos chiara: ce ai facut in cele doua saptamani? ai stat acasa sau ai fost la serviciu, te-ai ingrijit intr-un mod mai deosebit sau ai facut tot ce faceai inainte?
nu te grabi sa raspunzi, stai cuminte si doar cand te simti bine esti asteptata pe DC

pupici!!!!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Neatzaaaaaa!
Pentru mine mai tarziu ca sufar de lene acuta!
leny2007 n-ai sanse sa ma supar eu asa usor
Chiara foarte bine ca stai in pat. Doamne ajua!
Liana
Pussi la apel! Ce fac tustele?
andicu iti trimit PM!
toate fetele!

Cristina 5+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

In asteptarea ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Tuculucu ma bucur ca ai mai intrat sa ne mai dai vesti despre tine!
Chiara cred ca n-ai de ce sa te ingrijorezi cu petele, multe gravidute au avut! Si valoarea de la bHCG e destul de mare, poate sunt doi bebici in burtik!
Cris abia astept sa te vad azi! Si sa beau dupa tine, poate se ia!

Mi-a raspuns si mie ieri dr. Z si s-a mirat de rez la analizele mele (cred si eu..) si a zis ca sa mai asteptam cateva luni si imi va da tot un tratam cu AC si apoi stimulare cu doze max de hormoni. Despre laparo, a zis ca nu e necesara acum.
Eu nu stiu ce sa fac, vroiam sa fac laparo, dar ma gandesc sa nu-mi strice ceva pe-acolo, cu dr. nostri din Romania..Mai multi dr. mi-au zis ca nu e cazul, la cate echo-uri am tot facut nu s-a vazut nimic suspect, eu n-am avut probleme cu anexite sau altceva, nici o interventie chirurgicala (care ar fi putut sa strice ceva) ma gandesc daca sa mai fac sau nu acum laparo. Stiu ca la laparo s-ar elimina eventualele aderente (pe care nu cred ca le faci din senin -adica le faci daca ai avut probleme sau avorturi, ceea ce nu e cazul la mine) dar mi-e frica sa ma duc de buna voie, fara sa-mi fi recomandat vreun dr. Si daca as face laparo, cred ca as prefera sa merg tocmai in Ungaria si pt asta. Nu stiu ce sa fac..
Sper ca Zadori mi-ar fi spus daca e cazul de laparo.

Va las ca m-am cam lungit!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Ioana, la unguri de obicei se recomada laparoscopie si histeroscopie dupa 2 proceduri nereusite de FIV. Eu asa am patit si mi s-a spus ca asa este procedura la ei, nu se cere inainte ci dupa 2 esecuri. Mie personal nu mi se pare OK. Dupa ce am facut laparoscopia si histeroscopia, s-a gasit ca am canalul cervical marformat si foarte alambicat de unde s-a tras concluzia ca nici vorba ca embrionii mei sa fi fost pusi in uter.
Eventual citeste si ce a scris Chiara, respectiv ca la histeroscopie i s-a descoperit un polip...

Fetelor aspirante, am o prietena care a facut acum FIV 2 in Germania si a reusit. Are 40 de ani impliniti si a avut un singur embrion.
M-am bucutat atat de tare si m-am hotarat sa mai incerc si eu FIV3 la Szeged (primele 2 au fost la Debrecen).
As dori si eu sa imi fac o programare urgenta la Szeget, ma poate ajuta cineva?
Va pup si va urez numai bine

Mergi la inceput

Steliana laparo este totusi o interventie chirurgicala care nu se recomanda asa din senin. Eu am facut pentru ca se vedea clar la eco ceva suspect acolo. Nu cred ca se apuca nimeni sa te taie pentru ca ai avut 2 FIV nereusite. SUnt femei cu 8 FIV nereusite si nu au facut laparo pentru ca nu avea rost. Cat despre embrioni, acestia sigur au fost pusi in uter, la mine cel putin, pentru ca imediat dupa ET mi-a facut eco si se vedea clar unde fusesera plasati. Eu miercuri am programare la Dr. Zadori, dar trebuie sa-i trimiti un mail cu istoricul tau ca sa iti faca programare. Trebuie sa stie despre tine, sa ai analizele facute, nu te cheama doar ca sa va cunoasteti. Deci parerea mea este sa-i scri un mail.

Cristina 5+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CHIARA ai grija de tine si de bebe. Suntem alaturi de tine si noi si DD.

LENY ai facut , ca in decembrie iti trebuie

PUSSI unde esti, mai bine spus unde sunteti?

LIANA, BORZASIMO, CRISIS, MIHA2004 si toate fetele

Ade 34 s RARES+DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello gagici, n-am apucat sa citesc din urma, dar revin!

Pana una-alta, am mesaj de la Pussi : " Sunt internata de ieri, nu mai vin acasa, tensiune mare-luni fac cezariana!"

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Aveti liber fetelor? Gata a venit weekendul si nu mai scrie nimeni?
Pussi nastere usoara si tuste sanatoase!

Eu ieri am fost la eco si l-am vazut pe bebe, de fapt nu prea l-am vazut, dar era acolo unde trebuie, i-am vazut saculetul lui si m-am linistit foarte mult. Ramane sa-l vedem miercuri cu Zadori care mi-a promis ca-mi arata inimioara cum bate .

Cristina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Pussi - nastere usoara si sa ti fie sanatoase fetele ! abia astept sa le vad !
Cris- si eu as fi fost la fel de nerabdatoare sa mi fac un eco, succes si sa fie totul bine si asa cum iti doresti si ce ti doresti !
pupici fetelor

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput