FIV in Ungaria 26
Raspunsuri - Pagina 16
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor ! va salut ! am fost f. ocupata ieri ca i am aniversat ziua lui Andrei, a implinit si el 9 ani ! mai exact aseara la 20.45 s au implinit 9 ani de cand a venit pe lume si am facut cunostinta, dar a fost asa greu si dureros ca nu vreau sa mi amintesc decat de clipele frumoase si nu vreau sa le sperii nici pe viitoarele mamici !
Liana- te tin la curent cand o binevoi sa mi raspunda dr. Zadori,oricum cred ca trebuie sa mi cerceteze dosarul intai dar pana acum nimic!

tuturor
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Andicu ce ma bucur ca mai intri si pe la noi! Ce mare s-a facut baietelul tau, sa-ti traiasca, e un scump!

Ref la faptul ca m-am hotarat pana la urma sa merg tot la Zadori, cred ca e cea mai buna varianta, dar vreau sa vad ce imi raspunde, daca se gandeste sa faca vreo schimbare in tratamentul meu, daca mai imi da ceva analize de facut, daca o tine intr-una cu "it's ok", o sa ma mai gandesc. Nu vreau sa mai fac un fiv la care sa-mi zica iar ca nu stie si ca nu intelege de ce nu e bine, nu mai am nici bani si nici energie de un al patrulea fiv..
Si ref la fiv pe ciclu natural, nu vreau sa fac asa, pt ca sunt putine sanse si sa fac iar fiv doar cu un ovocit (daca s-o gasi si ala..).Noi oricum facem si ICSI.
Va
pe toate, revin
Ioana
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!
adaca spune:
MIHA2004 numai ca ai vazut-o pe Daria ai ramas impresionata. Iti aduc eu 3 perechi de gemeni si inca doi asa, toti copii FIV.![]()
![]()
Numai sa te ti atunci.
LENY, BORZASIMO, PUSSI, LIANA, TIA si restul fetelor 

Ade
34s
RARAES+DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
Liana30 spune:
io va pupp pe toate..
o sa lipsesc o perioada din lipsa de net..daca e vreo urgenta am tilifon
iar pt cele care nu.l stiu poate va ajuta criss.
legaturilorrrrr sa nu ma uitati cu sms..va puppp
Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!! ![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
Putin cu putin se aduna marea...
crisis81 spune:
toata ziua am umblat prin oras si cand am ajuns acasa direct pe DC m-am instalat
sa citesc ultimele barfe ![]()
adaca ce putin mai ai...
cred ca de abia astepti!
ioana_p76 ne vedem maine. Abia astept 
dariaioanaxx mult succes! A fost buna traducerea?
miha2004 te-am trecut, sa-mi spui daca e bine 
borzasimo nu m-ai suparat cu nimic, stai linistita!
popica_78 ma bucur enorm pentru voi. Abia astept sa o vad si eu pe a noastra ![]()
leny2007 am modificat. Sa te uiti dc e bine acum.
andicu 2x
pussi ce faceti? sunteti bine? vad ca va place formatia 3in1
Liana nu mai fi nervoasa ca nu rezolvi nimic asa 

pentru toate fetele!
Cristina
5+ 
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
POZELE NOASTRE TOATE
In asteptarea ingerasului
Liana30 spune:
cine a zis ca-s nervoasa????????![]()
![]()

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!! ![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
Putin cu putin se aduna marea...
miha2004 spune:
Adaca de abia astept sa-ti cunosc baietei, poate saptamana viitoare punem de o intalnire, daca o sa poti tu, mie mi-ar face placere.
dariaioanaxx spune:
Cris- buna seara ! pai pe mine ma intrebi care nu stiu un cuvant in maghiara ?
, eu asa sper ca a fost buna, ma bazez pe sotul tau ce mi a tradus el, aia i am trimis si eu lui Zadori !![]()

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
adaca spune:
CRISIS asa e, abia astept. Acum e din ce in ce mai greu, dar trec eu si peste asta caci doar stiu cum e.

miha2004 eu cred ca te stiu. Iti frecventam magazinul. Chiar marti am fost pe acolo. Cu tot cu copii.

Ade
34 s
RARES+DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
Chiara spune:
Buna fetelor!
Sunt sotul ![]()
Am primit sarcina sa va scriu urmatoarele: A avut niste pete maronii si a trebuit sa stea la pat, de aceea nu a mai scris. Ieri a repetat HCG, adica la 48 h este in jur de 3450, s-a triplat. Acuma pete nu au mai aparut, cu toate astea nu putem sa nu fim un pic ingrijorati.
Numai bine tuturor!