FIV in Ungaria 26
Raspunsuri - Pagina 15
pussi spune:
miha gata .. am rezolvat enigma ... deci tu esti
legaturooooooo ai putina rabdare ca rasare soarele! Sper ca sunteti sanatosi amandoi ... ca in rest... nimic nu conteaza!
PUSSI
35+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
Chiara spune:
moniland, in ziua punctiei mi-au facut 4 f de progesteron. incepand cu ziua de dupa punctie 3*2cps utrogestan ivaginal ( orele 8-15-22) si 50 mg progesteron injectabil la 2 zile (la ora 20). am mai luat metipred 16 mg/zi din ziua punctiei 5 zile, magneb6 3*1 tb/zi, elevit 1/zi, calciu cu vitamina c 1000mg efervescent 1/zi. 
pussi, eu sper sa fie 2 si la mine, ca stiu ca sarcina cu tripleti e destul de grea si riscanta. dar cun o vrea DD, asa va fi. 

tuturor si o seara linistita.
andicu spune:
Chiara, felicitari! sarcina usoara si bebei sanatosi! sigur sunt 2!
ce surpriza frumoasa ne-ai facut! 

Noi suntem bine,stam mai prost cu timpul si am ajuns la diversificare, drept pt care imi storc creierii de zor , ca nu stiu cum sa fac sa iasa bine pt puiul meu! nu ma gandeam ca e asa dificil!
aaa, si m-am mai laudat??! la 4 luni 1/2 aveam 9 kg si 72 cm! ![]()
tuturor!
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)Cum crestem noi

Liana30 spune:
oauu andicu ce mari v'ati facut..la mai mareee!!va pup pe amandoi

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!! ![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
Putin cu putin se aduna marea...
borzasimo spune:
Liana eu nu mam suparat daca nu crezi hai la TM si vezi ca tot asa te primesc cu bratele deschise si cu
pusa si ce
am sa ma supar daca nu viiii, referitor la mesu tau nu stiam la ce te ref, ca am fost
ca iam lasat sa imi faca atitea operatii, sau de dr la ce mia facut, nu am vrut sa supar pe nimeni nu imi sta in caracter 

Cris iti multumesc ca mai trecut pe lista, si sper ca nici pe tine sa te fi suparat cu ceva sa imi spui, daca team suparat, repet nu imi sta in caracter sa jicnesc pe nimeni, a si referitor la listuta eu sper sa fie cu reusita din prima, daca nu mai incercam pina iasa,a si opropo am inteles ca vi la TM te astept si pe la mine sa sti de nu vin eu la Constanta

A era sa uit Cris vezi ca la Leny, nu are 3 IA cu dr Zadori si la TM la spitalul Bega ![]()
![]()
![]()
Adaca si eu te 

leny2007 spune:
BUNA!
Sunt cam matinala ca e nepotelul meu la mine si am intrat sa va salut de dimineata.Mersi ca mai trecut pe listuta dar cum zicea si Simona mai sus,cele 3 IA nu le-am facut la dr.Zadori le-am facut la TM la spitalul Bega.multumesc oricum la toate va

pe toate
popica_78 spune:
Buna fetelor!
Ieri dupa-masa am fost la ultimul control la dr. Zadori...si am vazut urmatoarele: bebe a crescut pana la 9 mm, asta era ieri, deci azi are 1 cm !!!!!
Si am vazut si inimioara: punctuletul mi mic alb care clipocea intr-una!!! Ohhh, parca e un miracol, si inca mi se pare ca nu constientizez bine, dar...mai am o inima mica mica in mine!!! Doresc senzatia asta tuturor!
PS Felicitari Chiara, sa ai o sarcina usoara!
Va pup si va imbratisez pe toate!
Crista
borzasimo spune:
Fetelorrrrrr unde sinteti azi?
Popica ma bucur pt tine doamne ajuta sa fie bine cele 9 luni 

Liana Cris Pussi Adaca si restu
unde sinteti va 

miha2004 spune:
Salut fetele dragi si cate un
pt fiecare.
Crisis81 normal ca vreau pe listuta,poti scrie la mine 2 fiv-uri la TM, fiv 3 cu Zadori dar nu stiu data, decembrie- ianuarie.
Liana30 ce face olteanca mea?
M-am intalnit aseara cu internet si vroiam sa ma laud la voi ca am cunoscut-o pe fetita ei Daria care e o papusica de fetita, scumpa foc.
Vreau sa va mai spun ca e prima data cand vad un copil obtinut prin FIV si de aseara am asa un sentiment de bine, nu va pot descrie, toate ne dorim asa tare sa reusim si de cand am vazut-o pe Daria mi s-a intarit convingerea ca se poate. Multumesc Internet