FIV in Ungaria 26

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello la unguroaice!

Cris, bafta multa, sa vii cu vesti super si cu poza lui bebe! tickerul e super! si eu am avut la fel!

Am voie sa-mi fac reclama? ( ca mi-au murit laudatorii) :
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=4
...stiti concursul cu burtici pe DC? daca mai e vreo fata pe care s-o votez, vreo "unguroaica" burticoasa, sa-mi ziceti, s-o votez, poate n-am vazut!

Va doresc sa ajungeti si voi acolo la anul!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Acum am ajuns acasa si asteptam cu sufletul la gura o veste despre PUSSI! Poate la ora asta a si nascut! Astept in continuare, dau refresh mereu, poate-poate!
CRIS drum bun!
ANDICU am votat si eu burtica ta frumoasa!

toate fetele!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Mercic mult de vot, Ioana!

Sa stiti ca eu am sarcina sa anunt in zona vestile despre Pussi, insa nu am primit nici-un sms si ma tot gandesc...toata ziua am stat cu sufletul la gura! nici nu stiu ce sa fac! as suna, dar mi-e teama sa nu deranjez...

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Multumesc pentru urari la toate fetele!
Andicu ti-am votat si eu burtica si "vedeta"
Cine stie la ce spital naste Pussi ca maine sunt in TM si poate ii fac o vizita?

Cristina 5+

Uite cum creste bebele

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CRISIS Maternitatea Odobescu - aici naste PUSSI

PUSSI si corespondenti ei nu ne dati nici o veste ?

Ade 35 s RARES+DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Saru-mana, Cris!
Despre Pussi, am vazut ca la "Mamici de nov-dec." pe lista scrie ca naste la Spitalul Odobescu, Timisoara. Presupun ca acolo e! poti sa intrebi mai multe la "Mamici de Timisoara", fetele de acolo sigur stiu unde! vesti insa, n-are nimeni inca!

Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Uau ce promptitudine. Se vede ca toata lumea e aici calare in asteptarea vestilor.
Multumesc mult! Sper sa pot ajunge maine si sa nu ma injure ca vin a doua zi dupa cezariana.
Andicu, da daca ai trimite un sms?...

Cristina 5+

Uite cum creste bebele

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

Mergi la inceput

Am facut-o acum ceva timp , si , in sfarsit :

editez mesaj de la Pussi:

" Azi , 19.11.2007, a venit la noi o barza si ne-a lasat din ciocul ei lung, 2 sufletele mult asteptate care ne-au umplut inimile de fericire: Elena, 2.200 gr, 45cm, apgar10 si Ana, 2.00kg, 44cm, apgar 9!"

FELICITARI MAMICO! Bebitzele-Tzuste , Elena si Ana, WELCOME!!! Sa fiti sanatoase si cuminti si frumoase si destepte! x3!

Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

pussi-asteptam sa vedem poze cu fetitele!
chiara-suntem alaturi de tine!
ioana p76-am vazut ca esti nedumerita in legatura cu indicatia de a face interventia laparoscopica...iti scriu si experienta mea,poate te ajuta: mie dr.Z mi-a spus ca trebuie s-o fac (fara a avea vreun esec la FIV) pentru ca la eco se vedea un chist marisor pe unul din ovare si in plus,la histerosono, ambele trompe apareau ca fiind obturate.
andicu-am votat!

va pup pe toate, Tea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pussi - felicitari !!! Sa-ti traiasca minunile ! Refacere rapida, mult laptic ! Iar Tzushtele sa fie sanatoase, papacioase, necolicioase si somnoroase !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput