Azoospermie - cap 9 -
Raspunsuri - Pagina 9
iuca spune:
pisix bafta multa maine, iti tin pumnii sa ai productie buna de oute ![]()
aspiranta la
- din august 2005
vio
miki-miki spune:
Pisoi, sunt matusha de 3 nepoti deja
. Cel mai mare are 17 ani si jum iar cel mic 6 si jum. Dc mai stau mult imi face nepotul nepoti
, prietena are deja.
Ok, roz sa fie deci
.
Miki
anes spune:
pisix, miki-miki cred ca mai am putin si ma hotarasc sa ii dau dotului doar produsele naturiste de care vorbeati (Tribulus Terestria). Multi Maca a inceput sa ia. Sper sa il ajute si sa nu pierdem timp pretios. Nu sunt de acord cu administrarea hormonilor fara analize prealabile. Si vi, la fel, nu? Dupa ce termin eu cu autovaccinul meu pt. infectiile urinare (la jumatatea lui ianuarie), sa avem rezultate bune la spermograma iar la prima ovulatie, sa iasa BB. Sunt cam optimista, nu? Off!
andrabirni inclin sa cred ca dracul nu este atat de negru, iar numarul de gigei va creste.
Fetelor, va admir ca sunteti atat de perseverente, iar demersurile voastre, pe langa faptul ca sunt dureroase, multe dintre ele, sunt si costisitoare. Si totul pentru un BB, care ar fi trebuit sa vina atat de natural, ca multora dintre femei! Avem ce sa-i oferim ca sa cresaca sanatos psihic, emotional, comportamental, dar apare atat de greu!
Este atat de nedrept!
pisix spune:
anes - e o vorba: sa nu-ti dea DD cate poti duce ...
Asa si noi ...tot ducem
Buna dimineata fetelor si o zi minunata !
Sunt pe vaaal ( Z 9 de stimulare cu Gonal, azi ecografie)
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
ada29 spune:
Buna dimineata fetelor,
Eu v-am votat si in cap.trecut din simpatie cred sau nu stiu cum se numeste exact ceea ce simt pentru voi.Stiu clar ca nu am mai intalnit pe forum,sau poate numai la adoptii,femei atat de puternice.
Recunosc ca va citesc si va admir foarte mult pentru taria de care dati dovada.
De fiecare data va transmit gandurile mele bune si rad sau sunt trista alaturi de voi.
Dumnezeu sa va aibe in paza si cu siguranta intr-o zi visul vostru se va implini.
O sa votez si acum subiectul desi spre rusinea mea nu stiu la ce folosesc voturile.
Va doresc multa sanatate la toate si fie ca toate planurile voastre sa se concretizeze.
ada
pisix spune:
ada29 - heeei, multumim pentru vot dar mai ales pt mesajul tau atat de dragut
Uite, pt tine ... 

Voturile nu folosesc la nimik ...decat la moral :-)
Sunt pe vaaal ( Z 9 de stimulare cu Gonal, azi ecografie)
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
iuca spune:
Fetelor m-am hotarat sa fac si eu FIV+ICSI dar spre sfarsitul anului viitor cand vom face un credit, acum din pacate nu avem banuti.
Din cate am citit pana acum as opta ptr Gynera.
Pisix as vrea sa te intreb ceva, dupa cat timp de la punctie/biopsie ai inceput protocolul ptr FIV? Si in ce a constat?
ptr toate fetele
aspiranta la
- din august 2005
vio
Iyoana spune:
Eiii, hai ca atmosfera incepe sa devina intersanta..hmmm...![]()
Deci, sa recapitulam:
Miki e din nou vesela si i-a revenit buna dipozitie!
Ma bucur mult pentru mama ta si pentru vestile de la dr, stiu ca pentru moment nu este totul sigur si clar, dar parca nu mai e
asa de negru, nu? 
Anes ii pregateste sotului o minunata surpriza de sarbatori: un cos plin si frumos cu niste Tribulus
si alte minunatii de genul asta 
Ada e o draguta si ne voteaza, si ne sprijina!
-ici muuulti pentru fata sufletista si un buchet mare de
!
iar....Pisix se pregateste de ouat oua de aur!!!! ![]()
Dragele mele, ma bucur sa va citesc in fiecare zi!
Asta a fost declaratia zilei!
![]()
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana