Azoospermie - cap 9 -
Raspunsuri - Pagina 8
miki-miki spune:
Andra
poate ma lamuresti si pe mine ce e cu imunohistochimia asta care tb sa vina de la Buc si cica e f importanta. Sotul tau a facut numai chimioterapie sau si radioterapie?
Iti tin pumnii sa vii cu vesti bune. Sa gasiti gigei la spermograma. Uita-te pe prima pag si vezi dc unul din medicamentele care l-ati luat este trecut acolo si dc afecteaza gigeii. Dc da, tb sa asteptati 3 luni pana la spermograma neaparat altfel nu aveti un rez real.
Poti sa-mi spui diagnosticul dat de urolog sotului tau? E vb de hiperplazia benigna a prostatei (BPH)?
La sub asta au scris 8 fete si sunt 7 voturi. Eu nu am voie sa dau vot deoarece sunt cea care a deschis sub si deci cine a scris a si votat
. Cei "straini" se pare ca nu ne voteaza. 
Miki
pisix spune:
andrabirni - o-hooo, pai iti doresc sa gasiti inotatori de lotul Olimpic
Da, sunt am putintele voturi, ar trebui sa mergem la vanatoare :-)
miki- heeei, stii doar ca avem mai multe 'admiratoare' care nu stiu daca ne votau din mila sau din simpatie, da' ...ne votau
Hai ca pana la pagina 20 tot avem timp sa primim voturi :-)
Fetelor va doresc o zi super-mega, sa va mearga toate din plin !
Si va pup pe toateeee !
Sunt pe vaaal ( Z 8 de stimulare cu Gonal, AMR 1 zi pana la ecografie)
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
Iyoana spune:
Miki
de, filolog de formatie!
Cateodata, am insa impresia, ca vorbesc / scriu prea mult, si atunci, imi este teama sa nu plictisesc oamenii...in rest, imi dau drumul la tastura fara prea mari retineri.
fata.
Si mai stii ceva? Visele sunt facute ca sa se implineasca!
aaaa, ce am vazut pe prima pagina???? asta e un semn, Miki, draga: Biopsie REUSITA, urmeaza FIV+ICSI...
Noi nu am facut inca biopsia, incercam sa o facem pana la sf anului, daca nu in ianuarie. Dar tu ai anticipat deja rezultatul, super 

va fi bine!
Hai ca mi-ai inseninat ziua! 
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

miki-miki spune:
Iyoana
sa fie cu noroc
Eu am avut ceata pe ochi si nu l-am vazut pe daca aici:
quote:
"Auzi, si acuma daca tot o dadusi cu lista ta (glumesc, stii bine ), pe care acum imi dadui seama ca tu, draguta de tine, ai facut-o si eu....ma rog...Te rog frumos sa pui si la mine ca daca totul e ok la biopsie, facem si noi o dragoste cu forta (adica ICSI ) cu dr. Tutunaru si dr. Mate. Hai ca acum te las in pace! "
Pupici multi tuturor azoo si inca unul celei care ne-a votat si nu s-a identificat. Acum avem 8 voturi
Miki
pisix spune:
Iyoana - ai un stil atat de spumos de a scrie incat nu ai avea cum sa plictisesti...
Si daca nu o faci pe bani, fa-o voluntar aici pe forum, eventual pe pupici
Ma gandeam ca sunte putine da' fiecare avem rolul nostru aici. E foarte dragut asta
Mikilina am vazut ca ne-a dat un anonim votul. Daca se anunta dam pupici ...
Fetelor ....MAINE MA DUC LA ECO SA-MI VAD OUTELEEEEEE !!!!
Sunt asa inflacarata si emotionata de nu va imaginati. Aba astept. Simt ca am multe oute si ca mi-au crescut ovarele deci sper sa fie productie buna
PisiX,
Iyoana spune:
Mai, Pisiule
, dar ia explica-ne si noua cum simti tu ca ai asa o productie buna!
Glumesc, banuiesc ca te dor ovarele si apoi mai e si starea de spirit, dar m-a amuzat tare felul tau de a ghici existenta viitoarelor "pisicute" ![]()
Sigur va fi bine maine, iti tin pumnii! La ce ora ai eco?
Miki 
Va doresc o seara minunata si linistita!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

pisix spune:
Hmmm .. nu dezvalui nimic, va las pe voi sa descoperiti minunatul sentiment de a avea multe oute :-)
Maine am eco la 4, sper sa-mi faca Pregnyl sau nu stiu ...sa fac ceva ca am ajuns in stadiul in care nu mai am rabdareeee
PisiX,
pisix spune:
Hei, mai avem un vooooot 

PisiX,
miki-miki spune:
Pisoi
closhca si ouale de aur
. Deabia astept sa vad cate outze ai tu acolo. Poate ne faci nepotei gemeni sau tripleti. Suntem 8 matushici pe aici care deabia asteapta sa-i vada. Tricotam fiecare caciulitze si botosei. Eu sa stii ca ma pricepeam la crosetat dar dc imi dai vestea caut reviste si imi aduc aminte eu cum se fac. Tu sa-mi spui culoarea numai.
Astazi cred ca mi se sparsa si mie outzul
dar nu avu cu cine sa se intalneasca pt ca posesorul de negigei nu-i acasa. Nici instalatori nu avusai
.
Iyoana
te rog eu nu-ti mai tine in frau vorbele. Da-le drumul aici ca tare frumos vb. Nu plictisesti pe nimeni.
Fetelor, dupa cum vedeti mi-am mai revenit. O prietena draga de aici de pe DC de la care cred ca am luat votul cu nr 9
mi-a scris sa nu ma panichez pana nu vad rez imunohistochimiei. Dr care a studiat proba aici in orasul meu a zis ca e o forma usoara de sarcom , de fapt a scris pe examenul histopatologic : structura microscopica de sarcom Kaposi nu ca e Sarcom Kaposi. Cred ca e o diferenta nu? Poate ca ei i s-a parut ca seamana cu ac sarcom dar de fapt nu o fi sau asa cum spune e o forma usoara. Fiind o forma usoara in cel mai rau caz i se va face o chimioterapie mai usoara. Nu? Offf , mai e o sapt pana la rezultat.![]()
Pupici pt fata cu votul nr 9.
Miki
pisix spune:
miki hai ca m-a bufnit rasul ...ai tu fata de matusica, pustoaico ?
Cum ce culoare?...Rrrrrroz, evident
Daaa, ar fi minunat gemeni, nu ?
Si in legatura cu problema ta ...draga miki am invatat ca nu trebuie sa te superi de un necaz decat cand ai un necaz; hai sa vezi exact rezultatele si atunci incepi planul de bataie
PisiX,