Azoospermie - cap 9 -
Raspunsuri - Pagina 10
Iyoana spune:
Si tottal off-topic, dar bun pentru starea de spirit:
daca mesajul anterior vi s-a parut putin dezlanat si un pic aiurist, exista o explicatie.
Tocmai mi-am scos masina din parcare, de fapt dintr-o groapa cu namol, apa si alte urmari ale ploilor de zilele astea.
Dar nu singura, nuuuuuu: ci cu vreo 5-6 barbati -
baietii din parcare, manelisti, valutari si ce-or mai fi fost ei
, dar la adresa carora zau daca voi mai comenta vreodata ceva in viata mea!
Nici macar nu i-am rugat, au sarit singuri sa ma ajute, niste draguti!
S-au chinuit, saracii, vreo 15 minute sa traga de masina blocata in groapa de namol, in care a bagat-o JE, ca de!
ma rog...
pana la urma tot tractata a vrut sa iasa de acolo: am dat mana cu ei, le-am multumit, ce sa mai, distractie la maxim! Iar la sfarsit, dna care taia tichete de parcare, imi cere bani de parcare!!!!!!!!!
I-am spus doar atat:"cred ca glumiti! 
Asadar, traiasca diminetile linistite si insorite! ![]()
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

miki-miki spune:
Iyoana
mi-ai inveselit ziua
. Buna faza cu baietii. Nu i-ai intrebat dc sunt si normospermisti?
Esti beton la scris, esti cumva scriitoare, ziarista sau profa de romana?
Vestea buna nu am aflat-o de la un dr pt ca ac sunt zgarciti la vb. Am aflat-o de la o prietena care s-a confruntat si ea cu ac pb in familie. Eu credeam ca anal aia de la Buc (imunohistochimia) arata numai cu ce se face tratam cand de fapt va arata si diagnosticul ceea ce inseamna ca ar putea infirma diag dat aici. Mi-era teama ca va incepe chimioterapia doar pe baza diag dat aici
.
Ada
-ici si
pt admiratoarea noastra. Voturile arata ca subiectul e apreciat iar moderatorii nu-l pot inchide dc ac are multe voturi
Si....... vrem sa fim si noi cele mai tari din parcare
, zero gigei dar cele mai multe voturi.
Pisoi deci la 4 afli cate outze ai in cosh
Te asteptam cu vestile. Te-a mai durut burtica?
Miki
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by anes
pisix, miki-miki cred ca mai am putin si ma hotarasc sa ii dau dotului doar produsele naturiste de care vorbeati (Tribulus Terestria). Multi Maca a inceput sa ia. Sper sa il ajute si sa nu pierdem timp pretios. Nu sunt de acord cu administrarea hormonilor fara analize prealabile. Si vi, la fel, nu? Dupa ce termin eu cu autovaccinul meu pt. infectiile urinare (la jumatatea lui ianuarie), sa avem rezultate bune la spermograma iar la prima ovulatie, sa iasa BB. Sunt cam optimista, nu? Off!
Anes .E f bine ca v-ati hotarat sa renuntati la Undestor. Pe langa Multi-maca ar fi bine sa ia capsule de napraznic (e bun pt formele anormale), Carnitina (pt mobilitate)si Polen de la FLP (contine fructoza si ii hraneste pe gigei
Sunt sigura ca veti vedea imbunatatiri. Ar tb sa faca anal: Testosteron, FSH, LH si Prolactina. Sunt f importante. Dc le-a facut spune-mi cum au iesit ca sa stie babutza ce sa-ti mai recomande
Tu pt ce brontozaur te tratezi? Face si sotul tau tratam odata cu tine? Analiza Chlamidia ati facut-o?
Miki
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by iuca
Fetelor m-am hotarat sa fac si eu FIV+ICSI dar spre sfarsitul anului viitor cand vom face un credit, acum din pacate nu avem banuti.
Din cate am citit pana acum as opta ptr Gynera.
Pisix as vrea sa te intreb ceva, dupa cat timp de la punctie/biopsie ai inceput protocolul ptr FIV? Si in ce a constat?
Iuca pana faceti rost de banuti ar tb sa faceti biopsia. De la biopsie pana la FIV tb sa treaca min 3 luni pt ca exista posibilitatea ca gigeii gasiti la bio sa nu supravietuiasca la decongelare si sa fie nevoie de inca o biopsie. Sangele rezultat in urma operatiei omoara gigeii si deci tb ca testicolele sa-si revina dupa prima biopsie.
Miki
Iyoana spune:
Miki
, de unde le stii mama draga pe toate, de unde le stii???
. Esti tare, tu trebuia sa te faci
, ti-au mai spus fetele.
Eu era gata-gata sa devin profa de romana, asa ca m-ai citit, dar am cotit-o in ultimul moment. Insa materialul a ramas acelasi! ![]()
Iuca, stiam eu ca am mai uitat pe cineva, mi s-a parut super tare faza cu creditul. Sunteti de admirat, dragutilor
, ca vreti sa faceti credit pentru bebe. Iti dai seama, o sa-i spui bebelusului tau :"Mama, fii cuminte, ca esti ipotecat, si in clauze nu am reusit sa negociez decat 3 reprize de urlete / zi!" ![]()
Miki m-ai cam ingrijorat cu biopsia si rezistenta gigeilor. Dar ai dreptate, ca am citit si eu pe net, cum ca
obtinuti prin decongelare nu rezista. Cam nasol...![]()
De asta ma gandeam eu ca ideal ar fi sa fac si eu in acelasi timp si stimularea + pregatirea de FIV si biopsia. Riscul ar fi sa nu ne sincronizam sau, mai rau, sa nu gasim nimic la biospie, si atunci bani si stimulare hormonala degeaba.
Pisix tu cum faci cu
? faceti in acelasi timp o alta bipsie, ii folosesti pe cei decongelati, sau cum?
aaa, si faceti ICSI?
hai cu vesti bune de la eco! 

Pupici la fetele mele dragi!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

Iyoana spune:
quote:
Originally posted by miki-miki
Vestea buna nu am aflat-o de la un dr pt ca ac sunt zgarciti la vb. Am aflat-o de la o prietena care s-a confruntat si ea cu ac pb in familie. Eu credeam ca anal aia de la Buc (imunohistochimia) arata numai cu ce se face tratam cand de fapt va arata si diagnosticul ceea ce inseamna ca ar putea infirma diag dat aici. Mi-era teama ca va incepe chimioterapia doar pe baza diag dat aici.
Miki
Doamne ajuta! Cand afli mai multe?
iyoana

ada29 spune:
Buna fetelor,
Toate florile pe care le-am primit se intorc catre voi,voi le meritati cu siguranta.

M-am lamurit cu votatul,o sa va votez si de acum inainte si o sa va citesc in continuare,eu si cele 1000 de persoane din "umbra".Va tinem pumnii si va transmitem multe ganduri bune..
Mult succes tuturor!
ada
iuca spune:
Miki-Miki o sa tinem cont sa facem biopsia inainte 
Iyoana la sfarsitul anului viitor oricum faceam un credit si doar il marim cu 3000 euro. Din pacate alta solutie nu avem. Mi-a placut faza cu "mami fii cuminte ca esti ipotecat..." super tare ![]()
Pisix sa vii cu vesti bune 

ptr toate fetele
aspiranta la
- din august 2005
vio
miki-miki spune:
Ada
te mai asteptam pe la noi
. Poate ne spui in mare cate ceva despre tine ca sa te cunostem
.
Iyoana
, pe 21 se fac 2 sapt de cand am dus anal la Buc si ni s-a spus ca dureaza intre 2 si 4 sapt iesirea rezulatului. Sper ca totul sa fie doar o sperietura. Doamne Ajuta!
quote:
Miki , de unde le stii mama draga pe toate, de unde le stii??? . Esti tare, tu trebuia sa te faci , ti-au mai spus fetele.
Eu era gata-gata sa devin profa de romana, asa ca m-ai citit, dar am cotit-o in ultimul moment. Insa materialul a ramas acelasi!
Te-am ghicit deci. Dar nu ne spui ce esti? Nu spunem la nimeni
Pai eu din 2005 sunt studenta la medicina pe net
Hai , mai intrebati-ma cate ceva sa vad dc am invatat bine
Pisule
dupa ce vii de la eco si iti spune tanti dr ca nu esti hiperstimulata inti spune babutza ceva legat de albusul ala de ou cu care te indeamna fetele de la FIV sa-l inghiti. Dar numai dc spune tanti dr ca nu esti hiperstimulata iti spun.Miki
miki-miki spune:
quote:
Miki m-ai cam ingrijorat cu biopsia si rezistenta gigeilor. Dar ai dreptate, ca am citit si eu pe net, cum ca obtinuti prin decongelare nu rezista. Cam nasol...
De asta ma gandeam eu ca ideal ar fi sa fac si eu in acelasi timp si stimularea + pregatirea de FIV si biopsia. Riscul ar fi sa nu ne sincronizam sau, mai rau, sa nu gasim nimic la biospie, si atunci bani si stimulare hormonala degeaba.
Iyoana, cica rezista cei mai VIABILI. Adica cei buni dpdv genetic. Intr-un fel e bine pt ca at sunt sanse mai mari de obt a unor embrioni mai buni . Pe de alta parte e prost pt ca te stimulezi degeaba dc ei nu rezista la decongelare si deci nu sunt viabili. Dc faci cu ei proaspeti ai cu ce pune outzele dar nu stii dc embrionii rezultati sunt de calitate sau nu. Asta se poate afla pana la ET sau D Fereste la un avort spontan. Dar ac lucru se poate intampla la orice sarcina . Deci ideal ar fi sa reziste pt ca at stim ca sunt viabili dpdv genetic.
Miki