Azoospermie - cap 9 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Miki,despre mine nu am prea multe de spus,dragostea pentru copii m-a adus pe acest forum,medicii ridica din umeri cica tot la inexplicabila ma incadrez,au trecut zece ani,analize peste analize amandoi..Practic nu stii cu cine sa te lupti..Dar eu sunt sigura ca intr-o zi o sa fiu Mama.

Si mai stiu ca Dumnezeu ii incearca pe oamenii pe care ii iubeste.

O zi minunata va doresc.

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Ada daca e infertilitate inexplicabila am auzit cazuri care au ramas cand se asteptau mai putin sau chiar isi luase gandul de la copii si credeau dosarul inchis. Eu sper sa vina cat mai repede ziua in care vei fi mama
Fetelor as vrea sa va mai intreb, scuze daca intrebarea e prosteasca, biopsia doare? se face anestezie? M-a intrebat sotul si nu am stiut ce sa-i zic.

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

iuca - draga mea iti doresc sa ai o perioada f prospera si sa strangi cat mai repede banutii.
Sotul meu a facut biopsie in iulie (pe 5) si uite cred ca saptaman viitoare vom face ICSI, deci 4 luni jumate, cam asa
Si eu zic sa faci bio inainte, mie dr mi-a zis ca ideal ar fi sa treaca 6 luni,si in plus e tare-tare bine pt moral sa ai un rezultat pozitiv, altfel gasesti sa faci rost de bani
Iyoana - deci tu ma faci sa rad singura ...ma gandea ca am sarit ceva cand ai inceput sa scrii de cosul lui Anes dar ...m-am prins repede. Nu mai e mult si va zic si eu cu ce oute m-am pricopsit
Iyoana si noi ne bucuram sa te citim pe tine !!!
Mai miki mai nici tu nu esti intr-o dunga ...auzi intrebarea ei ...daca sunt normospermisti ....
Daaaaaa...asta voiam sa zic si eu, compensam lipsa spermatozoizilor cu voturi,deh ...
Da, la 4 ...daca se intampla sa nu mai ajung pana f tarziu la net (e posibil sa trebuiasca sa plec direct la o intalnire) iti trimit tie mesaj sa-ti spun ce si cum, ca stiu cum a stat eu intres zilele trecute sa astept rezultatul Korei
Sincer ...da ...nu mi-e prea bine dar nu e nimic grav ...mi-e greata, sunt umflata ma doare burta si ovarele dar sunt asa happy ...
Of si nu ma mai fierbe cu albusurile ca sunt sigur hiperstimulata (la naiba, nu mor eu din asta)
Iyoana hai ca esti penala rau ...acum am citit cu bebele ipotecat ...iuca nu-i asa ca viata e mai usoara cand faci haz de necaz ? ...
Uite mie dr mi-a zis ca la analizele sotului cel mai bine era sa fac direct pt ca sansele sa gasim ceva acolo erau ff mari; eu nu mai tin minte (stii tu cum stau cu memoria ...sotul tau are FSH mare?)
Cat despre noi ...uite cum am zis: cei mai viabili sunt cei fresh, asa ca facem intai punctie (lui i-a gasit in epididim), daca nu gasim acolo mergem cu biopsie si daca nici aici nu gasim, apelam la congelati. A, si congelarea costa (nu mai stiu exact cat)

PAGINA ASTA MI S-A PARUT CEA MAI VESELA SI MAI OPTIMISTA DIN CATE A VAZUT VREO DATA SUBIECTUL ASTA

Va pup cu drag pe toateee !

Sunt pe vaaal ( Z 9 de stimulare cu Gonal, azi ecografie)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Fetelor si inca o veste : heleny are 9 embrioni !!!
Ea nu prea mai intra pe-aici ca saracuta are nevoie de multe info si le cere la FIV, dar am zis ca pe CEA MAI OPTIMISTA PAGINA nu trebuie sa lipseasca aceasta info :-)

PisiX,

Mergi la inceput

iuca- biopsia se face cu anestezie generala, dureaza 15 min, iar dupa biopsie la maxim 3 ore sotul pleaca acasa pe picioare (va fi cam somnoros, deci nu poate conduce)
dar e flaore la ureche, nu e deloc nasol, cand va hotarati scrie-mi ca te invat ce sa faci ca sa nu simta deloc ca ceva naspa

PisiX,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Deci sa inteleg ca cei care rezista dupa decongelare sunt si cei viabili, sau cum?

asta inseamna ca e bine, pana la urma sa facem mai intai biopsia sa vedem daca e ceva si de-abia apoi FIV-ul, iar...cel mai tare sa castige! offff

Pisix eu nu am mai intrat pe la FIV, dar sa inteleg ca ai semne de hiperstimulare, draguta de tine? Doamne fereste, hai ca nu o fi chiar asa, si daca e, are ea Miki grija de tine, iti administreaza un albus de ou de nu te vezi !
Sssss, Miki, cea care a ovulat si nici macar un instalator nu a avut pe langa ea, si astia o lasara acu' Dar chiar si asa, Miki draga, acum esti patita, eu zic sa intrebi inainte cum sta cu , ca, asa, de sport...multumim, avem si noi!

Hai ca am luat-o pe campii cu floricele cu tot !

Heleny, bravo, pana nu de mult ne bucuram pentru tine ca tocmai ati reusit biopsia si acum... ai 9 embrioni! Super!

Mi se pare ca congelarea (scuzati cacofonia) costa 150 euro /an la Sabyc, nu mai stiu exact.

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Ada dr. Matei ne povestea ca si infertilitatea inexplicabila (de fapt ea o numea incompatibilitate intre soti) are si ea ac de cojocul ei. Exista o metoda, nu mai stiu exact cum se numeste, dar cica ii obliga pe cei doi actori principali sa se iubeasca, ca altfel nu se poate! Parca nu e aceeasi cu ICSI, sau poate e? nu mai stiu...scuze!
Dar banuiesc ca te-ai documentat deja despre asta, si mari noutati nu-ti spun, din pacate...

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

pisix multumesc mult ptr informatii

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

ada -conteaz si la ce medici ai fost... Eu sunt genul infipta si ma duceam in parale la mai multi medici... Si fiecare ma trimitea la altul si tot asa ...Ideea e ca fiecare medic are alta parere, de acee cand e ceva, ma duc mereu la minim 2, am ramas cu damblaua asta
Iyoana nu neaparat - congelarea e un proces invaziv pt spermatozoizi, fecundarea nu e ...deci Pot fi spermatozoizi care nu ar rezista unei decongelari dar ar fi capabili sa formeze un embrion
Cred ca la fel costa si la giuly congelarea
Noutati : fetelor ...mi-am ridicat analizele de sange si cand am vazut cat am estradiolul am paralizat : 3018 mi s-au inmuiat picioarele. Dracea imi zisese alaltaieri ca peste 2000 sunt valori alarmante
In fine, ea a zis ca sunt ok, ca nu mai am mult si scap; mi-a scazut doza la o fiola Gonal/zi, si voi face doar un Pregnyl (nu doua)
Si acum sa va zic: am 19 foliculi, cel mai mare are 17 mm, am endometru de 8 si ...cam atat
Marti fac punctiaaaaaaa !

PisiX,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Salutare,dragele mele!
Mikishor: te pupic si ma bucur ca te-ai mai incurajat ...sper din suflet sa fie totul bine in final!

Pisule: frumoasa productie de outze ai,iti tin pumnii marti sa rezulte ovocite multe si embrioni frumosi!

Heleny: felicitari pentru embrioni!

Andra: mi-e dor de tine,n-am mai vb.de mult,multumesc ca ai intrebat de mine la oligo..iti raspund aici:
Nu mi-a venit nici acum CM,desi au trecut 71 de zile de cand am facut dipherelinul de 3.75(2 luni si 11 zile).Am fost la eco in C-ta acum 2 saptamani si chistul era in scadere(asta datorita tincturilor de coacaz si de zmeur,caci in rest n-am luat decat 6 zile duphaston).Scazuse de la 5 cm la 3.78 cm,in numai 2 saptamani.Dr.m-a asigurat ca nu este endometriozic(asa cum se credea initial),ca si-a schimbat structura aia urata,ca nu mai e nevoie sa fac laparoscopie sa-l scot si ca dupa venirea menstruatiei va dispare...mi-a mai spus ca intr-o saptamana,maxim 2 va veni CM(pentru ca endometrul era gros,gata sa se desprinda)...iaca,maine se fac 2 sapt.si tot nu a venit...si nici n-am vreun semn ca ar veni...offf
Am sunat si la Dracea si mi-a spus ca intarzie datorita diphe si nu mai am cand sa incep FIV 2 anul asta...ma asteapta in ianuarie.
Asadar,s-a decalat procedura pentru ianuarie-februarie.
Asta fac eu.....

Iyoana,Anes,Copilutz:

Va pup pe toate si va urez multa,multa bafta!

Nusy

Mergi la inceput