Azoospermie - cap 9 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Pisule mamaaaa, ce de foliculi!!! Pai tu ai acolo, cat pentru o armata intreaga! Super! Bravo si ai grija de tine in perioada asta.

Nusy sanatate multa si multa bafta in ianuarie!

O seara frumoasa si un weekend pe masura!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Pisule si inca ceva: tu faci ICSI cu congelati si decongelati, corect? Dar voi ati gasit mai multi, asa-i?
M-am cam ingrijorat azi cand am citit despre rezistenta spermatozoizilor dupa decongelare, offf...

scuza-ma daca te stresez si pe tine acum, mai ales in perioada asta atat de importanta pentru tine.

auzi, si ce masoara estradiolul?

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

nusy- lasa mama bine ca e in scadere, asta e veste buna, lasa corpul sa-si revina natural, bine ca nu sunt probleme sa trebuiasca sa faci alte interventii; in rest ... un bebe Balanta e de bine asa ca, baga mare
Eu sunt f happy ca am progesteron, nu stiu daca imi vor trebui dar imi asigura un mare confort psihic, ma uit la cutiuta aia ca la o comoara :-) Merci mult de tot !
Iyoana - dr mi-a zis ca daca vreau pot sa donez ovocite, ca la cate am ... Si cred ca voi dona, pt ca nu cred ca voi gasi asa multi spermatozoizi voinici; de fapt nu stiu ...vedem
Nu, eu acum nu voi folosi decat pe cei fresh, pe cei congelati ii tin pt vremuri negre (sper sa nu ajungem acolo)
Iyoana reaminteste-mi:sotul tau are sau nu FSH mare ? daca nu si are restul analizelor OK eu zic sa vorbesti cu dr si poate iti recomanda direct stimulare inainte de bio; faza e ca daca doamne fere rezultatul e negativ, cred ca din punct de vedere psihic esti terminata... Uite eu ma uit la mine acum: am o burta de gravi, am picioarele umflate, sanii si ei o-ho-hoo deci am inceput sa ma simt un pic mamica. Asa ca trebuie cantarite bine toate variantele
Oricum ...sunt mandra de ouala mele ...si pt ca sunt ale mele sunt de ...diamant
Fetele un pupic pt toata lumea !

Sunt pe vaaal ( Z 9 de stimulare cu Gonal, azi ecografie)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nusy nu te-am vazut de mult aici. Da, mi-am mai revenit. Astept rez de la Buc care va spune totul. Posibil ca rez care il am de aici sa nu fie bun.
Lasa ca pana la urma vine si menstruatia asa ca nu te mai stresa , faci sarbatorile linistita si apoi demarezi FIV-ul norocos Ar tb sa iei si Donavital pt ca ac te regleaza si ai si lipsa de prog. Eu am inceput deja sticlutza a 2-a si am ovulat luna asta in z 14 deci cred ca luna asta o sa am CM de 28 . Ultima menstruatie a fost dpdv cantitativ mai bine, mi s-a lungit pe 6 zile. Stiam ca Vitexul lucreaza bine la mine. La eco inca nu am ajuns dar o sa ma duc pana vine CM urmator.
-ici si pt vot.
Iyoana, toti dr dc ii intrebi iti raspund ca la decongelare raman gigeii cei mai viabili, adica buni. Dc ei sunt lesinati at nu supravituiesc decongelarii. Acum nu stiu dc cei de la bio sunt mai lesinati decat cei dintr-o proba recoltata normal.
Pisoi cu outze de diamant, felicitari esti super tare. Sfatul meu e urmatorul: fertilizeaza toate ovocitele, apeleaza si la proba congelata , transfera ce e mai bun si restul congeleaza. Nu se stie dc data viitoare mai raspunzi bine la tratam de stimulare. Decat sa bagi iar hormoni in tine faci doar ET pe ciclu natural. Congeleaza embrionii cate 4 ca sa poti face mai multe ET.
Mai, lista aia de pe prima pag de ce am facut-o. Scrie acolo ca dl Iyoana are FSH mare.
Dc crezi ca faci hiperstimulare at sa iei albus de ou ca dupa aia te repar eu. Acum spune-mi dc pt gastrita aia ta ti-a spus cineva sa iei albus de ou si ai luat. Am auzit eu de un leac babesc cu albusul asta si cu care nu sunt de acord . Dar la tine fiind un caz de forta majora iti dau voie sa-l iei.
Ada cred ca ne-am mai intersectat si la sub de naturiste si homeopate. Anal hormonale ai facut? Poate reusesc sa te ajut cu un sfat. Spune-mi ce investigatii ai facut tu si sotul tau.
Heleny felicitari pt embrionasi. Esti tare. Deabia astept sa te trec pe listutza de gravidutze. O inauguram cu tine si Pisoi.
Copilutzu, Vrembebe, Marush, Andra ce mai faceti?
Iuca cu cine vreti sa faceti biopsia?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, aveti un vot de la mine si cate un gand bun pentru fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Miki-Miki trece-ma si pe mine in lista te rog: sotul azoospermie, FSH = 4,4, biopsie testiculara facuta in Mai = reusita. Urmeaza sa facem FIV+ICSI in ianuarie cu Marinescu. Am facut pana anul trecut 13 IAD - nereusite la Giulesti. Multumesc.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Iyoana m-am distrat copios...! Auzi, un cos cu minunatii pt sotior (cu Tribulus Terestris).
Inseamna ca arati traznet daca s-au oferit valutistii si manelistii sa se "inamoleasca" , ca ei nu dau pe afara de amabilitate

miki-miki multumesc pentru informatii. esti draguta, draguta. Am incredere in ceea ce spui pt. ca te simt ca stii foarte bine ceea ce ai de spus. Esti sigura pe tine si foarte informata. cat despre analize... Of! Mai bine fac eu de zece ori mai multe dacat sa le faca el . Ma uit la sotii vostri care fac biopsie si ii tot dau de exemplu. De asemenea, tratament, aproape ca ii bag eu in gura pastilele. Sa dea Dumnezeu sa se imbunatateasca spermograma sotului!
Eu ma tratez pentru Escherichia Coli, un "brontozaur" pentru care fac tratmente de vreo 10 ani. Ingrozitor! Am luat toate antibioticele posibile si imposibile (orale, intramusculare, perfuzii, pe care mi le faceam singura ). Nu au mers. Cauza nu se stie. Nu am nimic renal. In sfarsit, acum fac un autovaccin preparat la Institutul Cantacuzino, din Esc. Coli inactivati. Dureaza 2,5 luni injectiile (20 la numar). Am facut eu analiza pt. Chlamidia si a iesit negativa.

Mergi la inceput

Eei , ce mai faci Avalonule? Multumim pt vot. Iti dau un -ic si Cand incepi FIV 2? Tot la Gynera?
Stai sa-ti fac cunostinta cu Anes
Anes, Avalon e o fosta oligo iar acum este o normo dupa ce a luat Multi Maca (dl Avalon a luat de fapt pastilutele)

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

miki-miki ii tin pumnii mamei tale si astept rezultatul surorii. Ma bucur ca dracul nu este atat de negru. Doamne ajuta!
pisix felicitari pentru multitudine a de oute. Sunt de acord cu miki-miki, fertilizeaza toate ovocitele. E mai sigur, nu se stie ce va fi.
nusy o veste buna despre chistul tau! Ce bine ca nu mai trebuie sa faci laparascopie!

Mergi la inceput

Amzulico pe unde te-ai plimbat pana acum ca nu te-am mai vazut de mult. Te-am trecut pe listutza. Nu ai spus cu cine ai facut biopsia.
Anes Nici al meu nu vrea sa faca investigatii decat amenintzat . I-am spus ca ii fac un Cabralel (pui de Cabral)dc nu vrea sa ia pastilele si sa faca biopsia.

Miki

Mergi la inceput