Azoospermie - cap 9 -
Raspunsuri - Pagina 13
anes spune:
Miki,
iubita. M-ai emotionat. Mi-au dat lacrimile. Esti atat de sufletista. Pe cuvant ca ra, foarte rar am intalnit oameni ca tine. Pe Avalon o cunosc de la oligospermisti. Ea este acolo, ceea ce esti tu la azoo. Rezultate ca ale ei ma incurajeaza sa am speranta. Va
pe amandoua.
[/quote]
Avalon spune:
Anes, draga, noi am mers la dr.Soare, dumnealui mi l-a reparat pe sot ca era rau de tot... din 4 milioane de gigei nu ieseam la inseminari... ei bine sa stii ca in luna mai avea 5,7 milioane si dupa aia a inceput sa ia MULTIMACA de la forever living si tratamentul doctorului Soare, acum o luna-dooua a refacut spermograma la dr.Moisa si i-au iesit 23 milioane cu mobilitate mult mai buna decat inainte... asa ca acum sunt eu 'oaia neagra' daca nu iese nimic... vom vedea...
amzulica spune:
Mikilina - pe unde nu m-am plimbat. De exemplu am bagat o histeroscopie in Septembrie asa de plictiseala sa vaz ce mai e pe-acolo apoi am bagat moldamin la greu pentru un ASLO sperietor. Sunt acum okay, m-am programat la Marinescovici pe 28 noiembrie pentru a primi tratamentul si pentru ca Giulestiul este in vacanta de Craciun intre 21 decembrie - 7 ianuarie se pare ca voi face FIV-ul muuult asteptat in ianuarie. Daca primesc protocolul lung - desi nu cred pentru ca sunt babeta (38 primaveri) atunci incep sa "ma inhib" exact in perioada Craciunului. Daca primesc protocolul scurt atunci ii dau bataie la inceputul lui ianuarie si o sa fie "la scurt". Cine mai face FIV+ICSI pe motiv de azo? Adik cine mai e in echipa cu mine? haideti fetelor nu ma lasati singura .... ca am o fricaaa.
Cami
anes spune:
miki, hmm, chiar un Cabrarel..! Cam dura ai fost. Si ce-a zis? Ca e bun si ala?
.
Avalon te inteleg atat de bine! Tu patesti acum ceea ce pateam eu cand faceam cate o luna de injectii cu antibiotice (la ora fixa). Ma trezeam noaptea, eram la serviciu, la seminarii, la cursuri post univ. si trebuia sa ies, sa ma duc la baie si sa ma injectez. of!
Dar, asta este! Vorba aia, nu-i da omului cat poate duce!
Pupici!
anes spune:
Avalon am inceput sa-i dau sotului Forever Multi Maca (nu stiu daca este acelasi lucru). In ce consta tratamentul dr. Soare? Se poate spune? Oau! Ce evolutie spectaculoasa! Bravo voua! Sigur vei fi mamica! 
Avalon spune:
Anes draga, tratamentul a fost personalizat, adica noi am mers la dr.Soare mai bine de un an de zile timp in care i-a dat tratament diferit, in principal homeopat (niste homeopate din Germania), apoi unul de tonifiere (vitamine) plus un regim alimentar urmat cu strictete si nu in ultimul rand un tratament injectabil pe care tot dumnealui ni l-a procurat... pot sa-ti spun ca doctorul este dedicat meseriei cu adevarat si s-a preocupat de starea sotului meu foarte mult, chiar ne-a sunat dupa fivul de anul trecut sa intrebe de rezultat. Dumnealui ii datoram aceasta evolutie. Vreau doar sa-ti spun legat de undestor, daca am retinut bine si nu cumva fac o confuzie, ca este 'sabie cu 2 taisuri'... sotul meu a facut de 2 ori tratament cu undestor, prima data in 2003 cand a avut o schimbare in bine dar de scurta durata (e adevarat ca atunci am si ramas gravida dar din pacate am pierdut sarcina)... a doua oara insa, dupa 3 luni de tratament cu undestor rezultatul spermogramei a fost dramatic (scadere de la 20 mil la 4 mil)... ne-a explicat dr.Soare cum e cu tratamentele hormonale... undestorul poate da efecte adverse asa ca maaaaare atentie! Iti spun pentru ca sotului meu i s-a recomandat chiar si tratament cu gonal in lipsa de o cauza efectiva a oligospermiei (genetic, hormonal, infectios era totul ok, ecografie testiculara ok). Am ales alta cale, una homeopata si am refuzat tratamentul hormonal.
Avalon spune:
Multimaca de la forever living, despre asta ziceam, contine tribulus terestris, sa ia 3 pe zi.
pisix spune:
Avalon - multumim pt vot si bine ai mai venit pe aici !
Hei, facem punctia in aceeasi zi !!! Vom avea copii Lei ....
miki- iarta-maaaa, azi am fost asa agitata, emotionata, mi-a fost si rau ... nu te supara ca nu m-am uitat pe prima pagina
Hm....deci sa ma bag pe oua, nu ?...
Da, Ada ..chiar asta voiam sa zic si eu sa ne spui tot-tot ce ai facut, poate iti mai sugeram una-alta si ...nu stii de unde sare iepurasul
amzulica - sa inteleg : tu ai incercat de 13 ori sa faci bebe cu altcineva si sotul tau avea spermatozoizi ????
Waaau, mai asta a fost un semn.
anes- io zic sa bagi si tu amenintarea cu Cabral :-)
Iyoanaa, hei ...raportul de seara, unde esti ?
Sunt pe vaaal ( Z 9 de stimulare cu Gonal, 3 zile pana la punctie !!!) 
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
anes spune:
Fetelor, am inceput sa va citesc din urma, de la capitolul 4 si cred ca am gasit o explicatie a scaderii numarului de gigei ai sotului meu. Sunt stupefiata. Am omis sa va spun, dar i-am dat BU cam doua saptamani si am sistat-o cu o saptamana inainte de spermograma. Am aflat de la miki ca unele spermograme au iesit foarte proaste dupa o luna de BU. Doamne, i-am facut rau cu mana mea? Nu stiu ce sa mai zic! Rezultatele sunt asa de contradictorii!!
Ce sa fac acum? Sa renunt la BU si sa continui cu naturistele de care v-am povestit? In plus sa-i dau capsule de napraznic?
Am avut un soc atunci cand am vazut ca nr. gigeilor scade si aparent nu era nici o cauza. Speram sa iasa mai buna. Si dr. ne spusese ca ea crede ca va iesi mai buna. Oare isi va reveni nr. gigeulor?