Azoospermie - cap 9 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Pisix - da - ai inteles bine, am incercat de 13 ori IAD - am facut una si dubla - majoritatea pe 2 si 3 foliculi si rezultatul a fost 0. N-am facut biopsie de la bun inceput pentru ca nu am fost incurajata in acest sens deloc. Desi analizele sotului meu erau toate bune - mai putin spermograma care a fost proasta inca de acum 10 ani, mi s-a spus ca la biopsie in general se iese negativ. Trebuie sa mai adaug si faptul ca am avut 2 sarcini naturale acum ceva ani obtinute cu primul sot, deci ... Acum - daca asta o fi fost un semn de la Dumnezeu sau nu; biopsia a fost facuta intr-o zi de vineri ... si am multe alte semne si intrebari la care imi voi putea raspunde dupa FIV. Avem sanse foarte mici - suntem constienti de asta - nu mai am nici 25 de ani ... deci nu am cuvinte sa spun ce simt si cat plang zilnic de frica. Sotul meu face eforturi sa ma tina pe linia de plutire - si chiar mi-a spus ca trebuie sa luam asta ca pe un lucru firesc din viata noastra. Si ce pot?

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Fetelor, am scapat de dinozari, bacterii si alte animalutze care ne tot pertubau viata.Am fost cu sotzulica la control, totul este ok.Vreau sa-i refac spermograma si FSH saptamana urmatoare. Apoi, nu stiu cand, dar sigur, urmatorul pas...Damian.Vad ca in 3 zile, ati scris, nu gluma.Ma bucur ca ati inceput procedurile FIV.
Va pup, o azoogirl fara niciun gigel, dar am un sentiment ca de data asta, de Sarbatori, Mos Craciun imi va aduce cativa inotatori, pentru cursa lunga....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

andrabirni stiu ca ai luat antibiotice pentru brontozauri, dar ti s-a recomandat cumva si ovule intravaginale? Eu pt. escherichia coli iau ciprofloxacin si ovule intravaginale preparate, cu oxacilina. Succes la spermograma!

amzulica de ce ai semne de intrebare referitoare la ziua de vineri in care a facut sotul biopsia?

Mergi la inceput

Anes, ziua de vineri e o zi sfanta, cand m-am dus sa-l programez imi doream sa fie vineri pentru simplul motiv ca avea 2 zile dupa, in care se putea reface fara sa lipseasca si de la munca. Nu am spus asta - asa a fost sa se potriveasca Damian cu Cocei si anestezista. Semnele de intrebare vin din tot ce s-a intamplat pe parcursul celor 13 inseminari, nereusitele, de ce se intampla inca, etc. Daca voi reusi voi avea puterea sa povestesc prin cate am trecut. Deocamdata ma concentrez pe acest prim FIV.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Woooauuu ce activitateeee !!
Bravooo !! Albinutzele lu’ mama !!!

iyoana cum ai reusit sa te ai “inger pazitor” ??? Te intreb ca eu am ridicat pumnishorul spre cer si m-am maniat tare, si am scos vorbe urate din gura asta pacatoasa si acum … SINCER … imi pare tare rau… Imi simt sufletul si constiinta foarte incarcate.. Nu stiu cum sa scap de povara asta… Ce bine era daca aveam si un Ingeras… sa-mi dea peste ochi …atunci cand trebuia….
Mooama ce ii strambam moaca lu’ madam de la parcare

Mikilina sa-ti dea Dumnezeu putere!!! Si multa sanatate celori dragi , ca dupa ce ne luptam atat cu azoo … ne mai napadeste si alte suparari…
Studenta mea , am si io o intrebarica .Am ciclu f. neregulat ..Adica vine la 32/38/40/43 de zile .Pot sa iau Donavital ??? Sau pana nu fac analizele sa nu iau nimic???

Andrutzabirni pup io fata pe nasuc Si iovreau batranetzi cu rasete de copii (ai mei ,.. nu ai vecinilor ..)
Numai voi stiti cat imi doresc!!!

Pisule te admir !! Pup fata cu val cu tot!!! Esti super tare , pe super val cu super outze !! gainusha noastra cu outze de aur!!

nusyc sa fie cu ochisori de data asta !! TREBUIE!!!

Yuca Va tin pumnii sa rezolvati cu creditul , ca de nu am tras si io pana am vazut banii la saltea ptr. FIV-latzul meu.

helenyyy vreau si io foo doi embrioni… Donezi?? Glumeam!!! Te invidiez … Multa baflta!!!

anes las’ ca nu numai al meu este catar.. se ia de manutza cu al tau.. NU???
Pup avaloneii si multa bafta!!!
Hai mai mamicaaa … amzulica ca strigasi in vara dupa matalutza de mi se zdruncina bojogii .. nu mai stiam nimic de tine si nici de nucutza.. o sa merg si io cu tine dar.. imi trebuie shutul in curuleasca .. asa ca demaraj…ca sunt sunt de imbecilica si mi-e fricutza

ada pup fata!!!

Fetelor.. in alta ordine de idei… m-am tzacanit.. nu ca ..cred .. SIGUR.. Stiti la ce ma gandesc cand vad cate un mascul care imi bucura okiu'.. ???O avea …gigei.. ?? Vi sa intamplat sau salivez io prea mult dupa un gigel viril???
Aaa sper ca ati vazut ca am votat!!! Nu am timp dar de votat imi gasesc..
Cu casutza ..aproape gata mai avem parchetul in sufragerie.Dupa ce terminam imi iau concediu o saptamana si bag somnic nonstop. Ca sunt asa de obositaaaa .
Va pup pe toate si va imbratzisez!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Copilutzu - tu te uitai dupa mine si io dupa tine. Nu citesc mereu DC-ul in plus in vara fiind perioada de vacanta - am facut dosarul - si-apoi m-am scarpinat si eu de bani pe la banca. Ce sa facem ... apoi histeroscopia in Septembrie si uite asa m-a prins sf. de an. Doamne ajuta sa ne fie cu noroc. si la anu' pe timpul asta ne fim si noi . pe mine una ma incurajeaza lumea cu expresia: daca a reusit ea Iliasca, tu de ce nu ai reusi.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Eu azi nu am putut intra pe net pt ca sunt in faza de finisare , perdele, draperii.... O sa-mi vina si mobilutza sapt viitoare si deci nu o sa prea pot intra.
Copilutzu bine ca intrasi ca te dadeam disparuta. Deci sa inteleg ca din ian gata, demarezi FIV-ul?
Sa nu iei nimic pana nu faci anal hormonale. Dc le faci la anul at poti lua si faci o pauza de cateva sapt inainte de anal.
Anes, nu toti barbatii raspund bine la BU. Posibil ca ac sa fie cauza inputinarii gigeilor. Dr Damian este impotriva BU , a spus ca a avut un pacient care f greu l-a reparat. Poti sa-i dai napraznic si ce ti-am mai spus eu ca ar tb sa ia. Bu scoate-l !
Amzulica iti tin pumnii la FIV-let. Poate ca a fost un semn ca cele 13 IAD nu s-au prins. Mai dar tu ai bagat in tine cred multe hormonale. Ar tb sa te reglezi inainte de FIV. Citeste prospectul VITEX FRUIT si ai sa vezi ca e f bun pt tine acum.
Pisoiul cu oo de diaman unde e? Gogoshico sper ca te simti bine. Iti da voie baba sa iei albush . Stai cumintica pana scoti outzele si nu te agita ca se sparg
Andra, felicitari ! Stiu ca dr S recomanda UROVAXOM dupa un tratam pt brontozauri ca sa nu te reinfectezi. Se ia timp de 3 luni cate 10 zile pe luna. E un fel de vaccin dar pastilutze.

ici pt toate fetele.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisoi spune-mi cum ii spune la produsul ala pe care il iei tu si are acid folic. Te simti bine? Vad ca nu ai mai intrat si incep sa ma ingrijorez.

Miki

Mergi la inceput

Miki da am bagat intr-adevar hormonale: ovamit pentru stimulare si pregnylul bine cunoscut inainte de fiecare inseminare. Doar ca de la ultima inseminare a trecut un an si deci sper sa ma fi si reglat nu? Multumesc pentru sfat o sa citesc si poate iau ceva prin decembrie sa ma revigorez.
Fetelor s-a intamplat la vreuna dintre voi ca la decongelarea spermei in timpul procedurii de FIV sa nu fi rezistat spermatozoizii si sa se faca o noua biopsie sotului atunci ad-hoc imediat dupa punctia voastra? Ca mie asa mi s-a spus sa fie si sotul pregatit ca in cazul in care la decongelare nu rezista spermatozoizii sa i se faca si lui biopsie. Of, of, mai, mai ...

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Copilutzu, esti o dulcica , ca intotdeauna.mereu stii sa ne faci sa zambim in fata calculatorului.
Miki, nu-i mai dau nimic sotului pentru moment.I-am dat naturiste, antibiotice, antiinflamatoate, etc.Tu stii prea bine ca de cel putin un an tot mergeam la Soare.Alte scheme si nebunii.Pana nu ajung la Damian, nu-i mai dau nimic.Apoi am sa vad ce si cum, am sa incep poate ultimul tratament naturist,...
Anes, eu nu am avut probleme, sotul meu.A luat si antibiotice, si antiinflamatoare si pana la urma a scapat.Saptamana care vine, am sa-i refac o parte din analize.Cam atat pentru moment, am obosit sa merg la medici.
Drage azoogirls, vreau sa merg undeva la soare, unde sa fie cald si bine.
Va pup si va tin pumnii pentru orice proiect.

Mergi la inceput