Azoospermie - cap 9 -
Raspunsuri - Pagina 15
Iyoana spune:
fetele!
mai, mai cat ati mai scris!!!!

Copilutzule ma bcur ca ne-ai scris!
Stai linistita ca si eu am "vedenii" din astea cu barbatii de pe strada, dar imi revin repede, ca sunt nevasta iubitoare!
Faza cu pumnul...hmmmm...stai tu linistita ca Doamne-Doamne simte atat pumnul cat si parerea de rau, trebuie doar sa-l convingem ![]()
Amzulica eu chiar ma gandeam sa ii propun dr. Matei sa fac si eu stimulare si sa facem ICSI odata cu biopsia. Cu riscul de a ma stimula degeaba, corect, nici nu mai stiu ce sa zic!
Miki, Pisix, Anes, Andrabirni va pup, fetelor, si trebuie sa mai citesc din urma ca am impresia ca nu sunt la curent cu toate noutatile.
Pup mult toate fetele mele dragi si va doresc o duminica linistita!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

pisix spune:
andrabirni - vin si eu la soaaare !
amzulica- desi noi avem spermatozoizi congelati, vom incepe cu punctie si abia daca nu se gasesc acum vom apela la decongelati; se pare ca aceea sunt mai slabuti asa ca sunt ultima varianta
Si inca ceva: incepand de azi trebuie sa-ti schimbi atitudinea !Trebuie sa fii increzatoare, optimista, si
Iyoana - pe scurt (si lat) noutatile mele ar fi ca m-am facut cat casa :-)
mikilina- mici greturi, ma dor oasele, sunt umflatica si nu-mi mai vin nici un fel de incaltari. Dar nu-i nimic, tocmai mi-am facut ultimele injectii, asta pana la noapte cand voi incheia apoteotic cu Pregnyl. Si gataaa, ne pregatim de punctie
copilutzu - te asteptam si pe tine sa faci valuri, puisor !
Sunt pe vaaal ( Z 11 de stimulare cu Gonal, marti -punctia!) 
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
amzulica spune:
Iyoana - nu-ti da nimeni tratament pentru FIV fara sa se stie exact care e situatia cu sperma sotului. In plus ca sa te stimulezi degeaba - nu-ti recomand - stimularea in sine nu este simpla - nu degeaba se recomanda dupa un FIV un repaus de min. 6 luni pentru a reface rezerva ovariana. Stiu ca este greu - ca-ti trebuie multa rabdare - uite eu frecventez Giulestiul din Septembrie 2005.
Ia-le pe rand - faceti biopsia, vedeti cum stati, apoi mergeti mai departe.
Cami
Iyoana spune:
Neata fetele! 
Amzulica
multumesc de raspuns! Nu stiam ca nu iti dau doctorii stimulare doar pentru ca asa vrei tu
, ceea ce mi se pare destul de logic, chiar si la noi in tara
. Sincer, eu credeam ca o sa pot sa o pacalesc pe dr. Matei in sensul asta, dar cred ca o sa ma mai gandesc cum o sa pun problema.
Da, ai dreptate, trebuie multa rabdare si multa incredere! Pupic pe fata sufletista! 
Pisix ai facut Pregnylul zau azi e marea apoteoza? 
Auzi, starea ta de acum (umflata etc...) va trece de indata ce vei fi cu bebe la purtator, adica asta este efectul stimularii, nu? Si nu vei ramane asa, nu??? Se simte disperarea
in mesajul meu (cu gandul tot la mine, bineinteles) sau mai scriu unul?
Miki ce minuni face albusul ala de ou?
babuta studenta! ![]()
Andrabirni, Copilutzu, Anes si toate fetele va
-ic si ma bucur ca sunteti!
O zi frumoasa si cu soare!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

pisix spune:
Iyoana - gata, pregnylul a fost executat azi-noapte, de azi sunt oficial libera de injectii
heleny parca zicea ca e balonata siacm, dupa ce a facut punctia, deci ....Dumnezeu cu mila
Oricum, am realizat ca m-am si ingrasat brusc, si de aia ma simt umflata, dar vitaminele cred ca mi-au cam fost fatale
Asta e ...pana la urma sa stii ca desi aspectul asta initial m-a speriat groaznic, acum nici nu mai imi pasa ...important e sa raman gravi
Fetelor am mai descoperit din urma o fata care e o azoogirl dar care intre timp a devenit mamica.
Din pacate prefera sa nu se ...dea in fapt (poate si ea, asemeni mie, vrea sa renunte la statutul de azoo si sa treaca la cel de mami - apropos, eu mi-am pregatit deja noul cont cu un nou nume, cel sub care vor scrie la Mamici de iulie-august)dar voiam sa va zic ca exemple exista si ca se poate si ca trebuie sa luptam pt sansa noastra !
Maine am punctia !!!
Va pup fetelor
Sunt pe vaaal ( Maine -punctia!) 
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
iuca spune:
Buna dimineata fetelor,
Fetelor eu nu m-am hotarat inca si cu cine vom face biopsia, pentru ca nu stiu ce doctori fac lucrul acesta si nici unde. Asa ca v-as ruga frumos sa imi spuneti si mie unde se poate face biopsia, cu ce doctori, ce analize trebuie sa ai la tine.
Analizele hormale ale sotului sunt intre limitele normale cu exceptia FSH-ului care este 12 si limitele normale sunt intre 2-10. Ce ziceti? avem sanse sa gasim ceva? Din cate am inteles se fac 2 biopsii, una inainte de FIV cu cateva luni si daca gasim gigei inca una la FIV.
Pisix iti tin pumnii stransi ptr maine
ptr toate fetele
aspiranta la
- din august 2005
vio
iuca spune:
Daca as face stimularea in acelasi timp cu bipsia si in cazul in care nu se gaseste nimic la biopsie as fac FIV cu donator, nu ar merge?
aspiranta la
- din august 2005
vio
Iyoana spune:
Iuca noi vom face biopsia cu dna dr. Matei (biolog) si dl. dr. Ciurel (urolog) la clinica Sabyc, pentru ca s-ar parea ca spitalul Panduri (unde "activeaza" dr. Ciurel) nu corespunde din pct de vedere igienic unei astfel de interventii (e ceea ce ne-a spus dr. Ciurel). in plus, la clinica Sabyc, dr. Matei are tot ce-i trebuie pentru a prelucra sperma.
Am vazut ca fetele de la acest subiect (Pisix, Andrabirni
) au optat pentru dr. Damian.
Noua dr. Matei ne-a spus ca daca gasim ceva
ii vom ingheta pentru a-i folosi apoi la FIV ICSI. Dar se pare ca, din ce am mai citit pe net si pe forum, acesti
sunt total lipsiti de vlaga, chef de viata sau iubire
dupa dezghetare. Asa ca este posibil sa refaceti biopsia odata cu punctia ta.
Noi trebuie sa mai discutam o data cu dr. Matei despre asta ca sa ma lamuresc.
FIV cu donator, cred ca nu e vreo problema, atata vreme cat te pui de acord cu dr. biolog despre acest plan B ca sa fie si el pregatit. Nu stiu ce anume presupune: cerere, dosar etc...habar nu am! Nici macar daca platesti nu stiu, e posibil!
Dar nu te mai gandi la asta acum, faceti-va planul de bataie pentru biopsie, pt ca eu consider ca FSH-ul sotului tau nu e asa de mare, fata de limita maxima si cred ca puteti avea sanse mari. Pe mine fetele m-au incurajat, in conditiile in care sotul meu are FSH-ul de 18.
Eu, pana sa vad raspunsul Amzulicai
de azi dimineata, ma gandisem ca daca fac eu stimulare in acelasi timp cu biopsia si in cazul in care nu gasim nimic, sa donez ovulele. dar nu stiu daca se poate, trebuie discutat cu dr. biolog.
iyoana

Iyoana spune:
Pisix esti incredibila! 
iyoana

miki-miki spune:
quote:
Originally posted by Iyoana
Miki ce minuni face albusul ala de ou?![]()
babuta studenta!
Iyoana
albusul de ou crud contine avidina, o substanta care elimina biotina (adica vitamina B7 ) din corp. Lipsa ac vitamine se obs prin par friabil, fara luciu, unghii friabile, ten tern cu eczeme , nu poti digera cum tb grasimile si carbohidratatii. Deci cine consuma albus de ou va avea ac pb. Dc dai cautare in google dupa "albus ou biotina" vei gasi multe articole.Eu pe Pisoi
am intrebat-o ce vitamine ia care contin acid folic ca sa stiu dc contin si biotina dar vad ca nu vrea sa-mi spunaPisoi
numai dc e neaparat nevoie sa iei albusul ala. Vezi ce suplimente gasesti care sa contina si biotina rec in sarcina.Iuca

quote:
Daca as face stimularea in acelasi timp cu bipsia si in cazul in care nu se gaseste nimic la biopsie as fac FIV cu donator, nu ar merge?
Merge. Eu asa vreau sa fac. Voi nu aveti FSH-ul f mare asa ca aveti sanse sa gasiti gigei la biopsie.
Amzulica

quote:
nu-ti da nimeni tratament pentru FIV fara sa se stie exact care e situatia cu sperma sotului.
Iti da dc esti de acord si cu donatorul. Dc nu gasesti la bio apelezi la banca de
.Fetelor am tema pt acasa acum. Cica se face anal inhibina B la buc care arata rezerva ovariana la femei iar la barbati dc produc gigei. Avaloane
ma ajuti tu cu un raspuns din vraful ala de carti de la capul patului cu care te laudai pe vremuri?Miki