Stimulare ovariana cu ova-mit/ clostilbegyt 3

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Tushi bine ai venit printre noi...asa cum spune si Ral Mar, stimularea induce ovulatie deci ai toate sansele sa fie bine si sa ramai insarcinata, daca intr-adevar nu sunt altre probleme.
Sa speram ca vom fi toate cat de curand la odisee...
Rocsy ..ai incredere poate va fi bine de data aceasta...chiar voiam sa va intreb de laparo...am auzit pareri pro si contra in sensul ca unele fete spun ca e destul de dureros procesul. Am insa o colega de servicu care a spus ca nu a simtit aproape nimic...acum depinde...de fiecare persoana in parte si de sensibilitatea fiecareia dintre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina79 spune:

multumesc pentru rasp RalMar....inca nu mi-au trecut aceste dureri...zici ca-mi explodeaza burta..offf...ce complicat e sa inteleg ce se petrece acum in interiorul meu. Eu tot astept vestile bune. Nu am ramas niciodata, de 7 ani incercam...si nimic. Am fost si cu sotzul..si el este ok. Acum astept..cred ca saptaman viitoare ar trebui sa am vesti.

pupici si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Am tot studiat pareri pro si contra, si am ajuns la concluzia ca daca voi face inseminari sau FIV (la care trebuie obligatoriu HSG sau laparoscopia) voi cauta un dr. care sa ceara laparo. Eu nu mai suport durerile deloc, HSG se face fara anestezie, asa ca ramane laparo, care se face cu anestezie generala. Daca este depistata o problema in acea zona se si fac "reparatiile" fara a mai fi nevoie de o alta interventie. Stiu ca este o procedura mai invaziva,(desi nu prea inteleg de ce, singurul motiv ar fi anestezia generala) dar prefer sa rezolv treburile rapid si fara dureri.
Deci, rocsy daca nu se intampla minunea luna asta, nu ai de ce sa te temi de laparo. De obicei pleci din spital dupa cateva ore de la operatie.

Mergi la inceput

Hai fetele, nu a venit vremea sa va testati? As vrea sa aud o veste buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

eu mi-am luat test dar inca nu il fac. mai astept . mi-e asa teama. am o presimtir ca e negativ. nu am nici un simptom nici de ciclu nici de sarcina. mai astept. inca nu il fac.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tushi spune:

Multumesc pt primire!!
RalMardeocamdata nu stiu daca am si alte probleme inafara de amenoreea secundara,eu defapt ma tratez pt asta de vreo 10 ani - adica luam antibaby ca sa imi vina cm ca altfel nu venea - de trei ani merg la endocrinologie reproductiva si nu au mentionat niciodata alta probleme dar pe 3 decembrie voi sti mai sigur ce ma asteapta,pana atunci noi prestam poate totusi...sti speranta moare ultima
toate fetele si le doresc la toate sa devinacat mai repede!!!
aaa..spuneti-mi si mie care sunt procedurile la stimulare,daca aveti timp,sigur

Mergi la inceput

tushi dar spermograma sotului cum este? Dr. tau nu ti-a spus cum va face stimularea? Noi de obicei facem stimulare cu ova-mit sau clostilbegyt, cate o pastiluta pe zi, din Z5 pana in Z9. Dar schema poate fi diferita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Neatza fetelor,

Tushi eu am facut stimulare cu ova mit cate 2 pastile din ziua 5 in ziua 9 luate una dimineata si una seara la aceeasi ora.
RalMar merci pentru informatii in legatura cu laparo...esti foarte bine documentata.
Fetelor in legatura cu testarile..eu nici nu stiu cand ar tb sa imi vina CM...asa ca mai astept ateva zile sa nu imi fac iluzii.
Rocsy asteptam vesti bune...Sa de Dumnezeu sa fie bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lika spune:

Buna! Intru si eu in grupul vostru daca ma primiti. Astept sa mi se inceapa ciclul peste citeva zile si din z 5 iau Closty timp de 5 zile. Dar Duphaston nu mi s-a prescris, oare e mai bine daca iai si aceasta? In plus, nu stiu cind tre sa prestez, sa incep din ziua 9 -10 dupa ce termin cu Closty sau nici nu are rost, doar dupa Pregnil din ziua 14 sa incep? Ceva am citit eu ca trebuie de prestat dupa 1 zi de la pregnil, dar eu nu fac monitorizare si daca cumva ovulatia se petrece mai repede? Sper sa ma ajutati, caci multe din voi ati facut deja asa ceva. pe toate!

Mergi la inceput

bobitamica eu cand depistez o problema, fac planul de atac! Iau in calcul toate posibilitatile si incerc sa gasesc solutia care ia cel mai putin timp si daca se poate si fara dureri, e si mai bine. Stiu ca daca nu reusim nici acum, ajung la inseminari si vreau laparo, nu HSG sau instilatii. Dar, chiar daca dr. mi-a interzis, voi face si luna viitoare o stimulare. Nu cred ca se poate intampla ceva dupa 2 stimulari, si data trecuta am facut 3 luni si nu am patit nimic. Inca nu ma pot da batuta, nu pot renunta la speranta.
Hai fetele, ca trebuie sa incepem capitol nou, si tre' sa avem macar o graviduta la capitolul asta.

Mergi la inceput