Stimulare ovariana cu ova-mit/ clostilbegyt 3
Raspunsuri - Pagina 18
Ina79 spune:
Buna fetelor. Eu sunt la prima stimularea ovariana cu closty z5-z9, oestrogelz9-z15, pregnyl z12, dupha din z15. Am avut CS in z11 si z13, iar in z14 am avut niste dureri groaznice de burta de simtzeam ca imi "plesnesc" ovarele. Mentruatia este la 28-29 z. nu stiu daca a avut loc ovulatia inacea zi, dar nu am avut nici o scurgere cum mi se intampla pana acum la ovulatie. astazi este z17 si dupa cateva ore de dureri mici de burta am simtit acel mucus curgand. credeti ca am sanse sa raman insarcinata daca ultimul contact a fost in Z13 si daca as presta si in seara asta?
va pup si sa aud de cat mai multe gravidutze
rocsy2007 spune:
fetelor stiti cumva daca de la stimulare iti intarzie CM?
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
RalMar spune:
Dr. mea a zis ca luna asta dupa stimulare va intarzia putin CM. Dar ai intarziere? Poate e cazul de test de sarcina!![]()
rocsy2007 spune:
nu am intarziere dar nu am nici un simptom de CM. de obicei ma dureau sanii ma durea burta inainte cu o saptamana si acum nimic. poate o fi de la stimulare. poate din cauza asta nu am simptome. cine stie....vom vedea
RalMar spune:
rocsy nici eu nu am avut nici o senzatie cand am facut prima serie de stimulari inainte de CM. Pentru mine a fost o bucurie, ca de obicei am dureri destul de mari; dar dupa stimulare, pentru vateva luni am scapat. Sper sa se intample la fel si de data asta, chiar daca am facut stimularea doar o luna.
RalMar spune:
ina si la mine s-a spart foliculul joi seara, si mucusul a aparut abia sambata seara. Durerile acelea mari de burta le-ai avut cand s-a spart foliculul. Unii dr. recomanda "sporturile extreme" timp de 10 zile dupa ovulatie, deci s-ar putea sa mai ai sanse!![]()
bobitamica spune:
Buna dimineata fetelor,
Parerea mea este ca nu tb .sa iti fie frica de stimulare...eu ma gandesc ca as face orice tine de mine sa pot avea copilasul mult dorit. Atata timp cat merg la medic si e monitorizat totul eu am incredere ca va fi bine.
Rocsy iti tin pumnii..poate e bb ...daca nu ai nici un simptom.
Eu nu stiu ce sa zic pt. ca la mine dupa stimulare nu ca mi-a intarziat ci am avut sagerari in ziua 15...asa ca depinde de a organism la organism si cum reactioneaza fiecare dintre noi la stimulare...
Elaa ..mare dreptate ai...si eu am ajuns sa nu-i mai spun sotului..hai,ca e perioada buna...ca s-a saturat de chestia asta.El e foarte dragut si atent ,dar ma gandesc ca daca as fi in locul lui, nu mi-ar pica nici mie bine. Ce e bine este ca ma incurajeaza si imi spune ca intr-o buna zi o sa fie bine si pentru noi.
Fetelor trebie sa avem speranta!!!
tushi spune:
Buna fetelor,sunt noua printre voi dar va citesc de multa vreme,acum ca ma identific mai bine cu situatia voastra m-am decis sa va cer ajutorul,moral si sa va ofer tot sprijinul meu.Cazul meu este unul de amenoree secundara iar medicul imi spune ca prin stimulare voi reusi sa raman gavida,sunt la inceput adica am facut analizele din ziua 3ª si 14ª a cm iar pe 3 decembrie merg la rezultate si incepem si tratamentul,cred(sper).Daca vreuna dintre voi are aceeasi problema, asi vrea si eu sa stiu cam ce ma asteapta.Nu vreau sa va plictisesc,vreau doar sa stiti ca ma alatur voua si va doresc la fiecare o reusita cat mai repede

rocsy2007 spune:
da asa e trebuie sa avem speranta sa credem cu toata fiinta ca vom reusi.sincer mie mi-e putin teama pt ca daca acum nu raman voi face laparo si nu pica deloc bine
RalMar spune:
tushi bine ai venit pe la noi, si speram sa nu poposesti prea mult! Stimularea se face pentru a induce ovulatia, deci daca nu ai alte probleme, sigur vei ramane insarcinata dupa stimulare.