Stimulare ovariana cu ova-mit/ clostilbegyt 3

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

lika duphaston nu e pentru stimulare, e pentru alte probleme. Mie mi-a dat dr. endocrinolog duphaston, dar nu am purut termina tratamentul. Daca nu e prescris in urma analizelor hormonale poate fi foarte periculos.
Poti incepe sa cam de cand termini de luat closti, nu trebuie sa astepti Z14, ca e posibil sa ovulezi mai devreme; eu am ovulat intr-o luna in Z9, desi de obicei e Z13. Oricum, in timpul stimularii vei simti cand ovulezi, vei avea niste dureri destul de puternice.Daca sotul nu are probleme cu spermograma, puteti presta si in fiecare zi. Unii dr. recomanda in fiecare zi, altii la 2 zile; deci poti face cum va vine voua mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lika spune:

Aaaa, nu, RalMar, spermograma nu e chiar buna,putini mobili, putini cu forme normale de aia nu pot presta chiar in fiecare zi. Am ales varianta 1 zi - da, 1 - nu. Poate asa iese ceva, caci 1 zi- da, 2 - nu, nu-mi convine. Mi-e frica ca voi pierde ziua cu pricina . Ca si tine sper si eu ca vor fi rezultate, dar vom vedea, mai repede de-ar veni cei roshii....

Mergi la inceput

Teoretic, nu poti pierde momentul, pentru ca pot supravietui acolo 24 de ore. Sper sa nu fiu prea indiscreta, dar ce rezultate are spermograma? Si noi avem aceeasi problema.

Mergi la inceput

Nu e nici o problema RalMar, aproximativ 30 proc. mobili (norma 50) si aproape 18 proc. forme normale din 100. Cam mici sansele , dar sunt. Sper ca din citeva mil. se va gasi macar unul mai sprinten ;). Oricum voi incerca luna aceasta si nu mai astept.

Mergi la inceput

Da, apropo de 24 ore de supravietuire, aceasta e de regula, dar mi se pare ca in dependenta de flora vaginului si multe alte conditii acest termen poate varia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

RalMar imi place tare mult atitudeinea ta...imi fac si eu sperante....
Ma bucur foarte tare ca esti aici ...eu sunt destul de nelamurita inca pentru ca a fost prima mea stimulare cu ovamit si care mi s-a parut ca a fost un dezastru avand in vedere ca in ziua 15 am avut sangerare...aveam atatea sperante care s-au risipit.Si a fost stimulare fara monitorizare...habar nu am avut de foliculi si de dimensiunea lor. E bine ca suntem toate aici si ne sfatuim.
Lika bine ai venit printre noi...iti doresc mult succes cu stimularea..sa ai noroc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tushi spune:

RalMarspermograma este ok,chiar azi am fost la rezultate si sunt ok si ale mele si ale lui,mai lipsesc rezultatele la microbiotica si pe 3 dec. incepem
Bobitamicamerci si tie pt detalii o sa va tin la curent cand incep stimularea
Apropo:cat dureaza stimularea,am inteles ca trei luni dar nu stiu sigur...pt toate fetele poate vinesi ne aduce cadoul perfect

Mergi la inceput

lika si noi aveam rezultatele cam ca ale tale, dar acum, dupa tratament, mai avem de lucrat putin la nr. ca mobilitatea si formele anormale le-am rezolvat. Sotul tau ce tratament face?
bobitamica nu sunt chiar atat de curajoasa. Dar vreau sa fac absolut tot ce depinde de mine pentru a reusi. Nu te lasa descurajata, ca mai ai de facut inca 2 stimulari, si poate reusesti! Dar ar fi bine sa-ti faci monitorizare macar 1 luna, sa vezi cum stau treburile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

asa e RalMar...ar trebui sa mai fac stimulari,dar sa vedem ce spune medicul pentru ca eu am si un chist pe ovarul stang si sa vedem..
si eu sunt la fel ca tine...vreau sa fac tot ce tine de mine sa fiu sigura ca nu am scpat nimic. Dar ma las pe mana medicului..am foarte mare incredere in el,este un tip foarte optimist si imi transmite si mie.
tushi...stiu ca stimuarea dureaza 3 luni dar depinde de la caz la caz...eu am un chist pe ovar si sa vedem daca e cazul sa mai fac ...dar deocamdata nu mi-a venit Cm .Mai astept....cand o sa vina uratii merg iar la medic...asa mi-a spus sa ,erg in prima zi de Cm si atunci stabileste daca e cazul sa mai fac stimulare....
Fetelor sa auzim de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tushi spune:

Bobitamica, si eu am avut mai multe chistituri acum depinde marimea chistului eu de ex.le-am eliminat odata cu cm(luam anticoncptionale ca sa imi vina cm si fiinca ovarele erau obligate sa munceasca eliminau si chisturile,dar erau chisturi mici)intreaba daca acum cu stimularea se poate elimina si chistul,poate iti dau ceva alternativ care sa nu afecteze stimularea - dar ti-am zis depinde de chist,oricum nu considera asta o problema,chisturile se elimina usor si dupa eliminarea lor ai mai multe sanse sa ramai - Succes in continuare!!!

Mergi la inceput