Stimulare ovariana cu ova-mit/ clostilbegyt 3
Raspunsuri - Pagina 15
bobitamica spune:
Buna fetelor..
Ma bucur ca ati aparut..
Ioanara...m-a amuzat mesajul tau...la mine nu e cazul,as vrea orice numai sa fie,dar nu pot sa mint ca mi-ar placea sa nasc vara si asta pentru ca nu as putea sa ma misc iarna infofolita cu atatea haine...asta e singurul motiv
fetelor si pe mine ma doare burta de nu stiu ce sa mai fac...dar rezist eroic..nu vreau sa iau medicamente...exact cum spuneai tu elaa..cand stangul cand dreptul si am senzatia ca parca astept sa curga ceva...e ciudat tare...
eu,v-am spus luna asta sunt in poaza de masuratori...dar nu pot sa mint ca am sperante...
elaa spune:
...tot timpul speram, cred ca si in luna in care nu am sa prestez deloc si tot am sa sper sa se intample o minune....e tare grea starea asta, si ce ma doare f tare e ca trece viata pe langa mine, si totul se rezuma la perioada ovulatie si perioada cm, uit sa ma bucur de lucrurile frumoase...abia astept sa vina perioada fertila...apoi abia astept sa nu vina cm si tot asa, simt ca o iau razna, simt ca sunt rea, ca incep sa urasc oamenii, simt ca nu ma mai intelege nimeni nici macar sotul....., aseara in timpul prestarii ma bufnit rasul, credeti-ma ca nu stiu de ce, poate din faptul ca stateam si asteptam sa se consume actul , simteam ca-mi mai trebuie o mana de seminte ca sa fie complet tabloul, nu stiu daca toate treceti prin ce trec eu, eu sper sa nu, ca-i rau tare, atat ptr. noi cat si ptr. cei din jurul nostru.
va pup si sa speram ca terminam luna asta cu starile astea
rocsy2007 spune:
quote:
Originally posted by elaa
...tot timpul speram, cred ca si in luna in care nu am sa prestez deloc si tot am sa sper sa se intample o minune....e tare grea starea asta, si ce ma doare f tare e ca trece viata pe langa mine, si totul se rezuma la perioada ovulatie si perioada cm, uit sa ma bucur de lucrurile frumoase...abia astept sa vina perioada fertila...apoi abia astept sa nu vina cm si tot asa, simt ca o iau razna, simt ca sunt rea, ca incep sa urasc oamenii, simt ca nu ma mai intelege nimeni nici macar sotul....., aseara in timpul prestarii ma bufnit rasul, credeti-ma ca nu stiu de ce, poate din faptul ca stateam si asteptam sa se consume actul , simteam ca-mi mai trebuie o mana de seminte ca sa fie complet tabloul, nu stiu daca toate treceti prin ce trec eu, eu sper sa nu, ca-i rau tare, atat ptr. noi cat si ptr. cei din jurul nostru.
va pup si sa speram ca terminam luna asta cu starile astea
ai dreptate si eu simt asa de foarte multe ori. si eu am devenit rea. dar ce putem face . trebuie sa mergem mai departe. si eu sper sa nu mai vina CM desi stiu ca stimularea nu m-a ajutat pana acum. eu nu am ramas niciodata. la inceput am luat anticonceptionale si apoi nu am reusit. ma gandesc ca ai mai multe sanse daca ai ramas macar o singura data.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
RalMar spune:
Am fost si eu la eco ieri si aveam un folicul de 3 cm, care s-a spart in seara asta, dupa durerile crunte pe care le-am avut. Maine merg iar, sa vedem ce se mai intampla. Oricum, dr. mi-a interzis sa mai fac stimulari cu spermograma asta, deci eu abandonez lupta. Nu stiu cand vom reusi sa ajungem la Bucuresti pentru inseminari sau FIV, dar natural nu mai am nici o speranta. Va tin pumnii in continuare, si o sa mai citesc sa vad ce mai faceti
iuca spune:
RalMar stiu ca e foarte dureros sa stii ca natural nu sunt sanse, dar nu iti pierde speranta. Daca spermograma nu e buna, stiu ca sunt solutii cu tratamente (chiar naturiste)care dau rezultate bune.
Noi natural chiar nu avem nici o sansa (sotul are azoospermie) si variantele noastre sunt IAD sau FIV, nici eu nu sunt din Bucuresti, si procedurile astea nu se fac in Galati, de unde suntem noi.
si iti doresc sanatate multa
aspiranta la
- din august 2005
vio
RalMar spune:
Multumesc de incurajari iuca, dar chiar nu stiu cand vom reusi sa ajungem in Bucuresti, sper prin martie, dar parca e mult timp pana atunci.La noi se schimbase spermograma, eu credeam ca ne apropiem de normal, dar se pare ca m-am inselat. Oricum sotul va continua tratamentul si mai vedem! 
inna30 spune:
Ral Mar- nu dispera, la mine este mai rau analiza lui sotulica si tot mai speram si incercam sa nu ne lasam invinsi....ce tratam ia sotul tau?noi luam (bine el) vit e, ac folic, zn, si livercyn..acum vedem dupa 3 luni ce rezultate avem..cred ca tot prin martie ca si tine.hai capul sus ca treb sa fie bine, tot din gl sunt si eu si te inteleg cum este cu drumul la buc.
elaa spune:
RalMar, eu sunt convinsa ca o sa aiba efect tratamentul pana la urma, numai ca nu se intampla la fel de repede pe cum ne dorim noi, daca-mi permiti sa-ti recomand sa consumati multe sucuri de fructe si legume, am citit ca fac mult bine la gigei,
e dureros sa stii ca nu se poate intampla, dar e si mai dureros sa iasa toate analizele bune si sa nu se intample ,si nimeni sa nu stie sa-ti raspunda de ce nu se intampla.
Se pare ca toate ne-am hotarat sa o luam din loc spre Bucuresti,si mai bag de seama ca suntem vreo 3 galatente, ar fi bine sa inchiriem un microbuz sa mergem in gasca:))
sa aveti o zi buna, si sa nu renuntam la speranta ca intr-o zi o sa fim si noi mamici
va pup
mcrissa spune:
Buna dimineata!
De saptamana viitoare cred ca intru si eu in gasca voastra.Azi sunt Z32 din 32 cu un test negativ azi dimineata.
elaa ma regasesc perfect in ceea ce ai scris tu.din pacate mai am si o problema mare cu gravidele, nu suport sa le vad,ma apuca plansul, ma uit ciudat la ele, pentru ca anul trecut in noiembrie am pierdut o sarcina la 4 luni.de atunci tot incerc sa raman insarcinata si degeaba.
Am vazut ca voi ati facut si spermograma sotului.mie dr-ul meu nu mi-a recomandat si mi-a dat stimulare fara monitorizare.nu stiu prea multe despre stimulare, dar sper ca voi afla mai multe de la voi.ma intreb daca anul trecut in august am ramas insarcinata din prima luna de incercari, se poate sa se fi modificat ceva la sot?sa-l trimit si pe el sa faca spermograma?

Cristina in asteptarea mormolocului
elaa spune:
mcrissa, te inteleg perfect cum e si cu gravidele, am pierdut si eu o sarcina la 4luni si jumatate, anul trecut in iulie, am asteptat pana in decembrie, din dec m-am apucat iar de treaba si tot nu se intampla, eu evit sa merg la familiile care au copii mici, evit sa vrb cu ele ptr. ca se discuta numai despre bebei, evit sa ma gandesc ca se apropie decembrie si bebelul meu ar trebui sa implineasca un an, evit sa ma gandesc ce frumos era cand misca...si multe alte trairi frumoase si nu inteleg de ce nu se intampla iar.
Intrebi daca spermograma se poate modifica, cu siguranta ca pot fi modificari, si nu ar strica sa faci una, si e curios cum de nu va dat sa faceti spermograma, ca la mine asta a fost primul lucru pe care ni l-a dat sa-l investigam.
si apropo de test, pana nu-i rosu, mai exista speranta
tin pumnii si ma rog sa fie eronat testul