Stimulare ovariana cu ova-mit/ clostilbegyt 3

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

rocsy tin pumnii stransi stransi, ai asteptat destul, gata, minunea trebuie sa se intample, trebuie sa primim acest cadou de sarbatori, cate zile mai ai pana la testare?
....la mine nu stiu ce semn o fi asta, dar ieri pana pe la 13 m-au durut rau ovarele si vagin si tot , apoi ma lasat, iar acum parca mai simt cand si cand o jena la ovarul drept...in rest , ma rog la DD sa ne dea o minune

va pup si sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Elaa si pe mine m-au durut rau ovarele azi noapte. A trebuit sa iau 2 pastile de no spa ca sa-mi treaca. Azi merg si eu la doctor sa vad daca am ovulat.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

waiting for my baby

Mergi la inceput

oana, doamne ajuta sa vii cu vesti bune, eu nu am luat nimic, am rezistat eroic:), astazi in schimb ma simt ok, o usoara jena si atat, durerea mea cea mare e ca nu ma mai chemat la monitorizare ca sa vada daca s-a spart sau nu:((, dar sper sa se fi spart

succes si te astept cu vesti bune....le ce ora mergi la medic?

Mergi la inceput

Elaa nici pe mine nu vroia sa ma cheme dar am insistat. Marti, in Z13 aveam 2 foliculi de 19 mm. Tot marti mi-a facut si pregnylul asa ca de aia vreau sa merg si azi. Sa foiu sigura. Mai dupa amiaza ma duc.

oana

waiting for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

FETELE IS DEZMFLATAAAAAAA DE NU MAI POT! luna asta am facut pt prima data stimulare SI PE DEGEABAAAA...cu 2 zile inainte de ovulatie sotu m-a anuntat ca nu vrea bebe in august, ca nu vrea sa fie leu .... mi-a picat fata...da nu am ce face....asa ca luna asta ciuciu bebe!singura data cand am facut fara protectie a fost in Z8....iar eu am ovulat prin Z10 seara- Z11 dimineata....SPUNETI SI VOI? SA NU-L BAT?
uhhhh...il iert, ca maine e ziua lui....da altfel....
VA POOP MULT, VA TIN PUMNII DIN TOT SUFLETUL SA REUSITI!

ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png

Mergi la inceput

ioana, sincer ma amuzat mesajul tau:), stiu ca nu-i de ras cand iti fac astfel de faze sotiorii, dar sa-ti spun de ce mi s-a parut amuzant...ptr. ca noi 9eu si sotul) am fi facut orice sa facem un leut:))....daca e sa-mi aleg o zodie ptr. copilul meu, aia e leu , e zodia sotului.
eu insa am alergie la alta luna, nu neaparat la zodie, e vrb de luna decembrie, si puiul meu trebuia sa se nasca in luna decembrie, nu imi placea treaba asta si DD mi la luat, vreau sa spun ca tot nu m-am lecuit...........asa ca-ti inteleg sotul

Mergi la inceput

uh...si io il inteleg...uneori...da' asta nu m-a scutit sa fac niste mutre
acuma bantui pe forum si va tin voua pumnii stransi si ma rog sa va trimita voua bebelinul mult visat....a meu se plimba prin "oceania" deocamdata....

ioana

Mergi la inceput

Noi am trecut de faza cu zodiile.Ce o fi numai sa fie.

oana

waiting for my baby

Mergi la inceput

oana, daca mai incercam mult si nu o sa ne iasa, o sa te treaca cu siguranta si nou de zodii....deocamdata ne mai permitem sa ne alintam

Mergi la inceput

uhhh....am ajuns la numararea zilelor pan la cm....si nu pot sa nu intreb: oare dac-oi fi ovulat mai devreme? pt ca io am terminat tratamentul de stimulare miercurea trecuta si tot de atunci o inceput intepaturile pe la ovare....

ioana

Mergi la inceput