Stimulare ovariana cu ova-mit/ clostilbegyt 3
Raspunsuri - Pagina 13
rocsy2007 spune:
uite hai sa iti spun. eu am simtit cand s-a spart. mi-a confirmat si dr cand l-am intrebat. stateam pe scaun si am simtit durerea in ovarul care avea folicul. o durere destul de mare dar care a durat cateva secunde. probabil si la tine se va intampla la fel. stai linistita ca se va sparge. la mine cand s-a facut chist nu mi-a mai venit ciclul vreo luna si ceva si am crezut ca sunt gravi. daca ciclul iti vine nromal e ok. poti sa iei si niste teste de ovulatie. faci o zi da una nu. dar poate ai ovulat deja. nu te dor ovarele de la stimulare? nu ai simtit nici o durerein ovarul cu folicul?
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
elaa spune:
mai ca niciodata chiar am simtit ovarul stang zilele trecute, si chiar si mediul ma intrebat daca simt ceva si dupa ce i-am explicat a spus ca e normal , il simt din cauza ca se dezvolta....de aseara nu pot spune ca am simtit cine stie ce durere, parca mai mult am simtit in dreapta, unde aveam un folicul de 19 mm ,...acum ce sa spun , sper ca se sparg pana la urma, daca s-au spart ei luna trecuta fara pregnyl, acum cu pregnyl ar trebui sa o faca sigur.
oare daca fac diseara un test de ovulatie?...ca citisem ca astea se fac undeva intre 10 si 14 ziua.
RalMar spune:
Cred ca acum se sparg si foliculii mei, ca simt ceva intepaturi pe partea stanga. Am
aseara si mai avem treaba si in seara asta si maine merg iar la eco sa vedem ce s-a mai intamplat. De obicei trebuia sa muncim o zi da si una nu, dar luna asta a zis in fiecare zi. Sa vedem, poate da rezultate tactica asta! Sunt curioasa sa vad ce mai zice de analizele sotului si ce mai facem de luna viitoare.
bobitamica spune:
Succes fetelor...
vad ca lucrurile se precipita..
va astept cu vesti bune ..sa imi creasca si mie moralul...
Chiar daca luna asta am luat pauza si nu am mai monitorizat...si ne-am lasat dusi de val ...eu am sperante...dar am o usoara durere de burta si tare -mi-e ca o sa se instaleze cat de curand CM....si atunci ma apuca crizele...
rocsy2007 spune:
quote:
Originally posted by elaa
mai ca niciodata chiar am simtit ovarul stang zilele trecute, si chiar si mediul ma intrebat daca simt ceva si dupa ce i-am explicat a spus ca e normal , il simt din cauza ca se dezvolta....de aseara nu pot spune ca am simtit cine stie ce durere, parca mai mult am simtit in dreapta, unde aveam un folicul de 19 mm ,...acum ce sa spun , sper ca se sparg pana la urma, daca s-au spart ei luna trecuta fara pregnyl, acum cu pregnyl ar trebui sa o faca sigur.
oare daca fac diseara un test de ovulatie?...ca citisem ca astea se fac undeva intre 10 si 14 ziua.
din cate stiu eu se pozitiveaza la 14 zile de la ovulatie
elaa spune:
salutare,
se pare ca mai toate ne testam in aceiasi perioada:)
va rog sa ma lamuriti si mie cu o chestie: care e treaba cu albusul, asta apare cand ovulezi?....inainte de ovulatie, sau dupa ovulatie?..ca m-am zapacit de tot,
si asta poate apare si fara sa se sparga foliculii?
imi cer scuze daca va zapacesc cu teme care s-au mai discutat
o seara buna
bobitamica spune:
hia]
Elaaa..din ce stiam eu apare inainte de ovulatie si devine din ce in ce mai apos pe parcusrul ovulatiei sa permita gigeilor sa avanseze...
Ma cofrunt si eu cu problem asta pentru ca luna aceasta a aparut de mai multe ori acest albus...sa fii fost ovulatie spontana???
elaa spune:
salutare,
ce-i cu linistea asta aici, unde ati disparut cu toatele?
Dragele mele ma confrunt cu o mica problema, ma dor ovarele de dimineata de mor , ma ia cand stangul cand dreptul si mai am niste intepaturi pe care nu stiu cum sa le descriu, parca simt tot vaginul, ma tine ca o ata....nu-mi amintesc sa mai fi intalnit cat de curand starile astea, sa fie de la ovulatie? dar asa puternice?
rocsy2007 spune:
fetelor mai am putin si trebuie sa fac testarea. stiu ca sansele sunt mici sa fiu gravi avand in vedere ca ma chinui de 5 ani si stimulare am mai facut si nu s-a intamplat dar continui sa sper asa cum ne place noua ....pana nu vedem rosu in fata ochilor nu credem. asta e... noi luna de luna asteptam sa se intample aceasta minune ...o minune pe care altele cu atata usurinta o arunca la gunoi...dar asta e trebuie sa mergem inainte si sa speram...sa credem ca totul va fi bine ca viata ne va oferi si noua aceasta comoara. va pup fetelor pe toate si va doresc cei mai frumosi si sanatosi copii.