Stimulare ovariana cu ova-mit/ clostilbegyt 3

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

quote:
Originally posted by elaa

rocsy stai linistita ca astea-s usoare, daca erau antibiotice atunci mai zic....
am fost la monitorizare si am vesti bunisoare, pe ovarul stang un folicul mare de 22,6 mm si unul de 18,5 , iar pe ovarul drept am cativa mici numai 1 e mai mare de 19 si un pic, ideea e ca aia de pe stangul ar trebui sa fie productivi:))..asa ca mi-a dat sa fac in seara asta un pregnyl de 5000 ui, pe care l-am si facut si mi-a spus sa prestez in seara asta si maine si din z 16 sa bag duphaston....
dar ca sa nu fie toate tocmai bune, in drum spre dr m-am luat de sot fara motiv recunosc, si uite ca acum e suparat pe mine, si cu singuranta mai si sufera din cauza mea:((

acum fug sa fac un pilafior ptr. maine si nu ar strica sa-mi fac si un ceai de tei

spor la prestat. poate faci gemeni daca ai doi foliculi asa mari.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

buna dimineata,
eh, fie si unul, nu tin neaparat la gemeni, dar daca da domnul...fie primiti:)
rocsy la tine la cate zile de la pregnyl s-au spart foliculii?

sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna fetelor,

Elaaa....ai grija cu sotul..ca si ei sunt saracii ca si noi chiar daca nu ne arata...si eu patesc la fel...sunt asa suparata cateodata si imi revars tot naduful pe el...cat sa mai suporte saracu'...de asta luna asta am luat o pauza de masuratori....
e bine cu foliculii tai...sunt grasuti..Doamne Ajuta!! sa fie bb.
Rocsy eu zic sa stai linistita ...nu erau antibiotice...astea sunt un pic mai usoare...si cum spunea si Elaaa dureaza intre 5-6 zile cu aproximatie pana se lipeste acolo bine...
Eu am niste dureri usoare de burtica...nu stiu de ce...dar nu ma mai ingrijorez....
Va doresc o zi usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gadaleane spune:

salutare fetelor,Si eu am folosit pentru stimulare Clostilbegyt dar nu prea a avut efect prea mare, aveam un ovul de 20mm in ziua a 16 a de Cm. Dr mi-a recomandat un alt medicament(fiole)MENOGON . daca careva dintre voi a folosit va rog sa-mi dati mai multe amanunte.

Mergi la inceput

gadaleane, dar nu ti-a spus sa faci pregnyl? ptr. spargerea foliculilor?....normal asa ar fi trebuit .Eu de menogon nu stiu nimic, e prima luna cand fac stimulare cu clostilbegyt si daca e sa nu fie luna asta, in decembrie am sa fac pauza, am sa iau doar antibiotic si antiinflamatorii pe timpul cm si in rest ma las in voia domnului.

Mergi la inceput

quote:

buna dimineata,
eh, fie si unul, nu tin neaparat la gemeni, dar daca da domnul...fie primiti:)
rocsy la tine la cate zile de la pregnyl s-au spart foliculii?

sa aveti o zi buna

pai eu am facut pregnyl sambata si miercuri sau joi s-a spart. miercuri am fost dimineata si nu era spart si cand am mers vineri explodase.

Mergi la inceput

rocsy dureros e ca nu ma mai chemat la monitorizare, mi-a spus succes si daca doame fereste nu raman sa ma apuc iar de reteta incepand cu z1, acum nu stiu ce sa fac.....sa iau cateva teste de ovulatie sa vad daca am ovulat sau sa las lucrurile asa?.....grea decizie

Mergi la inceput

quote:

rocsy dureros e ca nu ma mai chemat la monitorizare, mi-a spus succes si daca doame fereste nu raman sa ma apuc iar de reteta incepand cu z1, acum nu stiu ce sa fac.....sa iau cateva teste de ovulatie sa vad daca am ovulat sau sa las lucrurile asa?.....grea decizie

pai nu ti-a zis daca s-a spart sau nu? de cate ori te-a chemat? la ce medic esti? poti sa scrii pe privat.

Mergi la inceput

rocsy, am mers la monitorizari destule, in z4, z9 si z 14, ieri in z14 am fost si aveam cativa foliculi f frumosi, 1 era de 22 si ceva mm si mi-a dat sa fac aseara un pregnyl sa-i ajut sa se sparga si mi-a mai spus sa iau duphaston din z 16, parea f sigur pe el ca o sa se sparga, luna trecuta la fel, am mers in z 13 aveam folicul mare si nu ma mai chemat sa vada daca se sparge.
....merg la un medic aici in galati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gadaleane spune:

ellaa am facut si pregnil cum mi-a spus dr. La monitorizare am avut un folicul mare de 20mm dar si-a dat seama ca nu prea raspund la clostilglegyt si mi-a dat un stimulator mai puternic trebuie sa-l iau la CM urmator din ziua a 4-8
sper sa fie mai bine luna viitoare
Succes si numai bine fetelor1

Mergi la inceput