Stimulare ovariana cu ova-mit/ clostilbegyt 3

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

rocsy sa speram ca nu e nici o problema.Stiu dr. care prescriu o multime de pastile in timpul sarcinii, dar am auzit ca antiinflamatoarele si antibioticele sunt foarte periculoase in timpul sarcinii, in rest mai merge cate o pastiluta din cand in cand.

Mergi la inceput

Am venit si eu de la eco, si desi e abia Z10, se pare ca am deja 2 foliculi babani gata sa pocneasca, asa ca dr. a zis ca nu mai fac pregnyl, ca e prea tarziu. Ne-a recomandat sa in seara asta si maine seara, iar miercuri dimineata la eco si tre sa ma duc si cu teancul de spermograme, ca a zis ca daca nu reusim luna asta, schimbam tactica. Ce tactica sa schimbam nu stiu, ca pasul urmator ar fi inseminarile si inca nu si-a dotat cabinetul pentru asa ceva. Sunt curioasa sa vad ce zice miercuri, dar nu era prea incantata de rezultatele sotului, si s-au dus toate sperantele mele si luna asta. Dar tre sa mergem mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

rocsy, nu-ti fa probleme, ca din cate stiu eu dureaza vreo 6-7 zile de la ovulatie pana se face nidarea si atunci nu e bine sa se ia medicamente, de cand incepe sa se dezvolte embrionul....asa ca la tine nu-i nici o problema, nu se pun pastilele luate, numai ca pe viitor sa ai grija, eu is asa de speriata incat cand mi-a dat mediul sa iau antiinflamatorii si antibiotice in prima zi de cm am facut intai test de sarcina si am asteptat sa se instaleze uratii rosii si abia apoi m-am apucat de pastile si nici atunci cu toata inima.
RalMar...spor la prestat ptr. diseara si maine ...am sa-ti tin pumnii ,ai sa vezi ca nu o sa mai fie nevoie de nicio inseminare.

Mergi la inceput

elaa multumesc de incurajari, dar nu mai stiu ce sa cred. La prima spermigrama dr. ne-a zis ca singura noastra sansa ar fi FIV+ICSI, iar eu sper sa se intample minunea natural, cred ca e oprostie din partea mea. Astept cu nerabdare ziua de miercuri, sa vedem ce zice dr. sa facem in continuare!

Mergi la inceput

RalMar, niciiodata sa nu ne pierdem speranta, si eu m-am fript de a merge numai pe mana unui medic, e bine sa mai repeti spermograma si la alt laborator si sa mergi si la alt medic, si incearca sa dai sotului multe sucuri de fructe si legume dimineata ca ajuta f mult la gigei.
tin pumnii la fata si multi pupici

p.s imi pare rau ca nu am cum sa va trimit un film ,se numeste secretul si e f bine sa-l vedeti, eu recunosc ca l-am vazut de 2 ori pana acum, si-mi face f bine la psihic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

RalMAr..ai incredere..eu cred ca o sa fie bine.
Rocsy..ce medicamente ai luat? si eu am avut dureri groaznice ,dar nu am luat nimic ,iar cand au incetat am avut sangerare...
Daca ai luat doar no-spa nu e problema...stiu ca antiinflamatorul sau antibioticul este destul de periculos....
Dar eu ma intreb fetelor...nu sunt atatea femei care nu-si monitorizeaza ovulatia...si iau medicamente sau consuma alcool pana realizeaza ca sunt insarcinate??
Eu zic ca nu ar trebui sa ne mai facem atatea probleme...
Voi ce credeti??

Mergi la inceput

Probabil ca acum suntem mai exagerate, dar este din cauza ca noi muncim, suferim, ne stresam, etc atat de mult pentru a obtine ceea ce altii poate chiar nu doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Asa este RalMar....ai dreptate...ma gandesc la o amica de-a mea care 4 luni a luat pilule anticonceptionale si era deja insarcinata... cand a aflat era prea tarziu sa se mai faca ceva..nu si-a dat seama ca e insarcinata..avea cm peste sarcina,i s-a facut o data rau si a mers la un medic internist care a intrebat-o daca i-a miscat copilul...iti dai seama ce traumatizata a fost...
dar spre norocul ei si al copilului s-a nascut sanatos si inregula fara malformatii...
si noi ne chinuim si ne tocam nervii sa avem si noi un bebelus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

am luat nurofen, triferment si un supozitor ketonal asta in decursul a 3 zile. nu am mai suportat durerile ca nu luam. aaaaa si no spa am luat.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

rocsy stai linistita ca astea-s usoare, daca erau antibiotice atunci mai zic....
am fost la monitorizare si am vesti bunisoare, pe ovarul stang un folicul mare de 22,6 mm si unul de 18,5 , iar pe ovarul drept am cativa mici numai 1 e mai mare de 19 si un pic, ideea e ca aia de pe stangul ar trebui sa fie productivi:))..asa ca mi-a dat sa fac in seara asta un pregnyl de 5000 ui, pe care l-am si facut si mi-a spus sa prestez in seara asta si maine si din z 16 sa bag duphaston....
dar ca sa nu fie toate tocmai bune, in drum spre dr m-am luat de sot fara motiv recunosc, si uite ca acum e suparat pe mine, si cu singuranta mai si sufera din cauza mea:((

acum fug sa fac un pilafior ptr. maine si nu ar strica sa-mi fac si un ceai de tei

Mergi la inceput