Stimulare ovariana cu ova-mit/ clostilbegyt 3
Raspunsuri - Pagina 11
RalMar spune:
rocsy sa speram ca nu e nici o problema.Stiu dr. care prescriu o multime de pastile in timpul sarcinii, dar am auzit ca antiinflamatoarele si antibioticele sunt foarte periculoase in timpul sarcinii, in rest mai merge cate o pastiluta din cand in cand.
RalMar spune:
Am venit si eu de la eco, si desi e abia Z10, se pare ca am deja 2 foliculi babani gata sa pocneasca, asa ca dr. a zis ca nu mai fac pregnyl, ca e prea tarziu. Ne-a recomandat sa
in seara asta si maine seara, iar miercuri dimineata la eco si tre sa ma duc si cu teancul de spermograme, ca a zis ca daca nu reusim luna asta, schimbam tactica. Ce tactica sa schimbam nu stiu, ca pasul urmator ar fi inseminarile si inca nu si-a dotat cabinetul pentru asa ceva. Sunt curioasa sa vad ce zice miercuri, dar nu era prea incantata de rezultatele sotului, si s-au dus toate sperantele mele si luna asta. Dar tre sa mergem mai departe!
elaa spune:
rocsy, nu-ti fa probleme, ca din cate stiu eu dureaza vreo 6-7 zile de la ovulatie pana se face nidarea si atunci nu e bine sa se ia medicamente, de cand incepe sa se dezvolte embrionul....asa ca la tine nu-i nici o problema, nu se pun pastilele luate, numai ca pe viitor sa ai grija, eu is asa de speriata incat cand mi-a dat mediul sa iau antiinflamatorii si antibiotice in prima zi de cm am facut intai test de sarcina si am asteptat sa se instaleze uratii rosii si abia apoi m-am apucat de pastile si nici atunci cu toata inima.
RalMar...spor la prestat ptr. diseara si maine ...am sa-ti tin pumnii ,ai sa vezi ca nu o sa mai fie nevoie de nicio inseminare.
RalMar spune:
elaa multumesc de incurajari, dar nu mai stiu ce sa cred. La prima spermigrama dr. ne-a zis ca singura noastra sansa ar fi FIV+ICSI, iar eu sper sa se intample minunea natural, cred ca e oprostie din partea mea. Astept cu nerabdare ziua de miercuri, sa vedem ce zice dr. sa facem in continuare!
elaa spune:
RalMar, niciiodata sa nu ne pierdem speranta, si eu m-am fript de a merge numai pe mana unui medic, e bine sa mai repeti spermograma si la alt laborator si sa mergi si la alt medic, si incearca sa dai sotului multe sucuri de fructe si legume dimineata ca ajuta f mult la gigei.
tin pumnii la fata si multi pupici
p.s imi pare rau ca nu am cum sa va trimit un film ,se numeste secretul si e f bine sa-l vedeti, eu recunosc ca l-am vazut de 2 ori pana acum, si-mi face f bine la psihic.
bobitamica spune:
RalMAr..ai incredere..eu cred ca o sa fie bine.
Rocsy..ce medicamente ai luat? si eu am avut dureri groaznice ,dar nu am luat nimic ,iar cand au incetat am avut sangerare...
Daca ai luat doar no-spa nu e problema...stiu ca antiinflamatorul sau antibioticul este destul de periculos....
Dar eu ma intreb fetelor...nu sunt atatea femei care nu-si monitorizeaza ovulatia...si iau medicamente sau consuma alcool pana realizeaza ca sunt insarcinate??
Eu zic ca nu ar trebui sa ne mai facem atatea probleme...
Voi ce credeti??
RalMar spune:
Probabil ca acum suntem mai exagerate, dar este din cauza ca noi muncim, suferim, ne stresam, etc atat de mult pentru a obtine ceea ce altii poate chiar nu doresc!
bobitamica spune:
Asa este RalMar....ai dreptate...ma gandesc la o amica de-a mea care 4 luni a luat pilule anticonceptionale si era deja insarcinata... cand a aflat era prea tarziu sa se mai faca ceva..nu si-a dat seama ca e insarcinata..avea cm peste sarcina,i s-a facut o data rau si a mers la un medic internist care a intrebat-o daca i-a miscat copilul...iti dai seama ce traumatizata a fost...
dar spre norocul ei si al copilului s-a nascut sanatos si inregula fara malformatii...
si noi ne chinuim si ne tocam nervii sa avem si noi un bebelus...
rocsy2007 spune:
am luat nurofen, triferment si un supozitor ketonal
asta in decursul a 3 zile. nu am mai suportat durerile ca nu luam. aaaaa si no spa am luat.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
elaa spune:
rocsy stai linistita ca astea-s usoare, daca erau antibiotice atunci mai zic....
am fost la monitorizare si am vesti bunisoare, pe ovarul stang un folicul mare de 22,6 mm si unul de 18,5 , iar pe ovarul drept am cativa mici numai 1 e mai mare de 19 si un pic, ideea e ca aia de pe stangul ar trebui sa fie productivi:))..asa ca mi-a dat sa fac in seara asta un pregnyl de 5000 ui, pe care l-am si facut si mi-a spus sa prestez in seara asta si maine si din z 16 sa bag duphaston....
dar ca sa nu fie toate tocmai bune, in drum spre dr m-am luat de sot fara motiv recunosc, si uite ca acum e suparat pe mine, si cu singuranta mai si sufera din cauza mea:((
acum fug sa fac un pilafior ptr. maine si nu ar strica sa-mi fac si un ceai de tei