Stimulare ovariana cu ova-mit/ clostilbegyt 3

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

neatza fetili!
mai , eu aseara cand am fost la baie am observat pe chilor o pata de vreo 3 cm de ceva visiniu inchis....de la stimulare oare sa fie?....pe voi va mai dor ovarele? ( ma cam simt balonata la ovarul drept) oare sa fie posibila inca o ovulatie, spontana?
iuca, ralu, elaa, rocsy, mcrissa va tin pumnii!

ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

ioana eu zic ca nu-i de la stimulare, ci ca e de la nidare, si senzatia de balonare cica tot de la aia se trage...asa ca tinem pumnii in continuare.
Si eu ma simt f balonata de aseara, dar e prea devree ca sa fie de la bebe, asa ca mintea mea a luat-o razna.

pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Ioana de la stimulare nu e sigur. Asa ca........

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

waiting for my baby

Mergi la inceput

elaa nidare??? iuhuhuuuuu ce as mai vrea io sa se nideze ceva la mine in burta! deocamdata mi se nideaza numa la creier o speranta....ultima oara fara protectie a fost in Z8....iar eu am ovulat vreo 3 zile mai apoi....te poop pt spiritul de incurajare pe care mi l-ai insuflat!

ioana

Mergi la inceput

oana
ma gandesc ca poate oi mai ovula o data de-s asa balonata! ieri nu puteam sa stau pe scaun cu pantalonii incheiati de baloneala....am tot batut drumu' la baie de n-spe mii de ori ca poate scot gazareala....

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Ioana eu in urma stimularii m-am ales cu 2 foliculi. Unul s-a spart miercuri spre joi. Ieri cand am fost sa fac eco, al doilea folicul avea 20 de mm si toate sansele sa se sparga si el. Poate si la tine e la fel. Cine stie? Curaj!

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

waiting for my baby

Mergi la inceput

ioana,hai sa-ti zic ceva..la inceputul lui 2005 ne-am decis la proiectul bebe si ne-am apucat de treaba...si treaba si nimic, in luna martie 2006 sotul trebuia sa plece din tara 12 zile, calculam noi, pica exact in perioada fertila.....am fost f dezamagiti ca ratam o luna de incercari, dar inainte de plecarea lui ne-am iubit si noi (era z9 ),tot ce stiu e ca aveam un cm de 29-30....el a plecat, eu am ramas dezamagita acasa si surpriza....am ramas insarcinata, cocluzia e ...ca totul e posibil, eu am facut-o o singura data intr-o luna, nu-mi mai amintesc exact dar cu siguranta am fugit si la baie sa ma spal dupa aia........iar acum,(ca si atunci) sunt in stare sa o fac si pe lustra si tot nu se intampla....
ptr. balonare noi folosim carbuni medicinali, au f bun efect, numai ca eu am evitat sa iau...tot sper la minuni:)
si sa-ti mai spun ceva......pana la urma imi place sa sper, e o perioada frumoasa din luna in care vizez, imi imaginez ca-s gravi, mi se pare ca am senzatii de gravida........cu toate ca-i mare dezamagirea cand vin uratii, dar ma gandesc ca dezamagita sunt oricum...asa ca ma simt si eu bine o scurta perioada:)..is paranoia, nu?
pupici

Mergi la inceput

paranoia? auliu ce-mi place sa visez si io in cele 14 zile dupe ovulatie si sa imi imaginez cum se baga samburelu la culcus ba ma uit si-n oglinda si zic " ce memeca mumoasa sunt" ASTA PARANOIA!

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna fetelor,
Elaa ..ma regasesc perfect in ce ai spus tu...ieri a venit un coleg in birou si ne-a anuntat ca sotia e insarcinata din nou...in momentul doi am isit pe usa si am fugit in graba la baie...nu am putut sa il felicit. Mi-e groaza ca am ajus sa am stfel de sentimente. In birou la mine suntem 6 persoane...una dintre colege insarcinata si sotia unuia dintre colegi la fel...ceilalti 2 cu copii mici....imi vine sa mor,nu mai pot...vb.doar despre copii,cum sa le faca baita...ce hainute sa mai cumpere...merg acum la baby expo...iar pe mine ma intreaba toti..." tu n-ai de gand sa faci copii??? ca ai si tu o varsta(32 ani)"...imi vine sa plang cand ii aud...nu mai suport..eu mai mult ca toti poate imi doresc un copil,dar pana acum nu l-am putut avea...sper in continuare poate intr-o buna zi...
RalMar...nu gandi asa...te cred ca esti deprimata si te inteleg...dar trebuie sa fim tari....
Mcrisa...si eu ca si tine am facutacum doua luni stimulare fara monitorizare dupa care am avut o sangerare de 5 zile chiar dupa ovulatie- apoi am luat utrogestan recomandat de medic chiar din a doua zi de sangerare ( 8 pastilute)...si acum nu mai stiu nimic, nu stiu daca am avut ovulatie,daca o sa am,cand o sa imi vina CM...dar crede-ma ca parca nici nu vreau sa stiu. Am doar speranta...vb Elei pana vad rosu...cand ma apuca iar depresia...
Si eu sunt intr-o stare destul de proasta..tocmai de accea am hotarat sa mergem la munte in weekend sa ma mai relaxez.Am impresia ca sotul meu nu ma intelege,eu acum sunt tot timpul dornica...si incerc sa facem o zi da una nu..poate cine stie....dar se intampla sa nu aiba chef...si atunci ma apuca nervii....Nu vreau sa ii arat ca sunt suparata,dar cred ca se vede din comportamentul si atitudinea mea. Fetelor nu mai stiu ce sa fac!!!

Mergi la inceput

bobitamica, fa bine si mergi la munte, sa va bucurati unul de altul, incearca sa te detajezi (daca poti) si legat de sotii nostri...ne simt, fara sa ne dam seama tipam la ei, ii repezim, nu mai suntem pline de viata, eu discut mult cu sotul meu si mereu imi explica ca daca ma vede suparata crede ca-s nefericita si se acuza pe el ca nu-i in stare sa ma faca fericita si tot asa e lantul slabiciunilor, astia sunt ei, vor sa ne vada vesele si pline de viata, sau daca ne gandim bine...si noua ne place la fel, sa vina acasa veseli si nu morcoviti si abatuti......, imi mai explica al meu sot sa nu-i mai spun hai in dormitor ca-i perioada buna, ca se inhiba si nu mai are nici un efect, cica sa-l iau altfel, sa-mi pun o lenjerie sexi, sa-l atrag altfel in dormitor...si daca ma gandesc bine, are el dreptate.
Asa ca si noi ne-am hotarat sa plecam sapt intr-un mic concediu sa treaca timpul mai repede si mai placut pana la testare.
...si mai cred ca si vremea asta ne baga mai tare in butoi

Mergi la inceput