Durerea unei pierderi de sarcina (48)
Raspunsuri - Pagina 18
mcrissa spune:
am facut azi de dimineata un test si e negativ
.inca nu am niciun semn ca mi-ar veni uratzii
am asa o stare de neimplinire, ma simt goala, nu-mi mai arde de nimic, parca nu-mi mai place nimic si nu-mi gasesc locul.
Cristina in asteptarea mormolocului
musettepink spune:
L5845
,sunt f ocupata si stresata in acelasi timp cu serviciul,abia astept sa ma linistesc.Iti tin pumnii stransi sa iasa analizele beton si sa vina bebele cat mai repede!!!!!!!!!!!!!!!
Mcrissa imi pare rau de testul negativ,poate e prea devreme,nu stiu ce sa zic.....eu tin pumnii sa fie bebe!
Irda daca tragi la muraturi eu zic ca vei avea un baietel,asa am observat eu ca cine trage la muraturi face baietel,acum nu stiu daca e adevarat sau nu dar prietenele mele care au tras la muraturi au avut baieti....
Ninia sunt stresata.....si tu stii de ce,mi-as dori sa se implineasca ce am vorbit noi ieri!

Garvidutelor va urez sarcina usoara in continuare si fara simptome nasoale!!!!!!
Ieri am fost la dr,prima monitorizare,inca nu se vede nimic e prea devreme asa ca deocamdata stau bine.Si am vazut ieri la dr o gravida frumoasa foc.....avea o burtica rotunda asa si tuguiata era atat de frumoasa.....tare as vrea sa va vad pe toate asa!!!!!
Va pup!
Visez la ziua cand voi fii 
musettepink spune:
L5845
,sunt f ocupata si stresata in acelasi timp cu serviciul,abia astept sa ma linistesc.Iti tin pumnii stransi sa iasa analizele beton si sa vina bebele cat mai repede!!!!!!!!!!!!!!!
Mcrissa imi pare rau de testul negativ,poate e prea devreme,nu stiu ce sa zic.....eu tin pumnii sa fie bebe!
Irda daca tragi la muraturi eu zic ca vei avea un baietel,asa am observat eu ca cine trage la muraturi face baietel,acum nu stiu daca e adevarat sau nu dar prietenele mele care au tras la muraturi au avut baieti....
Ninia sunt stresata.....si tu stii de ce,mi-as dori sa se implineasca ce am vorbit noi ieri!

Garvidutelor va urez sarcina usoara in continuare si fara simptome nasoale!!!!!!
Ieri am fost la dr,prima monitorizare,inca nu se vede nimic e prea devreme asa ca deocamdata stau bine.Si am vazut ieri la dr o gravida frumoasa foc.....avea o burtica rotunda asa si tuguiata era atat de frumoasa.....tare as vrea sa va vad pe toate asa!!!!!
Va pup!
Ninia81 spune:
Buna fetelor!
Mcrissa, nu fi suparata! Poate a fost prea devreme ca sa iasa testul pozitiv. Nu dispera poate totusi e un bebe acolo, care ink nu vrea sa fie descoperit.
Musette
, nu mai fi stresata ca o sa fii si tu in curand o graviduta cu burtik tuguiata
sunt sigura de asta.
Monysorescu, bine ai revenit!
Flavia, cu siguranta o sa papi tort si tu si ingerasii tai!Va opresc special 3 portii babane
.
Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png
alinushca spune:
IN primul si in primul rand 
Lau-Meli, Michelle, L58

miha74, sa inteleg ca ai mai mult timp si ragaz zilele astea daca ajungi si pe la doctor?
sper sa vii cu vesti foarte bune!
mcrissa si IreneCAM, NUUUU !!! NU fiti triste de sarbatori! Va rog eu! E perioada favorita din an pentru mine! E ziua mea de nastere! Nu fiti triste! Profitati de ocazie si de caldura si de cadouri ca sa va inveseliti si sa vine un bebe cu veselie! 
sicuta13, succes la prestat in casa noua! dar vezi ca-i post!
Ninia, in primul rand NU baga in seama asemenea vise si atunci ele dispar. Daca le iei in seama si le lasi sa te streseze s-ar putea sa mai apara. Eu asa cred. Si apoi, eu sunt asa de detasata cum nu iti pot explica. Daca mai imi da prin gand o data pe zi ideea de bebe ![]()
PLanuiesc sa ma relaxez tare de tot de sarbatori cu sperantza ca anul viitor o sa raman si o sa fie bine. Pana atunci, nici vorba de stresuri din astea cu ovulatia, cu testele, cu sarcinile, etc. ![]()
danangie spune:
MICHELLE am citit si eu poezia, foarte emotionanta.
NINIA suntem bine , multumesc. Foarte urat cosmarul tau.......si eu am vise tare ciudate dar m-am decis sa nu ma mai intereseze ca inseamna............citesc un site de biserica si acolo spune ca visele nu are treaba cu realitatea....deci.......ma incurajez cu acest lucru. Sper sa ne dai vestea frumoasa cat de curand!
MCRISSA tin pumnii sa fie cu ochisori! D-ne ajuta!Poate e prea devreme. De cat era ciclul tau? In a cata zi esti?
SICUTA ce frumos!! Si eu vreau sa ma mut in casa noua!!! Sa va fie de bine si sa va bucurati de ea!!
MONYSORESCU felicitari si din parte mea. cu intarziere! Sa fiti sanatosi si sa fie totul bine!!
MUSETEPINK sa dea Domnul sa te vezi cat mai repede posibil
. Faci monitorizare pentru ovulatie?
ALINUSHCA 
toate fetele!
mult asteptat
miha74 spune:
Neatza ( la pranz)) fetelor!
Am reusit sa ajung aseara la medic...adica pe la ora 21.00, ca era de garda, asa ca mi-am permis
. Cred ca l-am doborat cu optimismul meu: ca am analizele bune, ca B-HGC-ul e zero...si ca ma simt pregatita sa intru in cursa....si mi-am dat unda verde: de luna viitoare pot presta cu folos
.
Daca in doua luni nu ma duc la el cu vesti bune (ajutat de utrogestanul pe care am inceput sa il iau de luna asta) sa ma duc si eu pentru monitorizari.
Monysorescu - asteptam vesti dupa ce mergi la medic.
Mcrissa - hai ca asa de bine iti facuse terapia prin dans de la munte
. Ii speriem noi pe urati, tu stai calma si repeta testul peste vreo doua zile.
Irda - feicitari pentru noul design din dormitor! Fa-i poza la opera de arta...si aratai-o peste cativa ani.
alinushca - cum esti? ai mai facut ceva analize?
Cat despre timp...aglomerat, dar mi-am fixat proiectul bb PRIORITATE, asa ca actionez in consecinta, intrucat timpul trece altfel pentru noi cele mai "in etate"
.
Musettepink - nu te-ai apropiat si tu de gravida frumoasa??? ca poate se ia 
ninia - hai gandeste-te la lucrurile frumoase din viata ta, ca sunt convinsa ca sunt multe 
Carmina - pe unde esti? cu ce te mai lauzi? cum stai cu B-HCG-ul?
Lau-meli - ce analize mai faci? soacra te mai supara???
dana[/b][/red] - ma bucur ca sunteti bine! Mai iei progesteron?
Va pup si curaj...ca azi e vineri!
Miha
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
alinushca - dupa ce am postat am recitit si am vazut ca de fapt ...incerci sa te relaxezi...si sa nu te mai gandesti pentru moment la proiectul bb. Dar la anul intri in cursa, nu?
Miha
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
musettepink spune:
Danangie ce bine ca ai mai scris!!!!!!!!!!!!Ce face bebelul din burtik?Da fac monitorizari sa vedem cum stau cu endometrul dupa chiuretaj...Sper si eu sa ma vad gravidoasa cat mai repede.
Ai grija de tine!!!!!!!!!!!
Miha spor la prestat sa fie cu noroc!Nu m-am apropiat de graviduta dar poate s-a luat din aer....![]()