Durerea unei pierderi de sarcina (48)
Raspunsuri - Pagina 17
mcrissa spune:
Michelle versurile pe care le-ai postat aici sunt pline de adevar.m-au miscat foarte tare, le-am citit printre lacrimi.Ma bucur mult ca ai devenit mai activa pe forum, ca eu de cate ori intru cautam mesajele tale.Multi 
miha74 te asteptam cu vesti bune de la dr
cristy74 multa bafta in gasirea casei.incearca sa nu te obosesti foarte tare ca cuiva din burtica nu-i va place foarte tare o mamica obosita.
Mirelus
nu mai baga visele in seama.e doar subconstientul nostru care actioneaza.sa ne spui ce faci la doctor, dar oricum cred ca vei mai intra pe forum pana atunci.
IreneCAM

nu mai fi suparici.Sarbatorile vor fi grele si pentru mine ca anul trecut l-am pierdut pe bebe de Sfantul Andrei.Si cu cat se apropie ziua asta cu atat sunt mai trista.
anymony ti-am citit povestea nasterii.felicitari pentru micuta!e superba!sa va traiasca si sper sa va aiba pe amandoi alaturi mereu!
Lau-Meli o sa am eu grija sa alung comunistii aia
intra-adevar am venit cu bateriile incarcate, iar acum vad ca uratzii ma inatarzie si incep sa-mi fac sperante ca poate poate e ceva mic acolo cu ochisori.
pepsi m-am topit cand am vazut pozele cu baietii.am stat si le-am adulmecat bine pe fiecare in parte.sunt superbi baietii.mi se pare ca David seamana foarte mult cu tati, iar Dominic are exact zambetul tau.
cristina26, irlandeza, irinabobe, alinushca, Laura Ioana si toate fetele de aici 

Cristina in asteptarea mormolocului
mcrissa spune:
vroiam sa va scriu de ceva simptome care nu-mi dau pace, dar se pare ca ma cam lasa capul
in seara asta am adormit la TV si m-am trezit cu o greata si niste dureri de sani de stau numai cu mana pe ei.
o sa mai astept cateva zile si fac un test.
Cristina in asteptarea mormolocului
dan_ny spune:
michelle

flavia 
mcrissa tin pumnii 
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
Ninia81 spune:
Buna seara fetelor!
Michelle, este emotionanta poezia pe care ai postat-o!
Musette
ce faci?
Miha74, mi-a placut faza cu venitul de hac! Ai grija ce iti mai zice medicul ala pesimist!
L58, ink nu am inceput pregatirile de nunta. Mai e mult pana atunci!Astept intai pe Consi sa imi spuna ce si cum.....D-abia astept sa ne dai vesti bune de la analize!
Consi ce faci? 
Cristy74, spor la gasit casuta! Sa dea Doamne Doamne sa faci sarbatorile in noua casa!
Mcrissa, bafta la test! Hai ca ne pregatim de galerie!
Flavia
pt tine si ingerasii tai!
Irda, ai grija cu muraturile!
Dana,
ce faceti voi doi? Sunteti mai bine?
Carminabulina, tu ce mai faci? Da-ne vesti!
Alinushca
, poate e mai bine sa incerci sa te detasezi putin, si sa reiei cursa cand te simti pregatita!
pt. toate fetele pe care nu le-am mentionat!
Fetelor, eu azi-noapte am visat foarte urat! Am visat ca nascusem un copil mort, care nu era dezvoltat...a fost un cosmar groaznic! Nu stiu ce ar insemna asta...voi stiti?
Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png
anymony spune:
Crissa, eu zic ca e cu II. SA DEA DOMNUL!!
Irda, cred ca al tau puiut o sa fie baiat...he he nazdravan!
Ninia, visele sunt refularea sentimentelor-de cele mai multe ori! La cit ati suferit dupa ingerasii vostri e normal sa se intimple asa. Si eu cind eram gravi numai nazbitii visam, urlam prin somn, visam la fel-ca nu puteam naste, ca mi se pierdea copilu, ca...OFFF! Mi se parea cumplit!
Ia lasati voi butoiul asta cu tristete deoparte-stiu ca e greu, dar incercati sa va umpleti sufletele de caldura Sarbatorilor, si poate , cine stie, se va petrece o minune in viata voastra! Stiu ca e GREU, DAR NU IMPOSIBIL!!!
Pupici!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
sicuta13 spune:
Am aparut si eu dupa o lunga absenta motivata, in sfarsit ne-am mutat la casuta noastra, au plecat mesterii maine primesc si mobila de dormitor si incet vreau sa ne reapucam de treaba
Sper ca noua casuta sa ne indeplineasca dorinta cea mare
Intradevar trista poezia scrisa de Michelle dar surprinde perfect ce simte o femeie care trece printr-o astfel de situatie
Va pup si va doresc numai bine
Cris
Ninia81 spune:
Anymony
, ai dreptate! Probabil ca subconstientul lucreaza, si uneori imi aduce aminte, desi crede-ma ca incerc cu toata forta mea sa uit! Doar cand intru pe aici, si vad ca unele dintre noi au reusit sa ramana gravi, ma linistesc si ma gandesc ca voi fi si eu in curand mamica!
Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png
Pepsi spune:
michelle, m-a impresionat f mult poezia!am plins de numa!

lau, pai deja am comis-o m-am tuns!scurt!la tine tin pumnii sa vina uritii!
irene, astept pozele, in alea ce-mi amintesc eu cele cu tajmahalul erai inchisa la par si scurt
mirelush, eu tin pumnii la medic, sa ai numa vesti bune, poate ai deja ceva in burtik!cu visul, e subconstientul care lucreaza doar, stai linistita si concentreaza-te pe proiectul bebe!
cristy, ma bucur sa aud despre tine ca esti bine, bafta la cautat casuta, sa gasesti ceva bun care sa va placa!
miha, bafta la medic
irda, ma bucur ca esti bine!!!greturile sint semn bun, asa ca e bine, iar cu memoria la fel am fost si eu, la dominic uitam si mai mult, la david mai putin....dar tot uitam, si nu sint singura, e da la hormoni!burta e normal sa creasca mai repede ca la primul!si la mine a fost la fel. ai grija de tine in continuare!
mcrissa, pe cind un test ca semnele sint bune!?multumim la aprecierile ptr poze, lumea zice ca dominic seamana pe sot si david pe mine, acu daca te-ar auzi sotul....te-ar si pupa!
dany, draga mea, ce mai faci?cum mai esti?mai ai palpitatii?
oana, ce mai faci si tu?
ninia, si la tine lucra subconstientul aia e, nimic altceva cu visul! abia astept sa te vad mireasa!(ca sa maninc tort nu de alta!)
sicuta, bine ai revenit,felicitari ptr casuta, si va doresc cit mai curind un bebe in noua casuta
anymony,ai facut o alegere buna, ai un copil minunat!
va pup tare fetelor
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
monysorescu spune:
Neatza fetelor!
M-am intors in tara insa urmeaza vreo 3 saptamani de cosmar. O sa avem foarte mult de lucru pentru terminarea unui proiect. Faza mai nasoala e ca incep sa ma apuce greturile insa sper sa trec cu bine peste perioada asta. Abia astept sa ma duc marti la doctor sa vad pe
. Nu stiu cat de mult o sa pot intra in perioada asta pana la sfarsitul lunii insa sunt alaturi de voi. O sa incerc macar sa citesc si poate sa mai scriu macar asa din cand in cand.
Vreau sa va multumesc pentru felicitari si pentru cuvintele frumoase. 
Michelle trista poezia si emotionanta. 
Mccrisa tin pumnii sa fie cu ochisori.
Sicuta13 felicitari ptr noua casa si bafta la facut

Va urez sa aveti o zi cat mai buna si va pup pe toate fetele de pe aici 
bb strumf