Durerea unei pierderi de sarcina (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Michelle atat de tare m-au emotionat versurile astea...offf

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Bluueyes-draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Versurile le-am gasit pe un site,dar se potrivesc cu ceea ce simtim noi cele care ne-am pierdut coopilasii scumpi,de aceea le-am rescris aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Michelle , tare trista poezioara, dar atat de profunda si adevarata, din pacate pentru multe fete de aici, prea multe................. si ai grija de tine.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Michelle, si p emine m-ai facut sa pling. Eu nu am trecut prin ce ati trecut voi, dar in fiecare dimineata ma gindesc ce ar fi fost viata mea fara acest copil pe care l-am dorit trecind peste toate prejudecatile!
Pling de ficeare data cind una dintre voi rateaza sansa de a fi MAMA!
Sunt alaturi de voi si va dorec la toate...sa va ajute Dumnezeu sa aveti un copil sanatos care a va lumineaze viata si sufletul!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Michelle, am citit, cam la asta ma gandesc si eu mai mereu......
Pepsi, iar m-ai topit, o sa pun niste poze mai recente, ca sa ma mai vezi
LauMeli

Eu nu vreau sa ma gandesc la sarbatori, nu stiu cum o sa trec de ele, e prea trist...ma doare bucuria celor din jur si nu pot sa ma bucur. Totul imi aminteste de copilas...daca s-ar putea sa nu fie sarbatori anul asta...

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irene imi pare rau ca esti asa de trista...si eu stiu cum este sa simti ca nu te poti bucura de sarbatori,e tare greu,dupa ce ma pierdut prima sarcina,la cateva saptamani venea Pastele si mi-a fost tare greu!Nici nu vreau sa imi amintesc!
Eu sper sa-ti regasesti linistea sufleteasca,si aceasta sarbatoare sfanta,Craciunul,sa iti aduca in suflet lumina si bucurie!

Lau-Meli bine ai revenit!Ne-ai lipsit!
Multa bafta in tot ceea ce faci pentru implinirea marelui vis!

Flavia multumim ca ne incurajezi,sper sa fim toate binecuvantate cu un copilas cat mai curand.Asa este,ne schimba foarte mult ceea ce ni s-a intamplat.
Saptamana viitoare am sa mi fac programare la medic.Va tin la curent!
Multi pentru baieteii tai!

Anymony multumim pentru gandurile bune!
Sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea!

Fetelor,eu de la un timp tot visez un copilas pe care nu-l pot tine in brate.Imi este dat in brate dar imi este foarte frica sa-l iau,simt ca imi scapa,pare foarte greu,la propriu!Ma cam sperie aceste vise pentru ca nu par a fi de bine. Cred ca vor sa imi transmita ceva...off...cred ca o iau razna...

Multi tuturor!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Buna dragelor,

Sa stiti ca nu v-am parasit, trec doar printr-o perioada mai aglomerata, adica sunt nevoita ca dupa sarbatori sa ma mut si sunt in cautare de case. Si cum am un pic de timp caut oferte de case, de credite, etc. Asta este motivul pentru care nu am mai scris, dar mai citesc din cand in cand. Sper sa se termine cat mai repede si sa revin printre voi.
In rest noi suntem bine, am facut pana la urma toate analizele. Deocamdata nu sunt gata decat analizele uzuale si mi-a iesit o usoara anemie, le astept pe celelalte, de care mi-e tare frica.
Cam astea sunt vestile despre mine, sper sa ma linistesc cat de curand si sa pot scrie mai mult.

Va pup pe toate, si sper sa aveti parte numai de bucurii.

Cristina 13+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Michelle - - miscatoare poezioara. Iti multumim!

Fetelor am intrat doar sa va pup si sa va zic ca asta seara ma duc la unul din dr...ala mai pesimist ( ca am unul si optimist) si va spun mai tarziu ce si cum!
Oricum luna asta, am stat cumintica...iar sotul imi mai zice mai in gluma mai in serios...ca el nu e de acord sa mai raman gravida...ca nu vrea sa ma mai vada suferind...bla, bla, dar am eu ac de cojocul lui.

Va pup pe toate si ma bucur ca ati scris in numar mai mare!
Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare dragele mele!
Am avut net-ul oprit si d'aia n-am mai dat nici un semn de viatza!

Flavia .....felicitari pentru "mama" si derivatele! Cred ca-ti vine sa-l rontzai de drag!

Monysorescu....felicitari pentru burtica....sa dea Domnu sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos, destept si norocos!

Mirelushu....la control am fost pe 5....ca incepusem s-o dau pe maroneala si ma speriasem.....mi-a dat Gravibinon 1 pe saptamana si repaos, odihna, cat incape....cam atat...bebe era bine!
O sa ma mai duc pe la sfarsitul lunii cand o sa am vreo 10 sapt...da' tre sa astept si analizele ca sa merg sa le vada si pe-alea!
Pup fata!

Michelle.....ce-mi facusi mama cu poezia asta.....offff....am bazait de m-am umflat la gandul ca si eu am 2 ingerasi in cer care ma astepta ....candva sa fiu langa ei! Deocamdata tre sa am grija de astia mai terestri....fi-mea azi mi-a "decorat" dormitorul cu .....cercuri.....vreo 10 cercuri de 30 cm diametru pe tot peretele de deasupra patului de mijloc.....sa fac atac de cord si mai multe nu!
A gasit pe undeva ratacit un creion rosu si a "pocnit-o" creatia!!!
Asa ca vreo ora jumata am sta sa racai peretele cu varful de la o forfecutza! Asta ca sa va mai spun din aventurile domnisoarei Daria!
Pupici

Capitolul greturi.....avem....avem mai multe decat la Dari...mancare.....mai putina...ce atata...ma ingrash ce naiba....am 41,5 kg si sunt in scadere usoara!

Memoria ma lasa ceva de groaza....o sa ajung sa-mi pun biletele peste tot cu ce trebuie sa fac ca de una singura nu-mi aduc aminte nici sa ma tai!

"Trag" la muraturi...nu-mi trebuie carne.....am manact acu vreo 4 zile muschi de porc inabusit cu mujdei de usturoi .....ca asa mi s-a parut mai "ingurgitabila" ca nu mai mancasem carne de vreo 3 saptamani !
Am dat si la boboci acu vreo 2 seri.....mi-a fost un rau de stam cu geaca pe mine....in plapuma si tremuram de zor...desi temperatura n-aveam....dupa ce am vomat m-am mai calmat...+ ca ma durea o proba de cap de-am zis ca-l tai!

Azi mi-am facut singura Gravibinonul....prima injectie facuta singura de pana acu....da mi-a iesit uimitor de bine...nici nu m-a durut!

Burtica creste...e mai mare decat la Dar!
Cam, atat...hai ca v-am impuiat capul rau de tot!

Ma duc sa mai intind burticul un pic!

Va pup pe toate fara exceptie!

Irda Bebe
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput