Durerea unei pierderi de sarcina (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Irlandeza, eu ma bucur cand scrii!!! Si ma bucur sa stiu ca mai ai asa de putin! Iti tin pumnii si abia astept sa intri sa ne arati poze cu surpriza din burtica ta!

Sper sa aud vesti bune de la tine, in curand. Pana atunci , multa sanatate.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

32+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Michelle81
Irlandeza-nu imi vine sa cred ca ai deja 32 de saptamani! ce nume frumos ai ales pentru fetita!sarcina usoara in continuare!

Nici mie nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Parca nu de mult eram suparata din cauza pierderilor, si acum, mai am putin si-mi tin bebelina in brate. Sper sa fie intr-un ceas bun.
Numele si noua ne plac f. mult.
Ai grija de tine si multa bafta si sanatate.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

32+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Michelle81Vine Craciunul, nici nu imi vine sa cred. In ultimi doi ani nu am avut parte de bucurii prea mari, dar acum o sa fie un craciun fericit. Imi dau si lacrimile, nu stiu de ce doare asa tare... poate si pentru faptul ca era sezonul meu favorit....
Acum sa vorbim si despre vesti bune. Ingriduta are 2 dinti. uraaaa. Nu ne simtim prea bine, dar avem dintisori. Atat de mult o iubesc ca doare. Domnul sa o binecuvanteze! Domnul sa va binecuvanteze si pe voi cu bebelusi . Va iubesc pe toate

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

miha,da, acuma face versiuni de "mama", zice meme, mam,

irene, pai cum sa uit de tine draga mea!stiu si cum arati fizic,imi aduc aminte din pozele ce le=ai pus cindva.mergi inainte cu tot, va iesi bine ai sa vezi!

kitzy, cum te simti?

mcrissa, ce mult ma bucur ptr tine, poate vine si bebe acuma

slimatei, stai linistita ca eu stau cu paru dupa colt si daca optimismul vrea sa fuga de la tine ii dau eu una sa vina la loc mai ai atit de putin, profita de ultimele momente acestea ca apoi te vei simti goala, chiar daca acuma abia astepti s=o ti in brate...

dana, mi=e dor de tine, ma bucur ca ai raspuns la apel, si ma bucur ca esti bine, dupa 12 saptamini vei mai scapa de dureri.cum lui andreea ii ziceam baiat, lui laura la fel, la tine cred ca e fata, acuma mai ales daca si tu ai visat asta....sigur e fata!ai grija de tine

andreea, cum a fost in croaziera?cum mai esti?ai grija de bebe mic

ninia, multumim, inca nu o face constient, e prea mic ptr asta, asa pe la 1 an o fac constient. dar eu tot bine ma simt, ptr ca o face cind are ceva, ori foame, ori altceva....ce-o fi in capul lui...

laura, atit de putin mai ai, merci de aprecieri la pozele mele, si eu tot frumosi ii vad, ca orice cioara cum e cu lista aia de nume?

myry, asa asa, prezent te-am trecut! imi pare rau sa aud ca ai fost bolnavioara, ai grija de tine acuma. cu gimnastica merge bine, am inceput sa slabesc nu mult, da sigur. nu vor fi probleme cu sarcina ta stai linistita, vei afla si ce o sa aveti

irlandeza, tu, si alte fete sinteti un exemplu, prin simpla prezenta cred ca dati un suflu fetelor, si speranta ca se poate! si eu am lucrat pina in saptamina 38.....acuma regret, las=o mai moale. mai ai atit de putin ca nu-mi vine sa cred, prin cite ai trecut si tu!ce nume frumos ati ales

alinushca, ma bucur sa aud de tine, e normal ceea ce simti acuma, si eu am luat o pauza de forum ca si eu am avut ceva probleme. iti doresc sa reusesti sa rizi din nou!

michelle, ma bucur ca si tu semnezi prezent!merci de aprecieri la bebei mei, merge bine aquagymul, incep sa slabesc, lui david ii place la nebunie. tu, cum mai esti?mai putin si vin sarbatorile!

irina,imi pare rau!

mirelush, multumim, mi-a fost dor de tine!tu, cum esti?cind mergi la medic?

lau, tin pumnii sa vina cm=ul simbata

cristina26, si mie imi plac sarbatorile de iarna, sint preferatele mele, craciunul, va fi primul craciun ptr david....la tine ptr ingrid. am plins cind am citit ce ai scris, stii si mie mi-e frica uneori de cit de mult ii iubesc pe copilasii mei! mi-e frica ptr ca stiu cit de repede se poate intimpla ceva....nu ma gindesc, dar citeodata....ma ia asa o frica.....inainte sa pierd sarcina nu aveam asa ceva sentimente......cit de mult ne schimba fetelor o trauma ca si asta.....cum zicea michelle nu vom fi niciodata ca si inainte. imi string copilasii in brate si ma simt binecuvintata!

va pup tare de tot fetelor, veti reusi fiecare sint convinsa de asta!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

monysorescu FELICITARI !!! SA AI PARTE DE O SARCINA CAT MAI FRUMOASA, FARA GRIJI SI UN SANATOS TUN SI MANCACIOS!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Alooo, trezirea, ce-i cu linistea asta pe aici? Sper ca sunteti ocupate sau dormiti, sa nu care cumva sa fiti prin zona "butoi", ca scot arsenalul din dotare si tot ce mai trebuie, da?

Ninia ce sa mai zic? Sunt bine, astept sa vina uratzoii pe sambata, ca sa pot face o analiza, dar inca nu vreau sa zic mai multe, toate la timpul lor. Tu? Ai inceput deja pregatirile pentru nunta?
catty ma bucur mult pentru alegerea pe care ati facut-o. In sfarsit sotul tau si-a dat seama de suferinta ta, mai mult ca oricand. Important e sa luati acasa copilasul cat mai curand si cu siguranta te vei simti implinita. A, se pare ca la capitolul soacre, ne-am nimerit, ca am avut si eu ceva meciuri cu a mea, dar i-am taiat-o scurt si acum a si plecat, asa ca un an cel putin nu ma "incanta" vederea ei . si mai asteptam vesti de la tine.
Mirela sa nu mai fii suparata, ca nu a fost nici luna asta. Sunt sigura ca bebe va veni la tine atunci cand te vei astepta cel mai putin, asa ca, incearca sa te detasezi macar putin de gandul asta. Pe saptamana viitoare o sa fac niste analize, ai tinut tu bine minte.
c.myry ce mai face burtica? Inca putin si incepe sa-si faca simtita prezenta si cu niscai pumnisori...ce repede trece timpul...sarcina usoara in continuare.
Laura tizo, ce-ti face , creste, creste? Acusica trece timpul si incepem galeria, pana atunci, sa stea cuminte acolo la caldurica sa creasca mare si sanato(a)s(a).
slimatei sa stai cuminte si sa nu te agiti, noi te intelegem si daca intri mai rar, important e sa fiti bine tu si frumusica ta, sa vina pe lume la timpul potrivit nu mai devreme.

Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

lorelai offf imi pare extrem de rau ca si tu ai intrat in randul nostru cu ocazia unui eveniment asa de dureros pentru tine. Cu toate astea, sa nu-ti pierzi speranta si increderea, ca data viitoare va fii bine si o sa-ti tii copilasul sanatos in brate. si putere multa!
mav ma bucur mult ca mai scrii despre tine. Sa lasi butoiul, ca eu ma bucur nespus ca am reusit ceva cu asta. Capul sus, ai un copil minunat si "magic", la fel ca si tine, asa ca ai 1000 de motive sa fii optimista, da?
miha74 pai ce te mai mira ca se deruleaza atat de repede "procesul" de cununie, ca doar sunt foarte multe cupluri si probabil de asta au simplificat prelegerea, inclusiv la biserica, totul se face parca pe alergate .
Flavia PREZENT, chiar daca putin cu intarziere, dar sunt aici, ca am fost putin mai ocupata zilele astea . Sper si eu ca si in continuare, sa fie un capitol plin de fete fericite si .Ce ma bucur ca ti-e bine la Aqua si ca ii place si la Davidutzul vorbaret, dragul de el. . Dar de ce vrei sa te tunzi chiar scurt? Mie imi place cum iti sta asa, dar pana la urma, tu stii mai bine. si tie si la pufuletii tai frumosi.
Michelle ma bucur ca mai scrii despre tine, cu siguranta pauza care ati hotarat sa o luati, va fii cu mult folos, ai timp sa te mai linistesti si sa-ti refaci fortele, iar cand o sa te simti pregatita, o sa vina si miracolul.
Joahnna FELICITARI PENTRU BEBELINA! Sa creasca mare , sanatoasa si frumoasa si voi sa va bucurati din plin de ea!

Lau-Meli si
Poze
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

irinabobe cum au iesit analizele?
musette spor la munca, dar totusi sa nu te stresezi, ca nu e bun stresul asta. si mai asteptam vesti despre tine.
Irene nu te stresa de ce vor spune cei de la munca, cu siguranta cand se va intampla minunea, vor gasi o metoda sa mearga totul bine chiar daca vei fii . Asa ca eu tin pumnii si ma sa vina mai repede momentul asta de fericire maxima.
mcrissa foarte bine ca te-ai relaxat. Imi inchipui ca ti-a prins foarte bine "inacarcarea bateriilor" si ca te-ai mai linistit acum, mai ales ca si rezultatele analizelor surorii tale sunt bune. sa fie bine si de acum in colo.
danangie ma bucur ca esti bine, chiar daca asta inseamna sa te incerce "placerile" sarcinii, stiu ca e semn ca bebicul e bine. Abia astept sa ne scrii cum e sa si boxeze cu burtica ta, imi inchipui ca e un sentiment minunat sa simti asta. si sarcina cat mai usoara in continuare.
irlandeza intr-adevar, asa de repede trece timpul...parca ieri ne anuntai fericita ca ai test pozitiv, acusi ne anunti ca sa incepem galeria, ca sa stii ca nu scapi de noi asa usor .
alinushca ma bucur ca nu esti in preajma butoiului, chiar daca tentatia e mare...important e sa reusesti sa te mentii si chiar sa depasesti situatia, e foarte important. si ai grija de tine, mai asteptam vesti.
cristina26 ce bine ca ne mai spui vesti despre voi. Uite o pentru ca in sfarsit ti-ai regasit linistea, alaturi de printesa ta si de familie. O sa vezi cum trece timpul si o sa creasca mare si o sa va umple viata numai de bucurii.
baby tu ce mai zici?
Teo,jojo_miha,andreea16,Irda,Idaira,oana_oana,Ale,Chantal,Liana,carmina,consi,alina1980,almiona ce mai faceti fetelor? la toate si daca am omis pe cineva, nu a fost cu intentie.

si ca nu am fost pe aici zilele astea, doar v-am citit. Sunt putin superstitioasa, asa ca o sa va dau detalii, mai pe saptamana viitoare, momentan astept sa vina comunistii, pe sambata si apoi luni sa fac o analiza. In rest, am fost cam ocupata in perioada asta, dar am avut parte de o bucurie, ca am fost la primul echo al unei prietene si a fost foarte emotionant sa vad samburelul ei cum face tumbe in burtica. Visez si eu la momentul cand o sa fiu si eu in aceeasi "piele" si cred ca o sa fie un sentiment extraordinar, cu siguranta. Nah, ca iar am reusit sa ma intind ca foaia de placinta .

Va si va pe toate si sa aveti numai sanatate si vesti bune, indiferent in ce directie.

Lau-Meli si
Poze
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Cristina26-of draga mea nu mai fii trista,stiu ca doare...te strag tare de tot in brate!!Felicitari pentru cei doi dintisori ai fetiteti tale scumpe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Doamne, ce mai face copilasul meu?
De ce l-ai luat si l-ai facut ingerul tau?
As vrea sa-l iau si sa-mi strang la piept
Copilul ce-a murit nedrept!

Micutul ingeras ce nici nu s-a nascut
Vegheaza peste noi, tacut.
Si el ar vrea cu noi sa fie
Sa ne aline si sa ne-aduca bucurie.

Dar este prea tarziu sa mi-l doresc,
N-am apucat sa-i spun cat il iubesc,
Micutul meu, de ce m-ai parasit?
Nu-mi pot raspunde, de ce-ai murit?

In brate sa te iau as vrea ,
S-aud cum iti bate inima,
Sa te aud zicand cu dragoste "ma-ma"
Sa te vad in prima zi zambind la mama ta ...

Acolo, intr-o stea albastra
Cea mai luminoasa si maiastra,
Acolo, puiul meu cel drag,
Un loc tu ai neincetat.

Abia astept sa te revad,
Micul si scumpul meu copil.

Mergi la inceput