Durerea unei pierderi de sarcina (48)
Raspunsuri - Pagina 14
Laura Ioana spune:
Flavia
felicitari pt MAMA
Cred ca te topesti toata, e minunat! Am vazut pozicile, sunt tot mai frumosi, pe zi ce trece!
Sa-ti traiasca si sa creasca mari cei doi cavaleri ai tai!
32+
AMR 8 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
c.myry spune:
Buna seara tuturor,
Raspund si eu la apel. Cer scuze ca nu am intrat mai des, dar ne-am luptat cu o mica raceala si cu oboseala permanenta.
In primul rand FELICITARI monisorescu.
Sa ai o sarcina usoara si fara probleme.
Flavia-ce aud? Primul “mama” – ce emotie. Ma bucur ca sunteti bine. Cu gimnastica cum merge?
Danangieasa am avut si eu dureri, dar cu nospa s-au rezolvat. Stai linistita si nu fa prea mult efort. Visele ciudate nu imi dau nici mie pace. Ba visez ca nasc natural, ba cu cezariana si ca era mult sange. Asa cred si eu ca subconstientul lucreaza. Dar trebuie sa gandim pozitiv sis a avem incredere ca va fi bine.
Ninia-sa inteleg ca voi avea baietel. Sotul viseaza mereu ca vom avea fetitza. Si eu am visat o data.
Eu sunt bine. Am control pe 19 si apoi pe 7 dec. la morfofetala si triplutest. Sper sa nu fie probleme.
tuturor si o saptamana plina de vesti bune
.
myry
11+
Mami si tati te asteapta
http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
irlandeza spune:
Pepsi
, eu va citesc din cand in cand, spre rusinea mea. Nu scriu prea des, ca nu am multe noutati si nici nu vreau sa-mi afisez bucuria prea tare aici, unde fetele vor sa auda incurajari. Oricum intru mai rar pe net ca sunt prea obosita seara.Inca mai lucrez.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
32+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 8 SAPTAMANI !!! 
alinushca spune:
Irlandeza, eu ma bucur cand scrii!!! Si ma bucur sa stiu ca mai ai asa de putin! Iti tin pumnii si abia astept sa intri sa ne arati poze cu surpriza din burtica ta!
Dragele mele, vad ca nu numai eu am tras chiulul pe aici. Putina miscare in front. Oare ce se intampla cu toata lumea? Eu sunt doar ... obosita ... anul acesta iau pauza ca sa vad ce mai iese pe la teste, si oricum e post, asa ca nu mai imi arde de nimic. In plus nu imi da pace imaginea celor doua colege ale mele care au ramas insarcinate o data cu mine si acum se pregatesc sa nasca si au intrat in prenatal. Nu sunt in butoi. Dar nici nu imi vine sa ma gandesc la problemele astea. Muncesc, ma gandesc la sarbatori, la sotul meu si cam atat. Si la doctor nu am mai ajuns pentru ca mi-a fost... lene si parca nu vedeam senzul. Am sa va rog sa ma iertati ca nu am mai intrat. Ma simt asa cam tradatoare. Dar va marturisesc ca nu imi arde deloc de bebei si sarcini si lucruri care la mine inca nu au fost sa fie.
Va citesc in continuare si mai vad un nas pe ici pe colo.
Voi cum va simtiti? Mai sunt si alte fete care nu prea isi gasesc locul pe forum zilele astea? Ca e cam liniste pe aici.
Va pup mult 
Michelle81 spune:
Foarte slaba activitate aici in ultimul timp!
Irlandeza-nu imi vine sa cred ca ai deja 32 de saptamani! ce nume frumos ai ales pentru fetita!sarcina usoara in continuare!
Chantal-hai te rog eu intra si spune-ne cum mai esti!
LauraIoana-ce eroic ai rezistat sa nu iti spuna sexul copilasului,dar te inteleg.Pupici pe burtika.
Pepsi-copilasii tai cresc atat de repede si sunt tot mai frumosi(au cu cine semana).Cum merge aqua gym?
C.myry-iti tin pumnii pe 19 dar nu iti fa griji,totul e bine de data asta!
Danangie-este normal sa iti faci griji,mai ales dupa ce ai trecut prin ce ai trecut dar te rog incearca sa fii optimista,cand simti o durere sa nu iti spui"poate e ceva in neregula"ci sa iti spui"creste bebika ,sunt normale durerile de la atatea schimbari",sa gandesti numai optimist.TOTUL VA FII BINE!
Miha74-nu am stiut ca cm-ul tau vine atat de tarziu,dar se va regla cu dupfaston si apoi va veni si bebika,ai sa vezi!
IreneCam-foarte bine ca nu amani sa faci un bebe,asta e cel mai important.spor la proiect si sa il termini cat mai repede!
Teo2rina-ce mai faci?unde esti?ce face bebika?cum merge gradinita?ai reusit sa vorbesti cu acel vecin sau tot incapatanat a ramas?Tu cum mai esti?
Kitzy-nu stiu daca te-am felicitat pentru sarcina,stiu ca e cam traziu dar te felicit acum din toata inima!
Mcrissa-cum te simti?in ce zi esti?Ma bucur ca te.ai distrat la munte!
Slimatei-nu plictisesti pe nimeni nicioadata!Ma bucur ca te simti mai bine,inca putina rabdare si o vei tine pe micuta in brate!
Ninia81-ce mai faci?
Jojo-miha-asteptam poze cu tine si micuta!cum e viata de proaspata mamica!
cristina-ana-esti bine?
Cristina26-ce face micuta ingrid?stiu ca ,cateodata e imposibil sa nu fii trista,mereu ne vom gandi la ingerasii nostrii,nu ii vom uita nicioadata,sunt parte din noi...te rog ai grija de tine!
Monysorescu-inca o data felicitari pentru cele doua liniute!Sa ai o sarcina cat mai usoara si un copilas sanatos!
Ale-ce mai faci?nu ai mai scris de atata timp...sper ca esti bine!
Liana30-unde ai fugit?
Idaira-am observat ca nu ai mai scris.Ai grija de tine!Sper sa ne dai vestea cea mare in curand!
Blueeyes-cum te mai simti draga mea?sunt alaturi de tine nu uita!
Irda-cum te simti?au inceput greturile?
Cristy74-sarcina usoara in continuare si cand poti mai intra si scrie-ne cum mai esti!
Irinabobe-sper ca analizele sa iasa bine si sa nu fie nicidecum vorba de o sinechie!iti tin pumnii!
Mav-ce frumos ti-a spus baietelul tau"esti magica mami",foarte frumos!Bine ai facut ca te-ai descarcat in fata sotului, ca a inteles ce simti...e rau sa tii in tine!"pregatite"pentru o noua sarcina nu vom fi poate nicioadata pentru ca ranile sunt pre adanci...dar nu trebuie sa renuntam la acest vis iar cand putem sa incercam din nou asa cu frica aceasta enorma din suflet...Eu am luat o pauza pentru ca am simtit ca nu mai rezist,mi.era teama sa nu ma imbolnavesc psihic caci atunci imi era si mai greu...Ai grija de tine si sper sa obtii concediu si sa fie zapada mare sa mergeti la munte sa va distrati asa cum meritati!
Musettepink-imi pare rau ca ai atata de lucru!iti doresc mult spor si sa te termini cat mai repede!
Ladymina-azi ma gandeam la tine,ca nu ai mai dat nici un semn de viata....Ultima data cand am vorbit cu tine a fost de pasti...Poate ne mai scrii sa ne dai si noua vesti despre tine...
Catty-decizia ta este extarordinara,ai sa vezi cat de linistita te vei simti...O sa fie totul bine!si nu uita sa nu te mai lasi "doborata"de soacra ta pe care scuza-ma dar nu o pot numi femeie!
Alyx-ce mai faci?esti bine?
remaliss-cum te mai simti?ai aflat ce ai in burtica?
Lorelai-lorelai-e groaznic ceea ce ti s-a intamplat si imi pare atat de rau...Stiu sunt multe intrebari la care ai vrea sa ai raspuns...Trebuie sa gasesti puterea de a merge mai departe,de a spera ca odata va fii bine!
Andreea16-UNDE ESTI?nu ne-ai mai scris...cum te simti?Ce face bebika din burtika?
Oana-oana26-ce mai faci?cum mai esti??Sper din suflet ca esti bine!
Baby-r7-cum merge invatatul?
L5845-ce mai faci?
Dan-ny,Carminabulina,Consi-s,Alina1980,DanaD29,Almiona si celelalte fete care nu ati mai scris in ultimul timp,CE MAI FACETI?Sunetti bine?
Alinuschca-ma bucur ca ai scris...stiu ca iti e greu cand le vezi pe colegele tale care au ramas odata cu tine gravide...dar fii tare,si tu vei ramane gravida in curand!te imbratisez cu drag!
Va pup dulce pe toate si va doresc multa putere sa puteti trece peste tragediile care ne-au marcat viata!nicioadata nu vom mai fii la fel,nicioadata!Dar trebuie sa ne bucuram de ceea ce avem si sa speram ca intr-o zi va fii bine caci VA FII,trebuie!
La noi a nins tare frumos,ceea ce ma bucura pentru ca imi place foarte mult zapada,acea admosfera care o creeaza.Eu am gandesc deja la Craciun,la decoratiuni,prajituri si tot felul...abia astept.
irinabobe spune:
michelle ma bucur ca ti-ai mai revenit si esti un pic mai optimista. si mie mi-e dor da sarbatori.
eu azi sunt z30, ma dor sanii si am un test negativ. ce naiba o mai fi si asta?
Michelle81 spune:
Irinabobe-nu stiu ce sa iti spun,pe mine ma dor sanii inainte sa imi vina cm,si cm-ul meu e de 31-32 de zile.Sau poate ca ai facut testul prea devreme,mai asteapta putin si ai sa vezi.Sper sa fie totul bine!
musettepink spune:
Michelle multumesc !Sper sa te bucuri de sarbatori ca un copil!!!!!!!!!!!!!!!

Visez la ziua cand voi fii 
Ninia81 spune:
Michelle
, sunt bine! Astept sa treaca lunile mai rpd, sa vina nunta si sa ma apuc de proiectul bebe! Si eu visez la Craciun si la tot ce inseamna sarbatoare....Mai e putin si vom fi fericite!
Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png
blueeyes2003 spune:
Buna dragele mele,
Imi pare rau ca nu am mai scris in ultimele zile dar nu am avut o stare tocmai buna!![]()
Michelle
iti multumesc ca te gandesti la mine si ma bucur tare mult ca ai inceput sa scrii din nou!
Cu siguranta va fi bine si pentru noi dar sper sa vina cat mai repede ziua aceea.
Ce frumos ca la voi a nins deja!Sper ca vom avea si noi zapada de Craciun pentru ca anul trecut am cam dus lipsa!![]()
Flavia
ce frumos ca Davidutz ti-a spus mama!Cu siguranta aceasta zi nu o vei uita niciodata!Felicitari!
Laura
ce bine ar fi sa ma molipsesc de la tine!Tare imi doresc sa fiu gravidutza dar uneori ma sperie gandul ca asta nu se va intampla prea curand!Chiar nu inteleg de ce este atat de greu sa avem un copilas atata timp cat ne dorim din tot sufletul!
Tu mai ai atat de putin,ma bucur enorm pentru tine,abia astept sa vad poze cu tine tinandu-ti puitul in brate!
Monysorescu
felicitari!!!
Sa te ajute DD sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!
Irda
ce mai faci?Ai mai fost la control?
Cristina
si mie imi este dor de tine,ce mai faci?Sper sa ne mai scrii macar putin!![]()
Lau-Meli
ti-a venit CM?Stiu ca ziceai ca saptamana aceasta mai faci niste analize!
C.myry
bafta la control si la TT.Sigur totul va fi bine!
Liana,Musettepink,Teo2rina,Irene,Ninia,Alinushca,Irina,Mcrissa,Mav si restul fetelor,va
pe toate!O seara placuta va doresc!
Mirela

Come on baby!