Durerea unei pierderi de sarcina (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Alinushca, ai dreptate, o sa incerc sa ma bucur de sarbatori, nu'sh cum o sa fac, da' o sa incerc. Mi-ar placea un cadouas de sarbatori, sub forma II...

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Irene, sigur o sa vina Mosul cu multe II, deja vad ca si-a facut simtita prezenta avem noi gravidute...si vor mai fi pana la sfarsitul anului, asa ca...fii optimista!
Dana, ai deja 9 saptamani! Ce repede trece timpul! Curand o sa vina 9 luni si gata...bebe!
Eu sunt necajita fetelor! Tocmai m-a sunat sora mea si mi-a dat vestea ca nepotica mea este in spital. Are amigdalitele cu puroi si din cauza asta a facut febra 40. Mi s-a rupt sufletul knd am auzit. Simt k nu mai trece ziua asta sa merg la spital sa o vad!

Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

offff cate probleme aveti...saracutele de voi..............
toate fetele fara nici o exceptie........si pe cele bolnavioare mai mult ca sa isi revina mai repede!!!!!!!!!
noi ne luptam cu perioada fertila...............mai mult ne amuzam decat sa o luam in serios......
ca parca e mai bine fara stres si mai multa dragoste.............
si daca vine bebe din dragoste.....pana la Craciun nu ne suparam........, daca nu la anu' atacam problema si sigur o rezolvam................
nu am mai intrat ca nua ma vut nimic nou si sincer nici nu am avut atat de mult timp din pacate............
dar inca sper sa imi revin cu programul la servici.................in curand..........
pana atunci va citesc de zor zilnic sa nu pierd nimic.............
si mi-e dor de voi..............

unde esti, bebe??????

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

pup fetele mele dragi
si eu ma gandesc la perioada sarbatorilor ca la un colac de salvare...nu stiu de ce, am convingerea ca lucrurile vor evolua in mai bine...sarbatorile o sa ne mai scoata putin din ale noastre ganduri negre, apoi se termina anul si va veni unul mai bun, ca asta a fost un an tare rau din mai multe puncte de vedere.
flavia buna treaba cu aquagim-ul, mi-ar place si mie.
am mai avut palpitatii dar nu asa rau. gata cu medicalul, de luni ma duc la munca. am apucat si mi-am facut o gramada de controale, echo abdominala, genitala, mamara...la tiroida n-am ajuns ca n-am gasit programare in perioada asta, am facut papanicolau, rezultatul sapt. viitoare, in principiu...n-am nimic, in afara de fibromul de care stiam si care e bine mersi la locul lui,nu pare sa fi crescut. si ma duc in continuare la terapiile cu aparatul acela si tratament naturist.
nu stiu daca v-am mai zis, dar acum, la ultimul cm, pentru prima data nu m-a durut burta sau mijlocul. nici macar o clipa, nu-mi vine sa cred pt ca de obicei in primele doua zile aproape ca mi se facea rau de durere. am fost bine mersi, ca in orice alta zi.
hai ca m-am cam intins, ma opresc ca trebuie sa fac bagajele ca diseara plecam, daca mai apuc mai intru, daca nu, eu va doresc un sfarsit de saptamana linistit, va pup pe toate si aveti grija de voi

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna seara la toata lumea !

Avem capitol nou aici !

Sa speram ca si in continuare sa am tot mana buna !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli si
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!

Mergi la inceput