FIV 144

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Albena - buna, sunt o colega de FIV la Medlife, ieri am fost si eu la prima consultatie, ce vreau sa te intreb este daca tie ti au dat dnele dr. ceva amanunte despre preturi a ne spui si noua, caci mie mi au dat dar din pacate sunt f. diferite de cele de pe site si vreau sa stiu exact pretul pt. FIV, mersi, succes

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

La multi ani tuturor Gabrielelor si Mihaelelor Am si eu o intrebare cahiar nimeni de pe acest forum nu face fiv la Medsana? oare eu sunt singura? ca ma pune pe ganduri treaba asta.Nu stiu ce sa fac daca sa merg incontinuare la Medsana sau nu.Fetelor ce mai trebuie sa fac am facut toate analizele si eu si sotul meu acum trebuie sa fac dozarile oare o sa-mi de tratamentul sau mai am ceve de facut va rog sa-mi spuneti si mie ce mai am de facut.Eu sper sa ami dea tratamentul cand ma duc pe 22 noiembrie si sa fac fiv-ul in decembrie dar numai dumnezeu stie ce mo mai astepta si pe mine.Scuze ca am lungito ata.Nu stiu daca reuseam sa merg inainte fara ajutorul vostru ma multumesc am mai vrut sa fac ce vro cateva ori si nu am avut curajul va multumesc din suflet si multumesc lui DD ca existati va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

LA MULTI ANI DE SFANTUL MIHAIL SI GAVRIL...O ONOMASTICA PLINA DE BINECUVINTAREA LUI DUMNEZEU..SA NE AIBA IN PAZA PE TOTI
Lachi,Liana30LA MULTI ANI si fie ca aceasta zi sfanta sa va aduca implinirea celor mai dragi dorinte
moni
liliana am sa ma interesez si eu si am sa-ti spun..am sa dau deseara o cautare pe net...Doamne ajuta
kryai pierdut o batalie ,dar nu si razboiul..vei vedea ca data viitoare va fi bine
fetelor dragi in plina inhibare,stimulare si asteptare,oute multe,multe si bebei care sa se tina strinsi lipiti in burticute de mamicile lor,9 luni......va pupilesc pe toate cu drag

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

ayda_masteptam cele||

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Off fetelor n-am intrat cateva zile si ce-mi vad ochii....

Bubuca, Kry imi pare tare rau . Nu va lasati insa ca odata si-odata o sa fie bine.

Ayda sper inca sa vii cu vesti bune maine!

Zouzou multumesc pentru galerie. M-ai facut sa cand am vazut. Tu ce mai faci?

Liliana off cat de bine te inteleg. Mai ai insa timp. de ce nu incerci si un PGD? sa reusesti indiferent de cale.

Moni ma bucur ca ai reaparut. Chiar ma intrebam pe unde umblii. Fii tare maine E greu dar trebuie sa privesti inainte.

Kora ramai optimista si va fi bine

LA MULTI ANI! tuturor celor care isi serbeaza azi onomastica si mult success tuturor fetelor care sunt acum in "focuri"

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Avalon sa fie cu noroc de data asta.
Danylao eu deocamdata cochetez cu dentistul , care tot mestereste.Luna asta refac si analizele si in dec sau ian vin la echo sa-mi dea tratam si din feb incep. Pe 30 nov sa beti si in cinstea mea, din motive de zi de nastere.
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

AVALON Asa e, suntem in aceeasi perioada.Iti tin pumnii, sper sa reusim de data asta.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

fetelor,multumesc mult de incurajari, ca sunteti alaturi de mine. singura nu as fi trecut peste aceste momente. maine voi primi rezultatul de la Bhcg....si am sa vi-l comunic....oricum azi am vb cu dr putin si m-a mai incurajat...privesc altfel, nu am mai bocit zilele astea .
va multumesc si va tin pumnii la toate, ma rog sa fie bine
LA MULTI ANI! Mihaelelor si Gabrielelor!! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Dream...nu stiu ce sa mai fac...dar tinind ont de parerile doctorilor se pare ca problema mea e totusi factorul local...am endometrioza asta nenorocita si sinechii uterine in antecedente....toate analizele imi sint bune si ale sotului la fel,iar analizele histero-patologice ale embrionilor au rezultat mereu bune:embrioni foarte bine dezvoltati pt virsta la care s-au oprit in evolutie sarcinile,fara alte patologii....ramine sa vedem si la acesti gemeni cum va iesi dar in principiu ma gindesc la aceasta posibilitate deoarece nici sanse pt adoptie nu am fiind casatorita cu un italian, din romania nu pot adopta deoarece sint interzise adoptiile internationale iar din italia nici atit deoarece sotul meu a depasit virsta de 40 ani...iar de incercat sincer mi-e frica sa nu se tot repete povestea,dupa 3 incercari...off...nici eu nu mai stiu ce sa fac...

Zouzounaki multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Zouzounaki multumesc din suflet pentru galerie.Ma pentru taote fivoasele

Mergi la inceput