FIV 144
Raspunsuri - Pagina 15
Moniland spune:
Lasa Kora ca acum sunt aici. Daca ai stii cat de bine te inteleg cu zile bune, zile proaste. Si eu azi sunt intr-o zi buna contrar asteptarilor (vremea de afara). Dar maine voi fi catastrofa (DPN 09 nov) .![]()
madalina28 spune:
Ella eu am facut din ziua ET-ului cate o fiola de 100ml timp de 30 de zile,dar am luat si cate 4utrogestan vaginal,2dim si 2 seara.
Moni sper sa fi si maine tot intr-o pasa buna si sa nu te mai gandesti la ce a fost ci la ce va veni

Madalina
26+
Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik
ella28 spune:
AncaWish ce voiam sa spun era: daca incepem pe 19 sau mai incolo (20,21 etc). Vezi ce optimista sunt eu? Nici nu ma gandesc la varianta ca nu va fi ok 
Bafta la injectari! Acum sunt cand pe stanga cand pe dreapta , sa ma vezi cand trec la Menogon: cand pe fatza cand pe spate
sa nu ne plictisim
, Doamne fereste!
luci.eilm spune:
Moni, tu trebuie sa te pregatesti de inseminare
, n-ai timp sa fii catastrofa!
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
KoraPop spune:
Mey Moni eu tot astept sa ne spui ceva despre tine,ca era vorba de o noua incercare in toamna asta...acu' vine iarna...esti foarte secretoasa si eu prea curioasa
Am auzit ca e iarna pe la voi,da' stii tu ca iarna nu-i ca vara...![]()
luci ![]()

Kora
CARPE DIEM!
luci.eilm spune:
Vai de mine, ce-am facut?!, am deconspirat-o pe Moni!
![]()
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
albena spune:
buna tutoror!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE-SI SARBATORESC ZIUA ONOMASTICA!!
eu am fost azi la medlife,la comisia de sterilitate,mi-au placut mult cele 2 dr,sunt stapane pe situatie si competente,dar mai ales sunt blande si rabdatoare cu pacientii(pe gustul meu).S-au uitat pe analize si mi-au dat sa repet papanicolau,culturile de col,anticorpii antinucleari si sa fac hepetita c,o colposcopie si o ecografie pentru a vedea daca mai este nevoie de histeroscopie.Insa,surpriza a fost alta:mi-au spus ca sotul trebuie sa repete spermograma la ei si in functie de rezultat e posibil sa incerc o inseminare(la prima spermograma de acum 2 ani,la medsana s-au gasit 80 de mii de gigei,acum o saptamana la giulesti s-au gasit 14 milioane).Concluzia este ca m-am hotarat sa raman la medlife deoarece mi-a placut mult si mai ales sotul meu(carcotas de felul lui si pretentios)a fost incantat...pana la urma daca DD vrea sa-mi dea si mie un bebe,mi-l va da indiferent cu ce doctor fac fertilizare.
scuze ca m-am intins si scuze pt.eventualele greseli de exprimare,sunt ff obosita
Moniland spune:
Sotul meu are o spermograma catastrofala. S-a inrautatit extrem de mult. Iar acum cu o asa spermograma nici FIV nu se mai poate face. De aceea cochetez cu IAD. Doar cochetez, da
. In viata mea nu am facut nicio inseminare si ma gandesc daca nu e cazul sa o fac si pe asta. Doar ar trebui incercate toate in viata.
Sigur nu va fi anul acesta. Ti-am zis ca azi sunt in toane bune. ![]()
Prin urmare, Kora draga sunt pe tusa. Dar pregatita de galerie pentru tine si pentru toate fetele care au o sansa.
albena, ai vazut ca pana la urma iti gasesti dr. ![]()
lilianaFi spune:
...dupa cum stiti la mine minunea a tinut "trei zile" saptamina trecuta am facut chiuretaj ...acum datorita sinechiilor uterine din antecedente si a endometriozei,factori locali care impiedica implantul,dupa 3 sarcini oprite in evolutie mi-e frica sa mai incerc...ma gindesc serios la maternitatea surogat...stie cineva daca in Romania s-a reglementat aceasta lege despre mama purtatoare?eu nu am gasit vreo lege constitutionala cu privire la subiect dar am citit aici asta:www.mama-purtatoare.com ..voi stiti ceva ? in Ucraina legea e clara dar as prefera sa incerc aceasta strada in tara,multumesc anticipat si multumesc si pentru toate gindurile voastre bune,numai bine tuturor...
ONOMASTICA PLACUTA TUTUROR CELOR CARE ISI SARBATORESC ZIUA SFINTA AZI!