FIV 144
Raspunsuri - Pagina 14
Boo spune:
Fetelor, am nevoie de un pic de ajutor de la voi va rog mult.
Eu fac primul FIV la MNL si sunt azi in ziua 5 de Diphereline. Sunt in ziua 17 a ciclului, dar am luat Microgynon de doua luni si l-am intrerupt acum doua zile si se pare ca ar trebui sa-mi vina iar CM-ul zilele astea.
Azi am fost la ei pentru analize (mi-au recoltat pentru estrogen si progesteron) si mi-au facut si o ecografie. Mi-au spus ca in functie de rezultatul de la analize vom sti cat Menogon o sa fac.
Nelamurirea mea este asa : voi cate ecografii ati facut in timpul tratamentului ? Monitorizari adica .. Pe mine m-au mai chemat la niste analize in ziua 4 de Menogon si la ecografie de abia in ziua 8 de Menogon. Nu e cam putin ?? Nu ar trebui mai des ?
Mi-e cam frica pentru ca eu am chisturi de endometrioza si nu stiu cum reactioneaza sub stimulare. Ei au zis ca nu se intampla nimic, dar totusi ..
Am vazut ca tot vorbiti de progesteron si utrogestan .. Mie nu mi-au zis nimic de astea deocamdata. E normal ? Se dau in functie de analize ?
Sunt cam speriata ca nu stiu daca e ok cum se intampla lucrurile aici sau nu. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
KoraPop spune:
Boo tu ai luat concomitent si diphereline si mycrogynon 3 zile?Asa ceva nu am mai auzit,dar poate ca e posibil daca dr. tau ti-a dat.Si eu am luat de exemplu doua folii de mycrogunon apoi cand am intrerupt am asteptat CM si din zi 2 de CM am inceput cu diphereline.Ecografii la dr. meu se fac incepand cu zi 4-5 de stimulare tot la doua zile,adica o zi faci eco,o zi nu si tot asa pana la sfarsitul stimularii,iar in zilele cand faceam eco faceam si analizele estradiol,LH si progesteron.Dar nu peste tot e asa,cate boirdeiuri atatea obiceiuri.Totusi pt mine a fost f bine ca m-am dus des la eco si mi-am dozat mereu estradiolul ca astfel mi-au putut mari doza de tratament treptat,eu am avut nevoie.Poti face analizele si din initiativa ta si eventual poate poti cere tu mai multe ecografii,pt linistea ta.De progesteron injectabil nu zice nici un doctor pt ca la noi in Romania nu se gaseste si utrogestanul se prescrie oricum din ziua punctiei asa ca de aceea inca nu ti-au zis despre asta.Bafta multa si sa fie cu noroc prima incercare!
Kora
CARPE DIEM!
Boo spune:
Kora multumesc mult !!! Da, am luat 2 zile de fapt si AC si Diphereline concomitent, pe urma mi-au zis sa nu mai iau ca sa-mi vina CM.. Si eu m-as simti mai linistita cu mai multe ecografii, dar vad ca astia de abia in ziua 8 de stimulare m-au chemat la prima. Nu stiu ce sa zic. O sa-i intreb totusi daca nu se pot face mai des, sau eventual sa merg in alta parte sa le fac, dar nu stiu cat ajuta asta ca nu pot schimba tratamentul dupa ce imi zice alt dr. 
ideea asta mi-a intrat in cap azi de abia si dupa ce am plecat de acolo. si acum parca e un cui !! ma tot gandesc ca poate nu e ok cum procedeaza ei..
KoraPop spune:
Boo incearca sa nu iti faci griji de pe acum...ai un drum greu de parcurs si e prea devreme pentru stress...si la Giulesti cam la fel se procedeaza,fara analize si eco tot prin zi 8 parca prima si inca una spre sfarsit,sa ma corecteze fetele daca gresesc si uite ca sunt si multe reusite.Hai fii optimista!
Kora
CARPE DIEM!
Moniland spune:
Kora, cum esti "fata optimista"? Imediat faci testul. Cu psihicul e totul ok? ![]()
Kry, imi pare rau ca nu a fost sa fie. Dar va mai exista o data viitoare si toate credem in ea.
madalina28 spune:
La multi ani tuturor care isi serbeaza ziua astazi!!!
Bubuka
,Cry

Madalina
26+
Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik
KoraPop spune:
Moni ce bine ca esti pe aici...tare mi-ai lipsit pe toata perioada FIV-ului meu,dar na...bine ca macar acu' la final te simt prezenta.Ce sa fac...foarte bine,prea bine as putea spune,azi in afara de usoare presiuni/intepaturi pe la ovare nu am de ce sa ma plang,nici macar nos-pa nu am mai luat.O fi de bine,o fi de rau...vom afla miercurea urmatoare.Sper sa ma pot abtine de la test de urina si in ziua 12 sa nu fac bhcg,de data asta vreau sa il fac in zi 14.E bine si cu psihicul,azi sunt iarasi asa cum ma stiu...fata optimista,maine nu se stie...![]()
Kora
CARPE DIEM!
ella28 spune:
AncaWish la eco merg pe 19. Practic la sfarsitul inhibarii. Probabil ca in functie de ce vede Marineskovici incepem sau nu stimularea.
Madalina28 spune-mi te rog cum ai folosit progesteronul injectabil? Incerc sa-mi dau seama de cate fiole de 100 am nevoie![]()
Anca Wish spune:
Ella, hai nu ma speria cu "incepem sau nu incepem" ca in decembrie imi expira injectiile. ![]()
Eu merg pe 20 dimineata.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.